Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fuldstændigt grotesk at blive afvist i døren for en mindre tatovering på kinden. Plus kun at få refunderet 100 kr ud af de oprindelige 130 kr. En anden blev afvist grundet en Joker tatovering på armen... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

En kæmpe joke at stå og opleve at flere mennesker bliver afvist pga. synlige tatoveringer. Også kvinder. Det er en erotik messe, ikke en natklub. Håber i taber penge på jeres arrangement med den holdn... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Den der kø må i simpelthen lige få styr på. At lade folk vente i en time i bidende kulde er helt godnat!! Totalt mangel på respekt for jeres kunder, og iøvrigt en dårlig forretning for jer selv da f... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Randers 4.november 2023 Gode stande med dejligt legetøj til rimelige priser. Shov på scenen, især mande stripperen var god, uha endda 😜 P-pladser burde nok udvides, men ellers fint

Bedrijfsgegevens

1. Sexshop
  2. Erotische kledingwinkel
  3. Sex toy-winkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Sexmessen Erotic World i Valby Hallen er et forum af Erotik, Sex, Design, Shows, Foredrag, Udstyr og Livstil samt Design.

1,6

2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fantastik oplevelse

Fantastik oplevelse. God stemning med plads til alle. Jeg skal igen næste år. Et lille minus er garderobeforhold. Jeg var lidt ked a jeg skulle bruge 45 minutter på at indlevere/hente vores overtøj. Det skal der arbejdes lidt på 😉

4 april 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hvis du er nysgerrig og modig…

Det perfekte sted til at udvide sin horisont seksuelt hvis man er åben og modig nok. Et godt sted at møde ligesindede mennesker. Alene swingerloungen gør besøget værd for nysgerrige par.

5 april 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jordens ringest parkerings forhold i…

Jordens ringest parkerings forhold i Randers.
Arrogant salgsdame, der hårdnakket påstod at rabatkupon havde en værdi op til 200 kr, når der sort på hvidt "værdi 200kr".
For at komme ind til selve arenaen skulle man op af trapper, her kom man ind og fik et overblik. For at komme ned skulle man rundt og ned af en trappe.
Ok spændende udstiller, men virkelig flad og kedelig show/strip

9 maart 2024

Erotic World 2024 Randers

Erotic World 2024 Randers
Kæmpe oplevelse for et par første gang besøgende på messen. Kan helt klart anbefales. Udstillerne var rigtig gode til at vise frem og fortælle om lidt af hvert

8 maart 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Vi valgte at på messe søndag 5/11 for…

Vi valgte at på messe søndag 5/11 for at spare lidt på billetprisen.
Vi havde kigget på det inden, og prisen var 100 kr pr. næse.
Da vi ankom var prisen 100 kr + 50 kr for garderobe. Man kan vel forvente at folk kommer i overtøj i November måned, så hvorfor ikke bare sætte billetprisen på 150?
Da jeg kommer ind skal jeg betale 30 kr ekstra, fordi min taske er 5 cm for høj(max et A4 ark størrelse, det stod åbenbart på hjemmesiden med småt, allerlængst nede)
Så jeg måtte lade tasken blive i garderoben. Det er selvfølgelig fair der er regler omkring dette, for at undgå tyveri.
Hvis man så ser bort fra jeg fik 2 store poser inde på messen til at bære de varer jeg købte.
Heldigvis var selve messen okay. Lidt for unødvendigt højt lydniveau på musikken en søndag eftermiddag, men gode stande, og okay priser.
Men kun 2 stjerner for jævnt uigennemskueligt pris og informations niveau.

5 november 2023
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

At man skal lænses for ekstra når…

At man skal lænses for ekstra når tasken er 5 cm for stor. Ingen skiltning, blot henvisning til hjemmesiden. Super dårlig service. Der var et par bag ved os i køen som havde samme oplevelse.
Dårlige p-forhold.
Søde bodholderer. Og god opsætning og stemning i hallen.

5 november 2023

Man får for lidt for penge

Man får for lidt for penge
alt for lidt udstille
Man skulle tro der var en strippe messe mere ind en erotik messe

Det var så skuffen i Randers komme aldrig der igen og vil ikke råde nogen til og spilde deres penge

3 november 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kedeligt og ikke værd at besøge

Randers den 03/11. Først stod vi længe i kø, selvom vi havde købt billet online for netop at undgå at stå i kø 🤔🤔. Og da vi endelig kom indenfor ville de have vi skulle bruge garderoben, men vi havde ikke overtøj på så vi slap. Da vi så kom længere ind blev vi så skuffet for det var så kedeligt og røvsygt ,, vi var der kun 1 1/2 time så var alt gået igennem 2 gange, større var det ikke, samt at vi synes at det var så stuerent at Disney godt kunne have haft en stand der … ikke pengene værd og en fredag aften spildt 😕

2 november 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

da jeg kom til valby så havde jeg ingen…

da jeg kom til valby så havde jeg ingen forventning end det var et fristed for alle og sex, sex, sex.

men da jeg vendte mig om, så så jeg kim larsen gennem det lille glory hole min tissemand sad igennem. sikke dog en oplevelse

23 oktober 2023

Afvist i døren.

