Mooie siliconen maatbekertjes van 100 ml geleverd. Voor het afmeten van waspoeder of vloeibaar wasmiddel. Keurig netjes verpakt en geleverd. Helaas gebruik ik waspoeder en gaat scheppen met een sil... Toon meer
Ik ben nog niet begonnen met mijn eerste expoxy kunstproject. Heb al wel honderden filmpjes bekeken en zat met nog wat vragen om mijn project te doen slagen. Binnen "no time" na mijn email met vragen... Toon meer
Onlangs had ik wat spullen besteld waaronder ook epoxy. Maar één van de twee flessen was gaan lekken tijdens transport. Ik heb mailtje gestuurd en kreeg gelijk reactie terug. Heb toen een foto gestuur... Toon meer
"Opheffingsuitverkoop!" "Helaas we gaan stoppen!" Toch vreemd dat je bestelling dan gewoon in twee delen vanuit China wordt toegezonden... Dit is gewoon een ordinaire dropshipper! Vandaar dat ze... Toon meer
Epoxymallenshop.nl is een webshop gespecialiseerd op het gebied van resin-art. Alles wat met deze hobby te maken heeft bieden wij aan, o.a. epoxy, een groot assortiment aan mallen, droogbloemen, gereedschappen, glitters en nog heel veel meer accessoires! Naast onze snelle levering van 1-2 werkdagen, kunnen wij ook alle vragen beantwoorden en advies geven op het gebied van resin-art. Kortom, wij maken jouw hobby helemaal compleet!
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Mensen keken ook naar
Epoxy
Het werkt erg fijn en goeie verhouding. Waarbij je leuke werkjes er mee kan maken.
snelle berzorging
Nooit ontvangen wel betaald
Een fijne en snelle levering met prima…
Een fijne en snelle levering met prima materialen qua mallen
Ik ben zeer tevreden over het product…
Ik ben zeer tevreden over het product en de service
Snelle levering, duidelijke communicatie en kwaliteit producten. Bedrijf en producten zijn zeer aan te bevelen. Dank jullie wel!
Bestelling nooit geleverd, geen reactie webwinkel
Een epoxy mal besteld voor een borrelplank. Hij is helaas nooit geleverd. Om restitutie gevraagd, geen reactie.
Belachelijk.
Geen volledige levering na 1,5 maand
Mijn bestelling van 31 juli is nu, 1,5 maand later, nog steeds niet volledig geleverd! Ze reageren niet op mail of whatsapp!
Ordinaire dropshipper!
Vandaar dat ze zich ook niet aan de levertijden van 1-2 werkdagen kunnen houden en niet reageren op WhatsApp...
Ik heb uiteindelijk mijn spullen binnen, maar voel mij behoorlijk genaaid!
Late bezorging
Op de site staat bezorgen binnen 1 a 2 werkdagen….. Mooi want het as van mijn geliefde familielid is zojuist in bezit. Nu kan er iets moois mee maken. Niet alleen voor mezelf maar ook voor familieleden. Vrijdagavond besteld, vandaag (woensdag) bericht dat het is verzonden. Snel op bezorgdetails kijken….. Is het onderweg vanaf China 🤬 Dus verwachte bezorgdatum 15 mei!? Dan had ik net zo goed via Temu, Ali of Shein kunnen bestellen. Erg teleurstellend als je verwacht via een Nederlandse webshop te bestellen met een belofte tot bezorgen binnen 1 a 2 werkdagen. Nu maar hopen dat het ook echt aankomt
Op de website staat binnen 1-2…
Op de website staat binnen 1-2 werkdagen bezorgd terwijl het uit china moet komen en dat staat nergens pas als je een mail binnen krijgt.
Mooie siliconen maatbekertjes van 100 ml
Mooie siliconen maatbekertjes van 100 ml geleverd.
Helaas gebruik ik waspoeder en gaat scheppen met een siliconen maatbeker moeilijk. Maar je kunt wel een oude lepel gebruiken om de beker toch te vullen.
Alleen jammer dat de inhouds verdeling moeilijk te zien is. Heb er met de pen maar streepjes en hoeveelheid bij gezet.
Super snel en goed service
1 plus 1 gratis mooi niet dus er wordt…
1 plus 1 gratis mooi niet dus er wordt gezegd "je hebt er toch 3 gratis gekregen? maar ik heb er 6 besteld
gauw verzonden.
Het zijn leuke mallen
Het zijn leuke mallen. Leveringstijd was niet lang. Leuke winkel
een fijne site alles duidelijk aan…
een fijne site alles duidelijk aan gegeven en snel en goed verzonden