Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig aftale om afhentning af solbriller, så vi kunne få dem med på ferie. Søde Laura stod klar, da vi kom.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Denne bedømmelse er udelukkende p.g.a. den lange leveringstid. Ordrebekræftelse den 28. Juni. Rykkede for forsendelsen den 2. Juli. Sendt fra firmaet den 3. Juli Omrokering til pakkeshop p.g.a. ma... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service efter køb af (mere end et) par bukser derfra til konen, især hjælpen fra en der hed Monica, som hjalp mig med at finde den helt rigtige størrelse! Ville til enhver tid anbefale at... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min favorit webshop. Super lækre brands, altid masser af inspiration og virkelig, virkelig god service før, under og efter køb. Og hvis du ikke allerede gør det - så følg shoppen på Instagram, ford... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Damesmodewinkel

Geschreven door het bedrijf

Min mission med EtoileEtoile er, at alle skal føle sig velkommen, aldrig at være pinlig eller genert over sin kropstype. Hos EtoileEtoile er der plads til alle! Jeg elsker at hjælpe jer med stylingen - om det så er til en særlig begivenhed eller bare til hverdag. Jeg stiler efter at ramme bredt, både råt, nuttet og klassiskes looks, i et fornuftigt prisleje, men stadig med øje for kvaliteter såsom skind, silke og cashmere.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har ikke modtaget mine varer, men pengene er trukket

Jeg har den 25. december bestilt en t-shirt og kjole. Modtager derefter en mail, hvor der står man får en mail, når varerne er sendt. Pengene er trukket den 28. december. Jeg har intet hørt siden den 25. december. Butikken svarer ikke på mails eller Instagram. Det er en rigtig dårlig kundeservice og under al kritik! Jeg vil derfor på ingen måde anbefale butikken til andre.

4 februari 2022

Kære KaLiJ,
Din pakke er sendt retur til os, da den ikke er afhentet i den valgte pakkeshop indenfor fristen, så meget trist at dette skal gå udover os. Dine penge er derudover sat til tilbagebetaling til dig.

Støt ikke denne butik

Rigtig dårlig kundeservice når man skal sende pakker tilbage. Jeg har fået en bekræftigelse fra gls at Etoile har modtaget min pakke den 3 jan 2022 og de siger at butikken skal tage fat i dem, da Etoile mener at den ikke er kommet tilbage. Har nu skrevet den 25, 26 og den 27 januar på instagram, da jeg ikke får respons på mine mails. Intet svar. Simpelthen for dårligt og burde ikke få lov til at føre en butik.

27 januari 2022

Kære Anne Sophie,
Du afhentede aldrig pakken i den valgte gls shop, derfor forlænges processen, da ingen informere os om at pakken kommer retur.
Der er ingen mails sendt til os, så er det desværre rigtig svært at hjælpe. Vi tog efter dette, omgående fat i dig og løste problemet.

Kan varmt anbefales

Jeg elsker de styles Etoile har og kvaliteten af produkterne. Laura er altid nem at få fat i, nemmere end de store virksomheder synes jeg og der er hurtig levering, det er altså skønt.
Kun god erfaring herfra! :-)

17 januari 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service efter køb af (mere…

Ville til enhver tid anbefale at tage et smut forbi hvis man befinder sig på Østerbro og har glemt at tage opvasken og gå med hunden..

9 december 2021

Kære Frederik,

Mange tak for din søde anmeldelse :-)

Uhørt dårlig kundeservice

Helt forfærdelig og uhørt dårlig kundeservice. D. 17 nov. køber jeg et par støvler til 1000kr, som jeg overfører via Mobilepay. Støvlerne kommer IKKE, og jeg kontakter gentagende gange Laura skriftligt mhp. at få svar på, hvor mine støvler er blevet af. Svaret er hver gang, at støvlerne er på vej, at hun vil følge op via GLS. Jeg får INGEN opfølgning. D. 25 beder jeg om at få mine penge retur. Pengene kommer ej heller retur og i dag d. 9 dec. er pengene ej heller overhørt, på trods af, at hun har lovet det gentagende gange. Jeg er helt sikker på, at de støvler aldrig er sendt afsted, idet der aldrig kom besked fra GLS om, at der var en pakke på vej. Øv, en trist måde at drive forretning på og helt og aldeles IKKE et sted, jeg ønsker at støtte fremover!

