Super god service. Vi blev guidet tålmodigt og professionelt igennem processen som 1 gangs købere af etiketter af Rosa fra Etiketlageret,vi har fået de fineste etiketter til vores øl Handmade By Bags... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Bestilte fredag, fik leveret til pakkeshop lørdag. Fik råd og vejledning inden. Har købt dér gennem mange år og det er altid en positiv oplevelse. Klar anbefaling herfra.
Nemt, hurtigt og billigt. Levering dagen efter bestilling. Og super service med gennemtænkte skabeloner ( = beregnet "bleed/beskæring" ) under hver vare. Så kan det ikke være nemmere, at have sine... Toon meer
Jeg har haft glæden af super kundeservice, efter to gange med kludder i min ordre, som udelukkende skyldes min egen fejl. Jeg er begge gange blevet mødt med venlighed og forståelse og betjening u... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Etiketlageret sælger etiketter i ruller og ark. Transfer, termo, falsede, A4-ark, etiketter med tryk, etiketter med logo, dispensere og endnu flere etiketter. Få lavet din egen personlige etiket, eller brug en af de mange standardetiketter.
Contactgegevens
Tak for super service.
Super god service.
Vi blev guidet tålmodigt og professionelt igennem processen som 1 gangs købere af etiketter af Rosa fra Etiketlageret,vi har fået de fineste etiketter til vores øl Handmade By Bagsværd.
Fantastisk service
Vi havde købe nogle etiketter vores printer ikke ville sammenarbejde med, med vi fik løst problemet og udskifter til produkter der passede til vores behov.
Så kan ikke sætte en finger på vores oplevelse. Kan kun anbefale at handle her.
Super service og meget kyndig vejledning
Super service og meget kyndig vejledning hver gang jeg har ringet.
Superhurtig levering
God og hurtig service
God og hurtig service, og god kvalitet labels.
Super god service
Super god service!
Fik den helt rigtige hjælp af Trine, som passede perfekt til vbehov.
Ekstra service og god behandling
En personlig og professionel service, der sørgede for vi fik netop lige dé etiketter der passede til vores behov.
Tak til Inge og team :-)
Hurtig levering, god service og top kvalitet!
Vi har fundet vores faste leverandør af etiketter!
Meget tilfreds kunde!
meget hurtig
Jeg var meget overrasket fordi jeg har bestilt torsdag morgen og jeg har modtaget pakken fredag morgen, inden 24 timer. Tak for god service!
Super kundeservice!
Jeg er begge gange blevet mødt med venlighed og forståelse og betjening ud over hvad man ellers må forvente.
Tak for det Rosa og Inge!
Konkurance dygtige priser
Konkurance dygtige priser, let at finde rundt på hjemmesiden, varene kommer rettidigt .
Nemt, hurtig og billigt
Nemt, hurtigt og billigt.
Levering dagen efter bestilling. Og super service med gennemtænkte skabeloner ( = beregnet "bleed/beskæring" ) under hver vare. Så kan det ikke være nemmere, at have sine egen fleksible "etiket-fabrik" :-)
I har hermed fået Jer en ny stamkunde.
Som en webshop skal være
Jeg har handlet hos etiketlageret i over 5 år nu og med køb hver 3-4 mdr. har jeg endnu ikke oplevet nogen former for problemer .
Jeg skylder dem en stor tak og det få de her med mine 5 stjerner
Fuldstændig gnidningsløs handel.
Bestilte ved middagstid, og varerne blev afsendt samme dag.
Tak for god service.
Dårlig oplevelse!
Ringede den anden dag ind til etiketlageret for at høre om de kunne levere nogle etiketter inden for 7 dage. Blev mødt af en meget hånlig mand, der grinte og spurgte hvor hurtig jeg selv var. Da jeg så fortalte at vistaprint, kunne gøre det på 3 dage, men jeg blot ville undersøge andre muligheder, fik jeg at vide at jeg måtte have held og lykke med at handle ved vistaprint. Det gjorde jeg så og servicen var noget bedre der!
Righting god service og hurting levering - på alle vores ordrer
Altid en fornøjelse
Det er altid en fornøjelse at handle med Etiketlageret. Har handlet der flere gange (A4 ark med 2 udstandsede etiketter), og det fungerer bare! Altid levering hverdagen efter.
Lees meer over geverifieerde reviews.