Super super sød chef. Chefen er meget ansvarsfuld og hvis der nu opstod en fejl var han hurtig til at sikre kundens tilfredstillede!! Meget professionelt ☺️☺️☺️ kan varmt anbefales
Wow… ledte efter et hurtigt pizza sted og landede tilfældigvis hos Esmeralda Pizza. Super lækkert, gode råvarer, høflig betjening, rent, hyggeligt. Vi fik klassisk pasta Bolognaise og den v... Toon meer
We had a great iftar experience here. The Ramadan menu was well worth the price and included fruit, dates, soup with bread, a main course and dessert. Everything tasted fresh and well prepared – espec... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bestilte lasagne og burger. Tør og kedelig. Pasta pladerne var blot lagt i lag uden noget kødsovs, spiste en klump pasta omringet af tomatsovs. Burgere var forarbejde formet kød, kedelig uden smag. 1... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
På menuen hos Esmeralda kan du få en stor bid af det italienske køkken. Du får blandt andet stenovnspizzaer, lækre pastaer, saftige steaks og andre lækre ala carte retter.
Denemarken
- esmeraldapizza.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
VELSMAGENDE OG BILLIG MAD😍
Hej, jeg var ud og besøge Esmeralda på Amager, og det var en virkelig god oplevelse. Personalet var virkelig hjælpsom og guidede mig i at vælge det rigtige fra menuen. Maden jeg fik serveret var både velsmagende og lækker. Prisen er helt klart det værd da maden smager fantastisk, mætter godt, og er billig sammenlignet med andre steder. Jeg kan varmt anbefale det til alle!!!!!!
Fantastisk oplevelse
Mega god service, lækkert mad til fair priser og så gik det også super hurtigt og de har super søde til at sørge for at vi nød vores oplevelse!
My experience at Esmaralda
Delicious fresh food and amazing authentic experience. Good pasta and pizza and best way to end the meal was tiramisu. Gave Italian vibes.
Kan varmt anbefale at spise på…
Kan varmt anbefale at spise på esmeralda!! Alt spiller maks! Deres mad smager mega mums, de har så mange valgmuligheder at man ikke ved hvad man skal tage 😍 det går mega hurtig fra man bestiller til man får den helt varme mad! Og mega god og behagelig service! Klasse mad og hyggeligt miljø at være på restauranten😍😍😍
Et måltid så dårligt, at selv hunden ville sige nej!
En katastrofe uden lige!
Jeg havde den uheldige fornøjelse at besøge jeres “restaurant” den 2. januar 2025, og jeg kan med sikkerhed sige, at det var en totalt spild af både tid og penge. Den såkaldte steak, I serverede, burde aldrig have forladt køkkenet – tør, sej, smagløs og nærmest iskold. At kalde det mad er en fornærmelse mod enhver kok med respekt for sig selv.
Endnu værre var jeres personale, som fuldstændig ignorerede mine klager. Jeg kunne lige så godt have stået og talt til væggen – nul ansvar, nul service og en komplet ligegyldighed over for kundernes oplevelse. Hvordan tør I drive en forretning på denne måde?
Til alle, der overvejer at spise her: Gør jer selv en tjeneste og lad være. Dette sted fortjener ikke en eneste krone!
Alt var så perfekt og lækkert
Alt var så perfekt og lækkert. Vi bestilte en pizza nr. 11 og pasta nr. 23. Vi fik chilisovs, hvidløgssovs og parmesan med brød ved siden af. Fantastisk service. Kan varmt anbefales.
Mørbrad på menuen? Tænk om igen - det er ikke for amatørkokke!
Jeg bestilte en treretters menu:
Forret: Tomatsuppe
- Suppen smagte af dåsesuppe, hvilket indikerer, at den enten var lavet af dåse eller tidligere nedfrosset og genopvarmet.
Hovedret: Oksemørbrad, medium
- Den ene bøf var rare, mens den anden bøf var done. Retten blev serveret med kartoffelbåde og grøntsager, begge ved køleskabstemperatur.
- Begge saucer blev serveret kolde.
Dessert: Tiramisu
- Desserten var i orden.
Min kone bestilte samme hovedret, og til hendes skuffelse blev den serveret well-done i stedet for medium/done.
700 kr. spildt. Jeg anbefaler ikke stedet.
Super dejlig restaurant
Super dejlig restaurant med god service! Pasta retten var lige så god som man har hørt, og kaffen efterfølgende var helt i toppen. Kan klart anbefales!
Dejlige oplevelse.
Møder ind til et reserveret bord til 8 pers med Dannebrog. Virkelig lækkert mad både Pizza og Pasta med kylling var mums. Deres pomme friter er virkelige gode. Meget venlige betjening. selve deres priser er super gode, hvor alle kan være med. Tak for en god oplevelse
Lækker mad med en god service...
Lækker mad med en god service...
🫶👌
Servicen under alt kritik
Servicen på denne restaurant er under alt kritik. Efter at have købt mad på denne restaurant +50 gange, være i samme forening som har givet dem lov til så mange ting, og have accepteret dårlig affaldshåndtering, slåskampe og råberi i egen gård. Så kræver de betaling for at man låner deres toilet.
Hold jer væk.
Jeg kom for at spise iftar med mine kusiner, men maden smagte mærkeligt jeg bestilte en penne pollo men det var egentlig en omgang fløde jeg fik, der var slet ikke kylling i. Og desuden betalte jeg 224 kroner for bare det og suppe og de fik mig til at betale min drik alligevel selvom jeg havde sagt det.
Kan se at i ikke rigtig er aktive…
Kan se at i ikke rigtig er aktive herinde? Ærgerligt.
Jeg har købt en del mad hos Esmeralda de seneste to år.
Jeg har primært kun noget brok, omkring “lovpligtig” bærepose.
Meningen med disse poser er, at man kan vælge dem fra, og genbruge dem man har med hjemmefra.Denne gang ville de have jeg skulle betale for en papirpose, uden hank..Hvilket ikke indgår i disse regler. Dog mente den unge fyr bag kassen, st denne var lovpligtig…?
Når du bestiller online, har du ikke muligheden for at vælge den fra. Kan i ikke ændre dette? Har foreslået det til jer før. :)
Hyggeligt sted
Jeg forstår ikke de dårlige anmeldelser. Har bestilt pizza derfra flere gange. Her til aften spiste vi 5 mennesker både pizza, pasta og grillplatte. Vi var alle tilfredse og gik glade derfra. Hyggeligt sted. Søde medarbejdere. Kommer gerne igen.
Deres pizza er på størrelse med en…
Deres pizza er på størrelse med en pizza til børn, den så skandaløs lille ud i æsken og ingengang et barn var blevet mæt af en pizza på den størrelse, så her vil jeg aldrig tage pizza med hjem fra igen
Pasta
Bestil en pasta med mørbrad og fik så lidt at man kunne knap på se kødet. I forhold til prisen for man ikke noget kød. Rent pasta.
Vil ikke anbefale det
Føøøj
Føøøj! Det er nok første og sidste gang jeg bestiller derfra! Fatter ikke sådan et sted for lov til at eksister!
Det er ren fup det sted! Du ber om oksemørbrad og så får du hakket oksekød! Virkelig dårlig oplevelse😷😷
Lees meer over geverifieerde reviews.