9 december 2021

Kære Mette,

Dine penge er tilbagebetalt før du skriver denne anmeldelse, så vi er meget kede af at læse dette. GLS informerer ikke om at der er en pakke på vej, før at den kan afhentes i den valgte pakkeshop. Desværre kunne GLS ikke lokalisere din pakke og derfor er pengene selvfølgelig returneret til dig.

Hold jer langt væk!!!!

Virkelig dårlig service.. De tilbagebetaler ikke dine penge ved refundering af en vare. Jeg har skrevet til dem op til flere gange men de holder mig bare hen. Det er sidste gang jeg har lagt en ordre hos dem.

1 december 2021

Kære Jennie,

Vi har været i dialog hele tiden og dine penge er tilbagebetalt indenfor 14 dage, som er lovpligtigt. Vi er derfor meget kede af din anmeldelse.

ALTID GOD SERVICE

Altid god service, søde og imødekommende piger

25 november 2021

Antwoord van Etoileetoile

Mange tak for din søde anmeldelse :-)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Køb et andet sted end Etoile

Jeg købte en skjorte hos Etoile d. 15. oktober. Jeg fik ingen ordrebekræftelse eller lign.
D. 22. oktober: jeg skriver for at høre om pakken er sendt og får at vide, at de ville sende den i dag.
29. oktober: stadig intet om pakken. Jeg må selv bede om trackingnr på pakken som jeg får efter en del skriveri. Pakken er ikke indleveret til GLS...
Jeg bliver ved med at skrive at jeg vil have mine penge retur, men der er kun langsom og besværlig respons fra butikken... de vil først ikke betale dem tilbage.
10. november: Efter at have gjort opmærksom på Købeloven, vil butikken gerne betale pengene tilbage. De får mit nr og overfører, (siger de) via mobilepay.
11. november: ingen penge og jeg kontakter dem igen, som har sendt det videre til “finans”.
D. 17. november: Jeg skriver til dem at jeg ikke har modtaget pengene, men de mener at de er overført. Alligevel beder de nu om mit kontonummer.
D. 18. november: 1 mdr og tre dage senere står pengene på min konto.

Samme dag lægges en skjorte i samme størrelse præcis magen til den jeg købte på butikkens Instagram til salg på deres story, hvor prisen i øvrigt er sat op. Tilfældigt? Jeg ved det ikke. Det tyder på, at GLS har ret når de siger, at pakken aldrig er blevet indleveret. Men jeg vil aldrig handle der igen. Jeg har måtte hive og slide i dem for at få info om pakke og mine penge igen. Det lugter langt væk af snyd og bedrag hos ETOILE København.

18 november 2021

Kære Mie,
Vi er kede af din oplevelse, men som skrevet til dig flere gange, skulle vi i dialog med GLS, som havde mistet din pakke. Vi har oftest flere størrelser af hver vare, og det samme var gældende for den skjorte du havde bestilt. Heldigvis er problemet løst og dine penge er tilbagebetalt til dig.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Dårlig kundeservice.

Dårlig kundeservice.

Hvis man skal leve af kunder, så skal man også gøre det nemt og bekvemt for kunderne. Ikke det modsatte, især når kunden vil returnere. Det følger med, når man driver butik.

1) MEGA lang returproces, hvor man først returnerer kundens penge “indenfor 10 hverdage” (hertil kommer weekender) HVORFOR 10 HVERDAGE??

Nu har jeg snart ventet i 2 uger på pengene. Returneringsbekræftigelsen er for længst kommet, men man holder unødigt længe på kundens penge. Nu er det “kun” 600,- for mig, men ville blive endnu mere tosset, hvis jeg skulle vente så længe på at få 2-3.000,- tilbage! Gider ikke ombytte med den service.
Oplever jeg INGEN andre steder på nettet. Handler hos Molly & My, Lykke by Lykke, Blossom, The Baank og lignende.

2) Man besværliggør returprocessen for kunden. Ingen label medsendt eller mulighed for at købe billig fragt, som andre forretninger tilbyder. Her skal man ind og bestille GLS label til 62 kr. Ingen service.

3) Fremover vil I alene køre nethandel uden fysisk butik. Så skal I vist stramme op! Der er stor konkurrence på nettet, så der skal være mere service, hurtigere retur proces. Kunderne vil have service, hvor det er nemt og bekvemt!

18 oktober 2021

Kære kunde,
Vi er meget kede af din anmeldelse. Vi tilbagefører retur indenfor 14 dage, som er lovpligtigt. Vi tilbyder også returlabels for 45,- hvilket også står skrevet på den returseddel der medfølger i pakken :-)

Etoile

Lees meer over geverifieerde reviews.