Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Oszustwo które funkcjonuje kilka lat powinno zostać zgłoszone do odpowiednich organów. Na 1000 kont kobiecych przypada około 900 botów. Zgłaszajcie sprawę do Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzes... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Portal świadczący usługi na najwyższym poziomie, z zachowaniem maksymalnej dyskrecji i bezpieczeństwa użytkowników. Błyskawiczna reakcja na każde zgłoszenie i podejmowanie skutecznej interwencji.... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Sam portal i interface jest przyjemny w poruszaniu się na nim, ale jeśli chodzi o innych użytkowników, to jest tu mało realnych osób nastawionych na znajomość nieodpłatną, dużo osób jest fałszywa i ni... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Erodate ma potencjał, niestety tylko w dużych miastach ( Wawa, Trójmiasto), a to dlatego bo konto premium+ VIP nie mało kosztuje i wymusza zakup na większą ilość dni. W pozostałych średnich i mnie... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1 ster

Heeft 70% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

7-8 Czerwca jest spotkanie z tymi…

7-8 Czerwca jest spotkanie z tymi oszustami i kompletujemy osoby by iść tam i wszystkim pokazać dowody na ich oszustwa poprzez zakładanie botów i fejków oraz wiele innych rzeczy.
Mamy screeny na których jest wszystko udokumentowane.
622 kont należy do nich i na każde konto jest oryginalny link do zdjęcia.
Sprawa będzie też zgłoszona do Prokuratury lub na Policję zależy gdzie lepiej.
Jeśli ktoś jest chętny to zapraszamy!
Trzeba jak najszybciej zablokować te oszustwo.
Jest Nas już 9 🥳

24 mei 2024

Antwoord van ero

Dziękujemy za podzielenie się swoimi obawami dotyczącymi naszego serwisu randkowego. Traktujemy takie zarzuty bardzo poważnie i chcielibyśmy wyjaśnić sytuację. Przede wszystkim, zapewniamy, że nasza firma nie angażuje się w zakładanie fałszywych kont ani w żadne inne nieuczciwe praktyki. Naszym celem jest zapewnienie bezpiecznego i autentycznego doświadczenia randkowego dla wszystkich użytkowników. Prosimy o przesłanie szczegółowych informacji oraz screenów, które Pan posiada, na nasz adres e-mail info@erodate.pl. Jeśli jakiekolwiek konta naruszają nasze zasady, natychmiast podejmiemy odpowiednie działania. Prosimy o kontakt, abyśmy mogli wspólnie znaleźć rozwiązanie i poprawić Pana doświadczenie z naszym serwisem.

Zwykłe oszustwo

Zwykłe oszustwo
Zachęcam do zgłaszania tych oszustów do najbliższej jednostki Policji.

10 mei 2024

Antwoord van ero

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Przykro nam, że ma Pan/i takie wrażenia związane z naszym serwisem. Chcemy zapewnić, że działamy zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa i dokładamy wszelkich starań, aby nasza platforma była bezpieczna dla wszystkich użytkowników. Każda opinia, zarówno pozytywna, jak i negatywna, jest dla nas cenna i pomaga nam poprawiać nasze usługi.

Realne

Najlepsze w tej stronie jest to, że duża większość to są realne profike

26 april 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Portal świadczący usługi na najwyższym…

Jasne i przejrzyste zasady zgodnie z przyjętym regulaminem.
Szeroka skala funkcjonowania portalu, duża ilość użytkowników.
Przystępna szata graficzna i płynność korespondencji.
Strona godna polecenia.

23 april 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Coś jak roksy z opcją czatu

Kiepska ocena portalu nie ze względu na jego funkcje ale raczej to do czego został stworzony ma się nijak do tego czym się stał, przytłaczająca liczba prostytutek które nazywają to konkretnym spotkaniem za prezent ... nieoszukujmy się byłem na dziwkach wiele razy ... ale tu myślałem że poznam ludzi o podobnych fantazjach i stabilnej sytuacji finansowej takich któzy moga sobie pozwolić w życiu na wyuzdany sex dla własnej satysfakcji ale potykałem się jedynie o spłukane ślicznotki liczące na hajs za spotkanie wychodzi że polska to dalej bieda skoro to tak powszechna metoda pozyskiwania kasy przez kobiety w naszym kraju

19 april 2024

Antwoord van ero

Dziękujemy za wyrażenie swojej opinii. Nasz serwis jest oparty na zasadach uczciwości, bezpieczeństwa i poszanowania. Wszelkie naruszenia regulaminu, w tym oferowanie płatnych usług towarzyskich i seksualnych, są zabronione, a zgłoszenia traktowane poważnie. Zapewniamy, że podejmujemy wszelkie kroki, aby zweryfikować zgłoszenia i odpowiednio reagować na naruszenia regulaminu. Naszym celem jest zapewnienie bezpiecznego i przyjemnego środowiska dla wszystkich naszych użytkowników. Jeśli ma Pan dodatkowe obawy lub sugestie, prosimy o kontakt, chętnie wysłuchamy i podejmiemy odpowiednie działania.

"ERODATE" =MONEY-DATE

"ERODATE" -nie dba o swoich użytkowników, tylko o własny interes (zarobek) . Opłaty za korzystanie z funkcji takich jak Premium+VIP są już tak wygórowane, że coraz mniej na tym portalu "realnych" użytkowników. Na ERODATE zaczęła dominować prostytucja.
Twórcy portalu nie próbują jej zwalczać, bo najważniejszy jest interes, który takie "bezwartościowe "profile rozwijają. Szkoda, że ten portal z randkowego-stał się typowym "burdelem" To strona tylko dla Vip-ów bez dodatkowej zapłaty nawet nie ma możliwości porozmawiania z jakąkolwiek osobą. Kolejny portal, który tylko oszukuje i "wyciąga" pieniądze z użytkowników. Macie wiele błędów, które można poprawić, ale niestety Wasza chciwość nie pozwala na "lepsze zmiany"

18 april 2024

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kobiety z okolic w ogóle nie odpisują!!!

