Eskes Vinduespudsning Reviews

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

17 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Så godt ud!!!

14 september 2026

Antwoord van Eskes Vinduespudsning

Hej Lise, tak for din anmeldelse.

Super glad for at høre du er tilfreds med vinduespudsningen – Jeg glæder mig til at komme forbi igen!

God og omhyggelig vinduespudsning

God og omhyggelig vinduespudsning - både inde og ude. Og behagelige unge mennesker.

7 september 2026

Hej Birte, tak for de søde ord. Vi kan kun sige det samme. God aften! Mvh Eske

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig stabil og god vinduespudsning

Virkelig stabil og god vinduespudsning. Altid et flot resultat. Kan klart anbefales!

7 september 2026

Antwoord van Eskes Vinduespudsning

Hej Mette, tak for din anmeldelse. Det er altid fedt med kunder der har været med i lang tid! God aften.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Er yderst tilfreds og kan varmt…

Er yderst tilfreds og kan varmt anbefale Eskes Vinduespudsning.

Antwoord van Eskes Vinduespudsning

Hej Annette, tak for din anmeldelse. Jeg glæder mi g til at komme forbi igen! God aften.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Eske er i en klasse for sig!

Eske gør et fantastisk stykke arbejde - og klart den bedste vinduespudser, vi har haft! Omhyggelig, kommer som aftalt, sms’er inden og altid med et stort smil 😃

Antwoord van Eskes Vinduespudsning

Hej Lene. tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at kunne hjælpe, det er en fornøjelse at komme forbi. God aften!

Super god service

Super god service, og fleksibel.

Antwoord van Eskes Vinduespudsning

Hej Finn, tak for din anmeldelse. Jeg ser frem til at komme igen, og få en kold sodavand. :-)

100% godt tilfreds

100% godt tilfreds. Kvaliteten i top kommer altid til aftalt tid. De bedste anbefalinger herfra 👏🏻👏🏻👏🏻

5 augustus 2026

Antwoord van Eskes Vinduespudsning

Hej Helle, tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at kunne hjælpe! God aften. Mvh Eske

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid til tiden og rene vinduer

Altid til tiden og rene vinduer. Har brugt Eske i et år nu og fuld tilfredshed

4 augustus 2026

Antwoord van Eskes Vinduespudsning

Hej Jesper, tak for anmeldelsen. Det er en fornøjelse at komme forbi! God aften.

Super fint

Super fint
Eske er en god fyr, fleksibel og pålidelig!

4 augustus 2026

Antwoord van Eskes Vinduespudsning

Hej Anders, tak for den fine anmeldelse. Jeg ser frem til at komme igen! God dag.

Meget tilfreds

Hurtigt svar. Anskaffede nyt udstyr for at kunne klare opgaven. Vinduerne flotte efterfølgende. Anbefales herfra

3 juli 2026

Antwoord van Eskes Vinduespudsning

Tak for de flotte ord! Jeg er glad for, at du er tilfreds med både service og resultat. Vi ses snart igen.
- Eske :)

De bedste anbefalinger

Vi har nu haft Eske til at pudse vores vinduer to gange. Vi har været meget tilfredse med resultatet. Vi fortsætter med en fast aftale fire gange om året. Det er virkelig rart.
Kommunikationen har været nem og vores ønsker er imødekommet selv med kort varsel.
Eske får de bedste anbefalinger fra os.

20 mei 2026
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Eskes Vinduespudsning

Tusind tak for de flotte ord og den fine anmeldelse! Det glæder mig, at I er tilfredse, og jeg ser frem til at fortsætte samarbejdet. 😊

God kvalitet af arbejdet

God kvalitet af arbejdet. Aftaler overholdes.

30 juni 2026

Antwoord van Eskes Vinduespudsning

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det sætter jeg stor pris på. Jeg glæder mig til endnu en sodavand næste gang.🤞 😉

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid flotte rene vinduer når Eske har…

Altid flotte rene vinduer når Eske har været.
Vil med glæde anbefale ham.

25 juni 2026

Antwoord van Eskes Vinduespudsning

Tusind tak for den flotte anmeldelse og anbefalingen! Jeg ser frem til at komme forbi igen! 😊