1. Kledingwinkel
  2. Slaapkamermeubilair winkel
  3. Kinderkleding

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

- Eskimo nachtmode - Iemand die heerlijk geslapen heeft, voelt zich goed. En de juiste keuze van nachtkledij geeft jou de beste garanties op een goede nachtrust. Elk seizoen vind je bij Eskimo een ruim aanbod eigentijdse pyjama’s en nachthemden, ...

2,1

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heel veel boxershorts gekocht voor mijn…

Heel veel boxershorts gekocht voor mijn echtgenoot bij het sluiten van de fabriek in Melle en nu moeten vaststellen dat deze dure boxershorts allemaal stuk gaan aan de naden! Jammer dat deze fabriek nu gesloten is en je staat daar je kunt geen verhaal meer maken!

27 augustus 2025

Na 2 maanden bestelling ontvangen.

Op 3 Juli (na 1 maand besteld te hebben) is mijn bestelling op hun site bijgewerkt naar verzonden en erna naar afgerond maar geen verzendbevestiging, track and trace of eender wat ontvangen!
Geen enkele bezorgfirma heeft een pakket ontvangen.
Kan dit zomaar?

UPDATE 10/08/23

Vriedelijke mail gekregen van Eskimo dat pakket retour gegaan is en terug bij hun ligt!?

Gevraagd om terug naar mij thuis te sturen waarna een medewerker snel een mail terug stuurde om dit te doen met Bpost..........de dag erna.........EUREKA.......pakket correct met alles erin netjes afgeleverd !

Eind goed, al goed na meer dan 2 maanden.

3 juni 2023

Een bestelling bij Eskimo van…

Een bestelling bij Eskimo van 3herenpyjama's er zijn maar 2geleverd in mijn account bij Eskimo is de factuur aangepast betaald voor 3 pyjama's voor de prijs van 2 pyjama's een mail gestuurd geen antwoord bellen nemen niet op maar wel een tegoed van 29,98 Euro voor de pyjama dat niet ontvangen heeft
Opgepast zijn oplichters

31 januari 2023

Zeker niets bestellen

Zeker niets bestellen, zouden zending verzonden hebben, maar na zoveel dagen nog niets ontvangen.
Zou met DPD geleverd worden. Ook raar dat ik geen track nummer heb ontvangen.

4 januari 2023

Bedrijf in slechte papieren!

Opgepast! Bedrijf duidelijk in slechte papieren.
Misleidende info op website.
Momenteel staat er dat de levering zo´n 10 à 12 dagen duurt.
Maar dat klopt niet. Mijn bestelling van 10 december is nog niet eens behandeld. Op dat moment was er zelfs nog de garantie dat alles voor Kerst zou geleverd worden.
Een heel verhaal van de klantendienst dat ze in moeilijke papieren zitten en dat ze alles doen om de bestellingen te leveren. Ik weet niet of ik mijn ´Kerstcadeaus´ (of geld) uberhaupt nog zal zien... 😒

26 december 2022

Misleidende communicatie, na 20 dagen nog niet geleverd!

Op 7 december een bestelling geplaatst voor kerstmis. Er stond op de site dat als je nu bestelde, het pakket zeker voor kerst geleverd zou worden. Na een week nog geen nieuws en geen pakket, gemaild en bericht dat ze een levertijd hebben van 10-12 dagen en dat ze niet voor kerst nog konden bezorgen want te druk. Uiteindelijk 19 dagen, waarvan 13 werkdagen verder geen pakket en geen kado van toch wel 100€, onder de boom vandaag. Heel erg teleurgesteld in het bedrijf. Slechte en misleidende communicatie op de website, alsook via mail. Telefonisch niet bereikbaar. Ik zou het ten zeerste afraden!

24 december 2022
Reviews in alle talen tonen. (11 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken