Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Værste Service NOGENSINDE!! og stadig ikke modtaget min varer

Har gentagne gange taget kontakt til Epparel per mail og de har endnu ikke svaret tilbage efter 3 uger og har prøvet at tage kontakt gennem deres sociale medier med resultat at de Sletter mine beskeder/Opslag. Har aldrig oplevet at skulle vente i 13 uger og stadig ikke have fået min varer. Selvom jeg har været tålmodig pga denne Pandemi men når jeg kan bestille Varer fra bla. USA med samme levering horisont som oplyst på Epparel's shop og modtage det indenfor den oplyste tid samt faktisk få info undervejs hvilket jeg har skulle spørge om hos Epparel så er det simpelt hen alt for dårligt.

31 januari 2021

Hej Peter,

Jeg er rigtig ked af, at du har oplevet problemer med vores kundeservice, og du aldrig har oplevet noget lignende. Det tager vi bestemt til efterretning!

Vi har selv modtaget varer hjem fra Kina, USA og Pakistan i løbet af de 13 uger, som du nævner. Men der er desværre bare forskel på allerede producerede varer, der blot bliver forsinkede via leverancer og transport - og så til en hel produktion der er så meget bagud pga. tvangslukninger pga. Covid-19 situationen i det pågældende land, og det oven i købet er special producerede varer, helt fra bunden - som herefter skal sendes. Vi har opgraderet alle vores leverancer til ekspress forsendelse, uden ekstra omkostninger for kunderne - men derfor opstår der DESVÆRRE stadig enorme forsinkelser - hovedsageligt pga. den hærgende pandemi. Vi er heldigvis ikke så ramte her i lille Danmark, som mange andre steder i verdenen.

Lige i dit tilfælde, skete der yderligere forsinkelser, grundet designet var helt nyt - og produktet skulle laves om flere gange. Da det så endelig kom frem, havde fabrikken gudhjælpemig lavet det, med et forkert navn på brystet. Ommer!

Jeg forstår fuldt ud din frustration, og din ene stjerne. Det er slet ikke okay af os, eller fabrikken.

På trods af ovenstående, håber jeg, at du havde, og har en god dag.

Epparel

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har bestilt trøjer samt musemåtter hos…

Har bestilt trøjer samt musemåtter hos Epparel, både kvalitet og service var super selvom jeg forventede længere leveringstid pga Corona, men alt blev leveret til tiden. Kan varmt anbefale Epparel til andre.
Vh Mr. Ras Egernsund Ez

15 januari 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantaske designs

Fantaske designs

fik dem til at lave et udkast på mit eget design og buff så lå den der, fik også designet lavet på en Målmandshandske. og der gik ikke længe før designet var i hus og handsken på vej hjem

kan vsrmt anbefales

26 november 2020

Antwoord van Epparel

Tak for din anmeldelse! :)

Dine målmandshandsker blev også super flotte!

Rigtig godt nytår,

Virkelig dårlig kundeservice

Virkelig dårlig kundeservice, ingen form for service overhovedet faktisk.

venter flere uger på mundbind, skal selv kontakte angående information
lovet 3 ugers levering, blev leveret efter 6-7 uger
dårlige undskyldninger fra mand og konen der driver firmaet.

modtager forkerte størrelser og for lidt antal.

nu 8-10 uger efter har jeg stadig ikke modtaget de rigtige størrelser.

14 november 2020

Hej Oliver,

Jeg er ked af, at vores undskyldninger har været dårlige - det har på ingen måde været hensigten. Vi står med leverandører der lover os leveringsdatoer, og dem er vi lidt(meget) afhængige af. Vi videregiver blot informationerne vi modtager - og når de ikke holder stik, kan vi desværre ikke selv gå i gang med at sy mundbind eller trøjer, hos os. Jeg er ked af at du har oplevet det som dårlig service.

Jeg er dog enig med dig i, at de mundbind du modtog i første omgang var for få - og du manglede 10 stk i børnestørrelser. Det er heller ikke ok. Vi skiftede fabrik midt i din ordre, og derfor blev de resterende mundbind fra vores tidligere fabrik, skrottet af fabrikken. Derfor blev vi nødt til at få produceret dem på den nye fabrik.

Vi er rigtig afhængige af vores leverandører, og når de har problemer, går det også udover os, og specielt jer som kunder.

Du ønskes trods alt et rigtig godt nytår,

Meget dårlig service

Meget dårlig service. Nu efter 8 uger fortsat ikke modtaget min trøje. Har ringet flere gange og fået besked om at jeg vil blive kontaktet af en anden der kan hjælpe mig, men får aldrig noget tilbagekald.
Hold jer lang væk fra denne forretning

13 oktober 2020

Hej Kristina,

Jeg er ked af, at du har ringet til os forgæves af flere omgange. Vi har i 2020 haft et call center til at tage imod opkald, som så har skulle sende mails videre til os, omkring opkald de har modtaget. Det har desværre slet ikke fungeret som hensigten - og vi er nu tilbage til at vi selv tager imod opkald fra kunder, så der kan ageres på opkald med det samme.

Ring endelig til os, såfremt der stadig er problemer :)

Rigtig godt nytår,

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Manglende levering og høje priser

Jeg er virkelig ikke imponeret over hverken levering eller priser. Jeg bestilte flere varer på deres website 5/1-2020, hvilke jeg stadigvæk efter 4,5 måned ikke har fået leveret. Jeg har flere gange rykket for denne leverance, men har hver gang fået at vide at de har "informeret deres kunde om længere leveringstid". Jeg undres her over at jeg tilsyneladende, som den betalende part, ikke er deres kunde, men at deres kunde er den forening de udbyder varer for.

17 mei 2020

Hej Michael,

Det er helt korrekt, at vi har haft udfordringer med leveringer. I starten af 2020, var det noget nyt for os, at vi havde direkte kunder via hjemmesiden - før det, var alle betalende kunder, foreninger og organisationer, der betalte via faktura, og havde en kanal på vores discord kanal. Derfor kom alle informationer direkte til foreningerne i stedet for, der gav info videre til deres medlemmer.

Vi tog ikke højde for, at der var betalende kunder via hjemmesiden, der ikke modtog disse informationer - og det er selvfølgelig ikke okay. Vi har sidenhen revideret hvordan informationerne bliver sendt ud, så alle berørte kunder nu får besked direkte også.

Angående priser, sætter foreningerne selv priserne på hjemmesiden, så hvert køb støtter foreningen med et beløb, tilsvarende det de selv hæver prisen. Det har vi valgt at tilbyde som en service til foreningerne.

Derudover er det korrekt, at priser for at producere 1 stk trøje og 1 stk hoodie, selvsagt koster LANGT mere i produktion(alt produceres fra bunden, ved hver eneste stk bestilling) pr. stk. end f.eks. 20 000 hoodies produceret i sort, på én gang. Foreningerne er ikke interesserede i at binde sig i et lager, til omgående levering.

Du ønskes et rigtig godt nytår,
Mark Just

Lees meer over geverifieerde reviews.