2,8

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

eurocomposiet

Ik heb op 03.08.2013 wat klemmen en ander dingen besteld op eurocomposiet.nl
3 Dagen geleden een mailtje gestuurd waar ik geen antwoord van gekregen heb.
Vandaag maandag 12.08.2013 krijg ik niemand aan de lijn,sms bericht achter gelaten op de ochtend,geen reactie. Gelukkig niet betaald maar wel slecht dat niemand en op sms,en op mailtje en aan de telefoon geen antwoord geef!!!...dus nu ga ik gewoon ergens anders kijken...jammer jammer..... Gelukkig hoef je niets vooraf te betalen !! doe het niet ,altijd bij aflevering..Er zijn genoeg mensen die geen spullen ontvangen!!! succes Eurocomposiet.nl.....zonder mij!!

6 oktober 2015

Goed materiaal, slechte service.

Via de website besteld, waar op stond dat alles op voorraad zou zijn. De levering gebeurde niet binnen drie dagen na bestelling, zoals vermeld staat op de website, en moest hierdoor mijnerzijds uitgesteld worden tot een week na de bestelling. Bij levering werd een deel niet en een deel verkeerd geleverd. Ik moest wel bij levering betalen. De verkeerd geleverde onderdelen zouden direct verstuurd worden, zo werd mij per mail bevestigd. Tussendoor bemerkte ik dat ik de startclips van het all in pakket miste. Hiervoor heb ik een mail gestuurd die nooit beantwoord is.
Na een week toch maar eens gebeld en het bleek dat de onderdelen nog niet verstuurd waren. Pas na drie of vier keer bellen wordt er bij de klantenservice opgenomen. De startclips die meegeleverd horen te worden bij het all-in pakket, bleken niet op voorraad (hoewel nog steeds anders vermeld stond op te website). Er werd mij beloofd dat ik de volgende dag teruggebeld zou worden met meer details. Na drie dagen toch maar weer zelf gebeld. Inmiddels heb ik mijn koppelstukken nog steeds niet binnen en heb ik wel zes startclips ontvangen (terwijl ik er minstens 10 nodig heb, wat ik ook bij de klantenservice heb aangegeven). Ik wacht ook nog steeds op een telefoontje wanneer mijn rubber koppelstukken geleverd zouden gaan worden. We zijn inmiddels een maand na de bestelling verder.

Steeds wordt er weer iets anders beloofd. Steeds wordt niet aan die belofte gehouden. Het materiaal dat ik wel heb is goed van kwaliteit en ik zie echt wel dat mijn vlondervloer als hij eenmaal ligt van prima kwaliteit zal zijn. De service en logistiek is wel abominabel slecht. Er zijn genoeg composiet vloeren te vinden op internet en ik raad iedereen aan om verder te zoeken en Eurocomposiet ver, ver links te laten liggen.

Update: Twee maanden verder en de koppelstukken zijn eindelijk geleverd. Echter zijn het niet de koppelstukken voor de serie planken die mij reeds geleverd waren, dus het hele zwikkie past niet. Geld teruggevraagd, maar ben benieuwd of dat gaat lukken.

4 mei 2014

Vlonderterras

Snelle levering en goede kwaliteit. Betaling bij de chauffeur met de pin. Enige nadeel is het er niet voldoende bevestingsclips meegeleverd waren, waardoor ik de klus niet in 1 keer kon afmaken.

19 juli 2011