Bliver afvist i døren, grundet en tatovering, placeret under mit hår på hovedet, intet farligt, skræmmende eller lignende, bare et årstal.
Havde købt billet på forhånd, kørt de 100km ind til Valby, for så bare at kører hjem igen.

Jeg troede da netop sådan en messe skulle være lidt et fristed for alle men åbenbart ikke.

7 oktober 2023

Diskrimination a polyamouri

Messen var i sig selv ganske udemærket og fyldt med en masse spændende oplevelser. Til gengæld blev vi utroligt skuffede over den diskrimination af alternative parkonstellationer der var på stedet. Det skulle forestille sig at være et åbent og fordomsfrit sted, men det er ikke tilladt at være polyamourøs her. Et par er et tradionelt godt gammeldags mand-kvinde par, og andet blev ikke accepteret. Dette syntes jeg faktisk ikke var acceptabelt, og gjorde også at vi valgte at tage hjem umiddelbart efter og ikke gad lægge flere penge her.

6 oktober 2023

Too dissapointing!

Too dissapointing. The shows on the big stage werent as exciting as you would have expect. The artists didnt seem like they wanted to be there.
Not as much lgbtqi inclusiveness as would someone have expected in an erotic event. One stand targeted for gay men and all the rest targeted to straight couples.
Way too expensive. Extra fees for private shows, 30kr per item for the gardarobe. 2 people we paid 90kr extra on top of our tickets. (2 jackets and a bag).
Food and drinks WAY too expensive.

Overall really bad experience. We barely stayed for an hour. And thats after we circled the hall plenty of times and checked all the stands 3-4 times at least.
In my opinion, online stores have waaaaaay more variety, better prices and quality.
Coming to this event for the products and shows with an excitement, we fast realised, we gonna be VERY dissapointed.

Overall I do not recommend. Big waste of money.

9 april 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god oplevelse og info.

Jeg var til Erotic World I Randers Arena 2023. Jeg kan forstå der var mange der synes det var dyrt, jeg synes det var helt fair i prisen. Og ja, der var lang kø, men det er jo kun hvad man kan forvente til sådan et arrangement. Jeg fik en oplevelse jeg ikke har prøvet før, jeg var oppe I swinger loungen, havde aldrig troet det ville være mig, men er meget åben for at prøve swinger klub igen, dog mest for bdsm (jeg er switch). Jeg synes også der var masser af spændende stande der, og fik da også købt noget legetøj til bdsm. Der var et foredrag der handlede om kinks og fetishes jeg missede som jeg gerne ville have hørt (da jeg har nogle kinks og fetishes), men det var selv forskyldt. Og dem der havde standene ville glædeligt dele ud af erfaringer og info om bestemte kinks/fetishes og legetøj. Der var også strip shows, fik set et enkle eller to, men skal jeg være ærlig så har man jo set det før, så var mere interesseret i de stande/shops der var der, fordi de kunne sælge mig ting til at gøre det mere spændende sammen med en partner og når jeg skal "hygge" mig for mig selv. Har jeg mulighed for at komme med næste år tager jeg meget gerne med til det igen. 5 stjerner herfra.

11 maart 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har kommet på messerne vi Valby…

Jeg er kommet på messerne vi Valby hallen i mange år og det går kun nedad bakke. I år er absolut sidste gang jeg kommer der! Startede fredag med at stå i kø i næsten en time, fordi man har besluttet, at alle skal sluses igennem 2 små døre! Kø er okay, men knap en time for så at blive afvist med fribillet få meter fra indgangen. Det er bare ikke okay og INGEN bør forvente, at det taget op imod 1,5 time at komme ind! Næste skridt garderobe, som var lige så håbløst. Det tager lang tid og er nu lavet om, så man ikke kan komme i tasken i garderoben mere, uden at betale ekstra igen! Og vi taler om en langt fra fyldt hal - godt der næsten ikke var nogen besøgende! Standene - ingen fornyelser! Mad som der står på hjemmesiden og der plejer at være? Nej små sandwich til 67 kr…og drinks? Ja 75 kr. for er lille snoldet bæger! Det virker som om at arrangører HELT har glemt, hvad det drejer sig om - nemlig at trække kunder til med et godt arrangement?

Shows? Ja det meste er flyttet til betaling og ikke længere på stor scene!

Rimelige priser på mad og drinks = folk som hygger sig og har det godt = man bliver og lægger endnu flere penge!? Jamen jeg kan fortsætte. Vi går ud, for at mødes med nogen vi kender og får ikke at vide i udgangen, at vi ikke må tage den vand, som vi lige har kørt til 25 kr. med ind igen, selv om den lige er købt og man tydeligt kan se, at den er købt på stedet!

Så vi blev tvunget til at betale fredag også, selv om vi kunne være der nogle timer og vi havde regnet med at kunne købe rimelig mad, som man reklamerer med…og lørdag var der så heldigvis nærmest ingen mennesker - festen udeblev og vi forstår godt hvorfor!

Priserne for entre er sat væsentligt op og det er sidste gang jeg besøger EW - MAN har helt glemt, hvad det drejer sig om og med griskheden oplever man nok det modsatte!

7 april 2023

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.