Etikk ApS Reviews 227

TrustScore 5 uit 5

4,9

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde Ümmü ude og hjælpe med at finde gardiner til vores lejlighed og hun er HELT fantastisk. Hun er simpelthen så sød og kompetent. Hun kom med de bedste råd til hvad der netop passer i vores hjem... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har fået både blændings- og almindelige gardiner fra Etikk og det har været en helt igennem god oplevelse. Vi var i gode hænder da de kom ud og målte op, både ift. gode tips og rådgivning ift. de m... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Servicen har været rigtig god gennem hele forløbet. Vi er løbende blevet informeret om status i processen, hvilket vi som kunde sætter stor pris på. Kommunikationen har været klar og rettidig, og hele... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Gordijnleverancier en -maker
  2. Luifel leverancier
  3. Gordijn en Stoffering Schoonmaakservice
  4. Gordijnwinkel
  5. Interieurinrichter

Info over Etikk ApS

Geschreven door het bedrijf

Vi leverer gardin og markiseløsninger til hele Sjælland. Kontakt os for besøg i Jylland og på Fyn.

Hos Etikk gardiner og markiser lever og ånder vi for vores kunders tilfredshed. Vi har en målsætning, der hedder 100% tilfredse kunder, og vi vil gøre alt, hvad der står i vores magt for at efterleve det.

For at sikre tilfredshed garanterer vi markedets skarpeste priser, venlige og servicemindede ansatte, rettidig kommunikation samt et perfekt resultat. Vi glæder os til at udsmykke lige dit hjem eller firma!

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service. Kan anbefales.

Super service, professionelle og venlige folk som overholder aftaler. Både i forbindelse med opmåling og montering. Kan bestemt anbefales.

9 november 2023
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Etikk ApS

Hvor er det dejligt at høre omkring din oplevelse Gorm, tusind tak for at dele. Mvh EtiKK Teamet

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den bedste købsoplevelse længe!

Alt i forløbet
Rådgivning, service, montering og opfølgning er ikke set bedre!!

24 oktober 2023

Antwoord van Etikk ApS

Hvor er det skønt at høre om din oplevelse Ulrik, og tusind tak for at dele. Det sætter vi meget stor pris på. Mvh EtiKK Teamet

Profesionelle og konkurrencedygtig pris

Super søde og profesionelle! Mange gode råd når man spurgte om deres mening. Det har vi været glad for efterfølgende. Også konkurrencedygtig pris, vil jeg sige. Alt i alt god oplevelse.

17 oktober 2023

Antwoord van Etikk ApS

Hvor er det dejligt at høre Xenia. Tusind tak for din anmeldelse. Mvh EtiKK Teamet

Virkelig god oplevelse

Virkelig god service både ift bestilling levering og opsætning af gardinerne.

Mine gardiner er så flotte så nu bestiller jeg også rullegardiner.

6 oktober 2023

Antwoord van Etikk ApS

Tusind tak for din anmeldelse Katrine. Den sætter vi meget stor pris på!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En helt igennem fantastisk oplevelse

Det var en helt igennem fantastisk oplevelse at være kunde hos Etikk. Det startede med virkelig god og grundig rådgivning af en meget dygtig konsulent. Og det var en drøm at se det færdige resultat komme op i vores hjem - nydelig kvalitet og lækre materialer sat op af en meget omhyggelig montør. Vi vil helt sikkert bruge Etikk igen ved næste anledning.

12 april 2023

Antwoord van Etikk ApS

Hvor er det dejligt at høre Anette! Tusind tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alt har været en god oplevelse ved…

Alt har været en god oplevelse ved Etikk, Aftaler blev holdt og alle gardin løsninger var mulige. Fik den bedste rådgivning og har nu de smukkeste plisse og stofgardiner hængende. Kan helt klart anbefales.

4 oktober 2023

Antwoord van Etikk ApS

Hvor er det dejligt at høre Thea! Tusind tak for anmeldelsen, den sætter vi virkelig stor pris på

God service og kvalitet

Super service fra køb til levering, opsætning og efterjustering.
Lækre materialer og meget konkurrencedygtige priser.

14 oktober 2022

Antwoord van Etikk ApS

Det er vi virkelig glade for at høre Henrik! Tusind tak for din anmeldelse.

Bedste service og vejledning

Vi fik den bedste vejledning og service i forbindelse med bestilling af vores gardiner. Ligeledes en super fin opsætning af vores gardiner.
Vi er så glade for resultatet!

3 april 2023

Antwoord van Etikk ApS

Hvor er det dejligt at høre Vicki. Tusind tak for din anmeldelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God kvalitet, billige og øje for detaljer

Vi var så glade for oplevelsen og køb af gardiner. Super god rådgivning og kvalitet. Billigere end andre steder. Vi bor i en lejlighed med super skæve gulve, hvilket selvfølgelig betyder, at afstanden mellem gardin og gulv aldrig bliver helt den samme. Ham der satte gardinerne op stoppede ikke før alle var tilfredse (han justerede det han kunne, og det ene gardin blev syet en halv centimeter op, da han ikke var helt tilfreds, og det er endt så godt!). Kan virkelig anbefales

1 januari 2023

Antwoord van Etikk ApS

Hvor er det dejligt at høre om jeres gode oplevelse. Tusind tak for anmeldelsen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flot produkt og god service

God vejledning om løsninger - hjemmebesøg med visning af forskellige typer gardiner og opmåling.
Flot produkt.
God service både ift kommunikation og montering. Montøren gennemgik gardiner efter ophængning og en minimal fejl i stoffet medførte at montøren straks bestilte et nyt gardin.

15 augustus 2023

Antwoord van Etikk ApS

Hvor dejligt at høre om din gode oplevelse Lone. Tusind tak for at dele.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har købt gardiner hos EtiKK 3 gange…

Jeg har købt gardiner hos EtiKK 3 gange i løbet af de seneste 5 år - og anbefalet til flere venner. Alle oplevelser har været til 5 stjerner og jeg vil helt klart vende tilbage, når vi skal flytte igen om 3 års tid.

31 oktober 2022

Antwoord van Etikk ApS

Hvor er det dejligt at høre Bente. Vi sætter stor pris på din tillid.

Fantastisk service

Fantastisk service. Super fin opsætning af gardinerne.
God korrespondance - tidsfrist overholdt osv.
Meget venlig medarbejder der var sat på opgaven

8 maart 2023

Antwoord van Etikk ApS

Hvor dejligt at høre Jeanette. Tusind tak for din anmeldelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kæmpe anbefaling af Etikk :-)

Super god oplevelse med hele EtiKK teamet i hele processen, og vi har nu fået det flotteste gardiner. Kæmpe anbefaling - vi vil helt sikkert bruge dem en anden gang :-)

18 september 2023

Antwoord van Etikk ApS

Tusind tak Morten, det er vi virkelig glade for at høre.

Lees meer over geverifieerde reviews.