22 maart 2024

Antwoord van ero

Bardzo nam przykro, że nie jest Pan zadowolony z naszego serwisu. Rozumiemy, że brak odpowiedzi od użytkowników może być frustrujący, jednak zachęcamy do kontynuowania korzystania z naszej strony i otwarcia się na nowe znajomości. Prosimy o kontakt w razie jakichkolwiek pytań lub dalszych obaw, jesteśmy gotowi do pomocy.

Regulamin jest dla picu

Regulamin mówi o zakazie oferowania płatnych usług towarzyskich i s3ksualnych. Tak? To zgłoście kobiety, które to robią - konta będą wisiały jeszcze długo. Zróbcie to samo z mężczyznami oferującymi kasę - według doniesień, znikają. Ale kasa za konta premium i wydawanie na sekretne zdjęcia pr0stytutek się zgadza, więc po co je ruszać?

11 april 2024

Okradna cię z kr

Za podawanie numeru telefonu ktiry jest ogólnie dostępny na profilu w prywatnej wiadomości ukradną ci kr I zablokuje konto żeby nikt o ty nie dowiedział się na portalu. Ja STACILAM 100000kr i konto które miałam opłacone na ro do przodu. Ilość fałszywych kont przeraża. Na dodatek admin w prywatnej wiadomości piszę że można mieć kilka kont. DO DNIA DZISIEJSZEGO CZYLI 3 CZERWCA NIC NIE ZROBILI .TEPY KOMENTARZ POD OPINIA TYLKO.
WCIĄŻ POTWIERDZAM SWOJĄ OPINIA...A OPINIA Z KOLEJNEGO KONTA JUZ JEST OPUBLIKOWANA....

7 april 2024

Antwoord van ero

Dziękujemy za przekazanie opinii. Uprzejmie prosimy o kontakt z naszym zespołem obsługi klienta, abyśmy mogli zbadać tę sprawę dokładniej.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Miałem trudności z logowaniem opłaciłem…

Miałem trudności z logowaniem opłaciłem premium a korzystałem tylko cztery dni potem nie mogłam wejść na stronę od 26 marca do 2kwietnia

26 maart 2024

Antwoord van ero

Dziękujemy za komentarz. Przepraszamy za wszelkie niedogodności, jakie mógł Pan napotkać. Zawsze staramy się zapewnić naszym klientom jak najlepszą obsługę. Jeśli ma Pan jakiekolwiek problemy z logowaniem się lub korzystaniem z naszej platformy, prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta. Postaramy się jak najszybciej rozwiązać Pana problem i zapewnić najlepsze doświadczenie z naszą usługą. Jeszcze raz przepraszamy za wszelkie niedogodności i dziękujemy za wybór naszej platformy.

Najgorszy portal

Najgorszy portal. Nie weryfikują zgłoszeń, oszustów a blokują osoby stosujące się do regulaminu. Ledwo wykupisz pakiet a od razu blokada co jasno wskazuje na wyłudzenia. Nie da się usunąć samemu konta, przywrócić ani uaktywnić. Brak możliwości już kiedykolwiek założenia konta. Osoby bez zdjęć nie powinny mieć tam wstępu.

4 april 2024

Antwoord van ero

Dziękujemy za wyrażoną opinię. Naszym celem jest zapewnienie uczciwego i bezpiecznego środowiska dla naszych użytkowników. Jeśli Pana/i konto zostało zablokowane i Pan/i się nie zgadza z decyzją administracji, prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta, abyśmy mogli dokładnie zbadać sytuację i pomóc w rozwiązaniu problemu.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Wysłałem blika 110zl i dalej niemoge…

Wysłałem blika 110zl i dalej niemoge wysłać wiadomości dlaczego?

2 april 2024

Antwoord van ero

Dziękujemy za komentarz. Uprzejmie prosimy o kontakt z naszym zespołem obsługi klienta, abyśmy mogli zbadać tę sprawę dokładniej. Postaramy się jak najszybciej rozwiązać Pana problem i zapewnić najlepsze doświadczenie z naszą usługą. Dziękujemy za wybór naszej platformy.

To nie portal randkowy..

Zakładając konto myślałem że to portal randkowy o zabarwieniu erotycznym.

Myślałem że osoby tutaj umawiają i spotykają dla wzajemnej przyjemności.

Okazało się jednak że to internetowy odpowiednik burdelu.

Kobiety sprzedają tu swoją godność ciała intymność itp za pieniądze 90% portalu tak wygląda. Cześć z kobiet otwarcie mówi że są z agencji i nawet nie prowadzą konta a klienta widzą dopiero na spotkaniu.

To chyba tyle a co można zmienić? Zakazać prostytucji tutaj i wprawić by ten portal był randkowy, nie burdelem.

Ale to się nie stanie bo chodzi o sponsoring na całym portalu

1 april 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mam doswiatrzenie w związkach ale…

Mam doswiatrzenie w związkach ale niestety kobiety były niewierne i szły w bok . A ten portal myślę że jest super. No i jest dużo kobiet które nie wymagają sponsoringu

16 januari 2024

Erodate ma potencjał

W pozostałych średnich i mniejszych miastach strona nie jest popularna i nie będzie - dominuje tam cisza i konta „duchy” . Skoro nic tam się nie
dzieje, to po co wydawać z góry większe pieniądze? Pomogłyby mikropłatności, poza tym przydałaby się wersja aplikacji.

1 april 2024

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.