På anbefaling fra venner har jeg hatt gleden av å konsultere kiropraktor Axel Hilland hos Eureka Sandvika med svært gode resultater. Hans erfaring og faglige styrke, kombinert med positivitet og inter... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg hadde langvarig problemer med korsryggen hvorav begge sidene har vært et problem over lang tid. Senere etter en MR, viste det seg å være Prolaps. Jeg fikk behandling og rådgivning av Mari hvorav j... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Har bukt Eureka Kiropraktikk - Bodø Sentrum i mange år. Har og er veldig fornøyd med behandlingen og oppfølging jeg har fått. Svært kompetente behandlere som jobber der. Enkel og oversiktlig timebesti... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Eureka Kiropraktikk er et klinikksamarbeid mellom noen av landets fremste kiropraktorklinikker. De fleste av våre klinikker er tverrfaglige. Hos oss vil du få et helhetlig helsetilbud med behandlere som er opptatt av å gjøre deg til en mer uavhengig pasient slik at du kan leve et friskere liv med en så optimal helse som du kan ha. Helhetlig helse står sentalt i Eureka Kiropraktikk. Vår logo – triangelet – symboliserer nettop dette. De tre hjørnene i logoen står for fysisk helse, mental helse og kjemisk helse. Med kiropraktikk som utgangspunkt har vi fokus på at kroppen skal være i balanse både fysisk, mentalt og kjemisk. Å jobbe med helse ut i fra et helhetlig perspektiv betyr for oss i Eureka Kiropraktikk at man har forståelse for at de fleste lidelser er sammensatte og at alle faktorene i en persons helhetlige helse påvirker den totale helsetilstand. Det er derfor viktig for oss å vurdere alle disse faktorene når en person kommer til oss med en helseutfordring. Vi ønsker mennesker i alle aldre velkommen til våre tverrfaglige klinikker landet rundt!
Contactgegevens
Solakrossen 11, 4050, Sola, Noorwegen
- info@eurekakiropraktikk.no
- eurekakiropraktikk.no
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Følte meg dårlig behandlet
Ved konsultasjon og UL sa fysioterapeut at funnet var vanskelig å tolke, og jeg skulle henvises videre til MR. Dette ble aldri gjort, selv om jeg betalte for henvisning. Da jeg ringte og etterlyste henvisningen ble jeg beskyldt for å overforbruke helsetjenesten, og at jeg nok bare tenkte for mye på problemet. Min FL henviste meg til MR som bekreftet totalruptur av leddbånd og jeg ble operert etter to måneder. Kan virkelig ikke anbefale Eureka, de hadde ingenting å tilby, ikke engang henvisning videre. Ikke klarte de å se et avrevet leddbånd på UL heller. Men det kjedeligste er å bli avfeid med at problemet er tenkt og ikke reellt, og at jeg bidrar til å overbelaste helsevesenet. Vel, jeg skal ikke belaste Eureka mer, det kan jeg love.

Anbefaler Tea på det varmeste
Anbefaler Tea på det varmeste. Får raskt time ved behov og god oppfølging. Hun ser helheten og behandler ikke bare symptom men årsak. En omtenksom person med mye kunnskap.

Antwoord van Eureka Kiropraktikk
Kompetent, tillitsvekkende og meget hyggelig
Lett å booke time og fikk raskt svar på spørsmål. Opplevde kiropraktor Thea som kompetent, tillitsvekkende og meget hyggelig. Fikk hjelp med flere plager, og fikk fin oppfølging av disse. Lett tilgjengelig beliggenhet og fine lokaler.

5 stjerner fra booking til behandling
5 stjerner fra booking til behandling! Alltid like fornøyd.

Antwoord van Eureka Kiropraktikk
Alltid god service og hjelp
Alltid god service og hjelp!
Føler meg godt tatt vare på.
Er her en gang i måneden for å forebygge og få hjelp med dagens smerter.
Anbefales!

Profesjonelle aktører.
Profesjonelle aktører med enkel parkering rett utenfor døren, anbefales.

Helping with my problems
A friendly and very competent therapist, effectively helping with my problems

Meget fornøyd
Meget fornøyd - gjennom mange år! Behandlingen virker, rådene er gode og jeg føler meg trygg og ivaretatt ved hvert oppmøte.

Antwoord van Eureka Kiropraktikk
Ikke noe å klage om behandling
Ikke noe å klage om behandling, men jeg spurte å få en kort rapport om ultralyd undersøkelsen og fikk aldri noe.

Antwoord van Eureka Kiropraktikk
Nesten ingen ventetid på time
Nesten ingen ventetid på time. Grundig sjekk av alle muligheter for problemene. Følte at diagnosen var riktig.

Jeg gikk til Hilde
Jeg gikk til Hilde, som er en utrolig hyggelig, i imøtekommende og veldig dyktig faglig. I tillegg til å knekke opp satte hun nåler og kom med godeforslag til øvelser. Anbefales absolutt.

Helt topp !!
Anbefales
Jeg er veldig fornøyd med behandlingene jeg har fått her. Veldig hyggelige og flinke de som jobber her.
Det er også ryddig, rent vente rom noe jeg setter pris på.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.