2,8

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,8

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

zéer teleurstellend en vol ongeloof !

Niet volgens afspraak gereinigd.
Een onverschillige en gedemotiveerde werknemer. allerlei delen van de gevels zijn niet of amper gereinigd of zelfs niet eens geraakt.( dit alles met alleen osmose water)
Uurloon omgerekend naar de tijd borstel tegen de gevel...240 euro per uur. Dit is exclusief (!!) de 50 (!) minuten hersteltijd die ze nodig hadden na mijn klachten...
SCHANDALIG!

25 mei 2026

Denk 2 keer na voor je solliciteerd

Gesolliciteerd bij vestiging Leeuwarden
Bijna 3 weken gewerkt
Geen werkkleding beschikbaar,op weg naar een klus gebeld door uitzendburo(goed en net bedrijf) dat ik de volgende dag niet weer hoefde te komen,vreemd dat de projectleider dit s ochtends niet heeft gezegd,er waren wat klachten,Weet nog steeds niet welke klachten.
Verder heerst er een hele erge roddelcultuur in het bedrijf,waar iedereen aan mee doet.Op vestiging Leeuwarden loopt een oudere vrouw rond,die af en toe ook meegaat met een klus.Deze dame zorgt met haar gedrag voor hele negatieve werksfeer,heel cynisch,boos ,engeirriteerd
Doet of ze moeder Theresa is
Kun je tegen al deze dingen dan is het een prima werkgever

10 juni 2026

Ok ik heb dus 2 weken bij eresde…

Ok ik heb dus 2 weken bij eresde gewerkt en kan er kort over zijn. Ik vond het leuk werk door verschillende redenen ben ik er weer ontslagen maar wat me nou ongelofelijk dwars zit is mijn loon.
Er werd me verteld dat ik mijn uren niet hoefde bij te houden dat werd automatisch aan het uitzendburo doorgegeven maar dat zou fout gaan, immers dat doet de voorman maar die was niet altijd aanwezig als ik weer naar huis ging dus hoe kon die mijn gewerkte uren nou weten? Ik dacht dat geeft dan zeker degene waarmee ik gewerkt heb wel door maar die vroeg ik de volgende dag hoe laat gingen we nou naar huis gisteren en hij zei weet ik veel. Ok hou ik ze dus wel zelf bij geen probleem. Ik heb ze ook keurig aan de voorman doorgegeven vrijdags en hij zei er geen woord over, het waren 33 en een half uur maar er is maar23,45 uur uitbetaald.
Ik heb dit doorgegeven aan het uitzendbureau die zegt ze krijgen de uren door van de voorman ja dat is wel logisch en als het niet klopt moet ik dus bij de voorman zijn. Ik dacht laat maar zitten maar nu heb ik zoiets van ik heb toch gewerkt die uren? Ik ben niet gek en kan heus wel wat uurtjes bijhouden en nu heb ik die geappt zo van kloppen mijn uren van deze week? Dat waren in totaal 31 uur Reageert hij niet op. Morgen woensdag 20-8 krijg ik weer betaald en ik heb dus geen flauw idee hoeveel, ik hou u op de hoogte.

15 augustus 2025

Is dit jouw bedrijf?