Oszustwo które funkcjonuje kilka lat powinno zostać zgłoszone do odpowiednich organów. Na 1000 kont kobiecych przypada około 900 botów. Zgłaszajcie sprawę do Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzes... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Portal świadczący usługi na najwyższym poziomie, z zachowaniem maksymalnej dyskrecji i bezpieczeństwa użytkowników. Błyskawiczna reakcja na każde zgłoszenie i podejmowanie skutecznej interwencji.... Toon meer
Sam portal i interface jest przyjemny w poruszaniu się na nim, ale jeśli chodzi o innych użytkowników, to jest tu mało realnych osób nastawionych na znajomość nieodpłatną, dużo osób jest fałszywa i ni... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Erodate ma potencjał, niestety tylko w dużych miastach ( Wawa, Trójmiasto), a to dlatego bo konto premium+ VIP nie mało kosztuje i wymusza zakup na większą ilość dni. W pozostałych średnich i mnie... Toon meer
Heeft 70% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Dzięki Erodate.pl poznałem wielu…
Dzięki Erodate.pl poznałem wielu ciekawych ludzi, nawet jeżeli z nimi nie korespondowałem bezpośrednio. Mogę też zrealizować niektóre fantazje erotyczne.
Super spotkania dzięki erodate
Super spotkania dzięki erodate, spełnienie marzeń
Spamerzy
Nie wiem, co to za gówniana strona, ale od jakiegoś czasu spamują wszelkie możliwe grupy na FB. Zmieńcie ludzi od marketingu, bo to jest gruba przesada, żeby wpieprzać bzdurne ogłoszenia o randkach na grupie o budowie domu, czy o gotowaniu!

Antwoord van ero
Znalazłem to czego poszukiwałem od…
Znalazłem to czego poszukiwałem od bardzo długiego czasu.
Portal nie zasługuje nawet na jedną…
Portal nie zasługuje nawet na jedną gwiazdkę. Odnosząc się do portalu a mianowicie do administracji, to podsumuję to w taki sposób, że administracja jest godna politowania, żenująca. Szczerze powiedziawszy Ci ludzie nie powinni tam ,,pracować"-brak kompetencji, jeśli można tak to ująć, oczywiście mam na myśli administratora. W
sumie czego można spodziewać się po tak niskim poziomie zachowania administracji, jedynie ułomnego zachowania. Blokują ludzi nie wiadomo za co, gdzie nie potrafią racjonalnie swoich działań absurdalnych przedstawić poprzez konkretne argumenty. Odradzam portal! Żenada.pl

Kobiety wiedzą po co są na tej stronie
Kobiety wiedzą po co są na tej stronie
Uczciwa i wyrozumiała obsługa
Super extra
Drogi w utrzymaniu konta premium
Szczera Opinia
Zbyt mało preferencji z okręgu. Po drugie.. zbyt wiele rzeczy za kredyty i nakłanianie do wykupu premium lub VIP.
Przyjazna administracja
Wspaniałą strona ale dodał bym więcej…
Wspaniałą strona ale dodał bym więcej lokalizacji ciut mniejszych miejscowości np polanow ,Kępice
Jest okej 😁😁😁😁😁😁😁
Mi się podoba właśnie to...
Zdecydowane reakcje w przypadku oszustów. Portal rzeczywiście zrzesza ludzi którzy chcą się spotkać.
Na portalu spodobała mi się pewna…
Na portalu poznałem kobietę Patrycja 43 byłem bardzo zaskoczony ze taka kobieta byla na takim portalu zakochałem się w niej bardzo jest mi przykro ,bo nie mam żadnego już kontaktu z nią profil wyłączony. Mam cichą nadzieję że gdzieś kiedyś spotkam ta cudowna kobietę nie mogę o niej zapomnieć:(
Traktować siebie i innych poważnie l
Generalnie jest za drogo tak to spoko, p
Ja wiem że to portal erotyczny ale zbyt…
Ja wiem że to portal erotyczny ale zbyt wiele jest tu seksualności a brakuje mi spotkań międzyludzkich bez podtekstów erotycznych.
Trochę przypomina to agencję towarzyska tylko bez opłat.
Panowie bez ogródek oferują sex ze szczegółami pisząc czego chcą.
Portal powinien wymagać więcej kultury i wyższego poziomu.
Oszuści blokują konta opłacone premium…
Oszuści blokują konta opłacone premium i każą robić zdjęcia dowodu osobistego i zdjęcie razy OSZUŚCI, oddajcie piniadze

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.