Prachtige producten. Jammer dat ik deze website te laat heb ontdekt. In de sale mooie items gekocht. Snelle levering.
Ik geef géén 5 sterren omdat ik na levering een vraag heb gesteld per telefoon maar die helaas niet is beantwoord: inmiddels ben ik er via Google zelf achter gekomen dat jullie aardewerk in de magnetr... Toon meer
Ik geniet iedere dag van het mooie handbeschilderde aardewerk van Estriek. Veel plezier en succes met de nieuwe uitdaging!
Super goede service en ervaring met Estriek gehad! DHL had erg onvoorzichtig gedaan met de bestelling waardoor ik de schaal gebroken ontving. Na contact te hebben gehad met de winkel had ik binnen 2 d... Toon meer
Bij Estriek koop je het mooiste Tunesische servies en aardewerk. Het servies is eerlijk (fairtrade), handgemaakt en handbeschilderd in Tunesië, in de stad Nabeul. Estriek laat je kennis maken met een oeroude ambacht, het pottenbakken.
125, 3044ER, Rotterdam, Nederland
- 0629129146
- info@estriek.nl
- estriek.nl
Prachtige producten
Geweldig mooi handgemaakt servies
blij met het prachtige aardewerk van Estriek!
Ik geniet iedere dag van het mooie handbeschilderde aardewerk van Estriek.
Veel plezier en succes met de nieuwe uitdaging!

Geweldig servies!
Onwijs fan van het prachtige servies van Estriek, iedere keer weer een feestje om de tafel te dekken met de vrolijke schalen en kopjes!
Prachtig aardewerk
Prachtig en kleurrijk aardewerk
en het blijft goed in de afwasmachine!

Antwoord van Estriek
Prachtig servies wat op een eerlijke…
Prachtig servies wat op een eerlijke wijze gemaakt is. Ook nog eens fijne service!

Antwoord van Estriek
Snelle levering en persoonlijke note
Snelle levering en persoonlijke service. Bij de bestelling was een handgeschreven bedankbriefje bijgevoegd. Echt uniek, mijn complimenten.

Echt geweldig mooi servies
Echt geweldig mooi servies. Met veel liefde verpakt en attente kaart. Kortom een aanrader

Antwoord van Estriek
Mooie borden voor een goede prijs.
Mooie borden voor een goede prijs.
Hele mooie borden die eerlijk worden gemaakt.

Supermooi en kwalitatief servies
Supermooi en kwalitatief servies! Sarah is een heel erg vriendelijke verkoopster! Top!

Antwoord van Estriek
Heel mooie Tajines en schaal ontvangen…
Heel mooie Tajines en schaal ontvangen van Estriek. Bij levering was de schaal gebroken, Estriek zonder probleem binnen twee dagen een nieuwe opgestuurd. Heel fijn en zeer tevreden van de service!
Bedankt estriek!