2,4

Slecht

Ik heb mijn bestelling retour gestuurd

Ik heb mijn bestelling retour gestuurd. De artikelen bevielen me niet. Dat kan natuurlijk. Heeft niks met esqualo te maken.
Ik wist dat de retourkosten €4,95 waren (wat ik al aan de hoge kant vind). Blijken de eigen verzendkosten van €6,60 er nog bovenop te komen. Niet normaal!
Ik ben dus ruim €11,00 kwijt om iets wat me niet beviel.

4 augustus 2025

HOGE RETOURKOSTEN / GEEN FEEDBACK

Wat een slechte service ! Heb tot 2 keer toe een email gestuurd ivm de belachelijk hoge retourkosten. Ze nemen niet eens de moeite om te antwoorden.
Het is bij mijn weten de enige webshop die zulke hoge kosten aanrekent om iets terug te sturen. En dan nemen ze nog niet eens de moeite om er netjes op te antwoorden.

12 mei 2025

Meest waardeloze bedrijf wat er is ZEER…

Meest waardeloze bedrijf wat er is ZEER HOGE RETOURKOSTEN € 7,10 KOOP ER NIETS !!!!!!!!!!!!!! Lees eerst de kleine letters. Dit zou groot op de eerste pagina moeten staan. Dan heb je de keuze. Nu wordt het pas ontdekt als je wilt retourneren. Het bedrag wordt ook niet genoemd alleen als je onder de 50 euro koopt dat je wat terugkrijgt van de retourkosten ( daaruit zou je met een lagere school opleiding de conclusie kunnen trekken dat de kosten dus nog hoger zijn).
HOPELOOS wat voelt de besteller zich gefopt
NOOIT MEER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Koop er niets dan verschiet je ook niet van je bankafschriftje achteraf.

8 januari 2025

Hoge retourkosten

Bij retour sturen moet je een retour label online kopen van €7,10. Verder wordt je gewezen op een verzekering van het pakket retour sturen, want als er iets verkeerd zou gaan bestaat de kans dat je geen geld terug krijgt. Complete onzin dit.

4 januari 2025

jammer dat het bedrag van 6,95…

jammer dat het bedrag van 6,95 retourkosten niet vermeld wordt op de site. Je moet wel betalen, anders kan je niet retourneren. Verder vind ik het jammer dat ze aanbieden om je pakket voor bijna 2 euro te verzekeren als je retourneerd...(...), want als het kwijt zou raken zou je je geld niet terug krijgen

7 augustus 2024

Vriendelijke klantenservice en leuke kleding

Bestelling geplaatst tijdens de sale. Dag later bleken items verder afgeprijsd. Gebeld met de klantenservice en kreeg ik super netjes het verschild vergoed. Inmiddels zijn de items binnen en ik vind ze erg leuk!

22 januari 2023
Toon reviews in alle talen. (9 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken