1. Motoraccessoirewinkel
  2. Monteur
  3. Motorwinkel

Tienda de accesorios, recambios y boutique de moto con los mejores precios: baúles, cascos, chaquetas, filtros de aceite, botas, guantes... En EuroBikes tenemos como principal objetivo tu satisfacción, poniendo a tu disposición, estés donde estés, todo lo que puedas necesitar para tí y para tu moto. Estamos dentro del sector del motociclismo desde que nacimos, pero fue en el año 2013, cuando emprendimos la aventura de ofrecerte todo lo existente de este mundo y ponértelo al alcance de tus manos.

1,8

Slecht

TrustScore 2 uit 5

6K reviews

Heeft 47% van zijn negatieve reviews beantwoord

NOG STEEDS GEEN PRODUCT OF GELD ONTVANGEN NA BIJNA EEN JAAR.

Nog steeds Geen product ontvangen
en ik heb nog steed geen geld terug gekregen.

Ik bestelde vorig jaar, in mei 2025.
Een windscherm voor me motorscooter,
De betaling gedaan op hun persoonlijke bank, wat al heel raar is?
en nooit het product Ontvangen?
Na veel over en weer gesprekken,
Kort en onpersoonlijk,
in een tijdvak van 6 maanden met toekennen van me bestelde product,
Dat ik nooit zou ontvangen,
want ze houden je aan het lijntjes met een dooien mus.

Waarop ik me geld terug vroeg,
wetende niet het product te krijgen
en dat gelijk me geld terug gestoord zou worden op mijn bank rekening, werd belooft,
En tot op heden, maart 2026, heb ik nog steeds niks Ontvangen aan terug betaling van me windscherm voor me motorscooter?

Ondertussen word er helemaal niks meer gezegd of ondernomen naar mij toe, vanaf eurobikes sins vorig jaar oktober/november.

Ik ben absoluut niet meer te spreken
Over hun oplichting's praktijken,
Want ik ben niet de enige die ze,
Op z'n manier je geld afhandig maken,
Met loze belofte's,
Ik had eerst hun zeer slechte reviews
Moeten lezen over hun handels wijzen,
Vandaar dat ik deze review schrijf,
Om hun toekomstige slachtoffer te waarschuwen.

5 mei 2025

Koop hier niks!!

Na een maand wachten was de bestelling nog niet verzonden. Na contact gaven ze aan dat ze het binnen hebben en dat het snel verstuurd zou worden. Ik heb toen nog eens 2 weken gewacht. Uiteindelijk heb ik de bestelling geannuleerd en wacht ik al een maand op de terug betaling. Als ik ze hier over een bericht stuur krijg ik geen antwoord. Bestel hier niks!!!!

9 juli 2025

Antwoord van Eurobikes

Hola, lamentamos lo ocurrido, si tienes algún tipo de problema le facilitamos un enlace para que contactes con nuestro servicio de atención al cliente Via WhatsApp .

Saludos y disculpe las molestias.

Ik had een bestelling geplaatst in…

Ik had een bestelling geplaatst in december ( 5l. Wd40),heb deze geanuleerd in februari omdat ze niet geleverd werd.Nog steeds heb ik mijn centen niet terug en krijg ik geen reactie wanneer ik schrijf. Dit is geen manier van doen dit is onbegrijpelijk.

12 april 2025

Antwoord van Eurobikes

Hola, lamentamos lo ocurrido, si tienes algún tipo de problema te facilitamos un enlace para que contactes con nuestro servicio de atención al cliente.

Saludos y disculpe las molestias.

Geweldige service

Ik had een fiets gekocht. De versnelling was kapot.
Het garantie termijn was inmiddels verlopen.
Na een mail wisseling belde de heer Jeffrey op met de mededeling dat de versnelling vervangen zou worden en dat er een andere achterwiel gemonteerd zou worden. Dat is pas een goede service. Normaliter wil een bedrijf na het garantie termijn niks meer doen.
Mijn ervaring met Eurobikes is geweldig. Heel hartelijk dank voor uw fantastische service meneer Jeffrey.
Dank u wel

6 januari 2025

Antwoord van Eurobikes

Buenas tardes , Muchas gracias por su valoración positiva Un saludo Eurobikes Team

Oliefilter en olie besteld op…

Oliefilter en olie besteld op 30.04.2024.
Bestelling was gepland op 8.05.2024 doch is aangekomen op 28.05.2024...
Geen reactie op mijn mails gehad.
Prijs en produkten wel ok🙂

28 mei 2024

Antwoord van Eurobikes

Good afternoon, we apologize for what happened, we are currently experiencing a large volume of inquiries by phone, email, etc. Therefore, it is possible that at some point our lines may be busy and the response to your email/incident may be delayed in some way, still don't worry, we are here to help you, all questions are being answered in order of arrival, so So if you have already sent an email, don't worry, you will receive a response. Soon.

Greetings and sorry for the inconvenience.

Verschrikkelijk

Verschrikkelijk, bestelling gedaan op 2 Jan . Olie+ filter en een batterij . Niets op voorraad. Na (lees goed)1,5 maanden toch ontvangst van de olie.
Batterij uiteindelijk geannuleerd. Op 19 februari. Ben nu op 2 april nog steeds aant wachten op geld teruggave.
Ondertussen 5 e- mails gestuurd . Steeds wordt beloofd dat ze er werk van maken....pffff......

2 april 2024

Antwoord van Eurobikes

Guten Tag, wir entschuldigen uns dafür, wir erhalten derzeit sehr viele Anfragen per Telefon, E-Mail etc. Daher ist es möglich, dass unsere Leitungen irgendwann überlastet sind und die Antwort auf Ihre E-Mail/Ihren Vorfall beeinträchtigt sein könnte. Dennoch kann es zu Verzögerungen kommen. Machen Sie sich keine Sorgen, wir sind für Sie da, um Ihnen zu helfen. Alle Fragen werden nach dem Prinzip „Wer zuerst kommt, mahlt zuerst“ beantwortet. Wenn Sie also bereits eine E-Mail gesendet haben, machen Sie sich keine Sorgen, Sie erhalten eine Antwort. Zusamenfassend.

Grüße und entschuldigen Sie die Unannehmlichkeiten

Servicio rápido!

27 oktober 2022

Buenos días Ilse,
Le agradecemos mucho su tiempo en escribirnos una reseña y su confianza
Esperamos que disfrute del nuevo casco
Un Saludo

Toon reviews in alle talen. (6.445 reviews)