Europ Assistance is an international French group, created in 1963 by Pierre Desnos.
Boulevard Haussmann 9, 75009, Paris, Frankrijk
- europ-assistance.com
Heeft 2% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zeeeeer slecht
Op 20 september 2025 vertrokken na…
Op 20 september 2025 vertrokken na Curaçao, juist op de dag van de cyberaanval. Wel kunnen vertrekken met enorm veel vertraging. Bij aankomst geen koffer, lost end found direct aangifte gedaan, volgende dag naar Tui gegaan in Curaçao, u koffer komt met de volgende vlucht mee. Nu 6 maanden verder nog steeds geen koffer. Ook nog geen enkele vergoeding gekregen, want ik heb geen bonnetjes van de kledij die in de koffer zaten. Wie bewaard nu zijn bonnetjes van alle kledij?? Niemand toch. Kledij moeten aanschaffen in Curaçao, ook nog niet vergoed gekregen😡 vertragingskosten ook niet gekregen, overmacht zegt het reisbureau. Niemand maar ook niemand reageert, ben al 6 maanden bezig, pfff. Waarom moet je nog een verzekering afsluiten vraag ik mij af 😡
Sluit hier geen verzekering af
Zeer slecht te bereiken. Betalen niet uit als je iets overkomt. zijn al sinds 8 maanden bezig een claim in te dienen . Oude dame 84 jaar gevallen , scheur in boven arm ,gekneusde pols overal wonden en pijn. Claim is afgewezen heropening gevraagd. Mw wordt alleen verder geholpen als er weer nieuwe doktersverklaringen en een verklaring van de fysiotherapeut zijn. Eindeloze discussies, verwijzingen van het kastje naar de muur. dus kies voor een andere verzekering maar niet voor Europ Assistance.
Na ontvangstbevestiging claim hoor je niets meer
Een weekendje weg geannuleerd ivm overlijden van een naaste. Alles digitaal ingediend. Na iets meer dan een week bericht dat de aanvraag was doorgestuurd naar de juiste afdeling. Als ik svz wilde weten mailen naar een bijgevoegd mailadres. Inmiddels 6 weken verder en geen enkele reactie op mailtjes, zelfs geen ontvangstbevestiging. Telefonisch niet bereikbaar of je wordt doorgeschakeld naar een franstalig menu en ook dan kom je niet verder. Schandalig dat een bedrijf als Landal hiermee zaken doet gezien alle reviews.
Als ik nul kon geven gaf ik nul!
Als ik nul kon geven gaf ik nul!
Weigeren u enige hulp te bieden terwijl je in panne staat en zijn er nog erg onbeleefd bij ook!!!
Een onvoorstelbare slechte…
Een onvoorstelbare slechte maatschappij. Dat Airbnb zich met inlaat zegt eigenlijk dat hij kwaliteitscontrole onder de maat is. Er is niet 1 goede beoordeling
Ongeluk gehad in het buitenland en…
Ongeluk gehad in het buitenland en schouder op meerdere plaatsen gebroken op eerste vakantiedag. Een arts op afstand van Eurocross beoordeelde dat er geen medische noodzaak was dat ik eerder terugvloog naar Nederland (ik was zgn. in een goed ziekenhuis geweest). Waanzin! Ook volgens mijn eigen arts in Nederland. Reisverzekering volgt Eurocross en krijgt dus niets vergoed. Verder biedt Eurocross 0 hulp! Dankzij het hotel hebben wij hulp gekregen. Waarschuwing voor anderen: Zorg ervoor dat je vanuit artsen in het buitenland hebt staan dat je e.e.a. onmiddellijk moeten laten checken in Nederland. Lastig als je een taal niet spreekt!
Schandalig - nooit doen!
Ongelofelijk. Probeer een ticket om te boeken via vliegtickets.nl i.v.m. ziekenhuisopname. Lukt niet, dan rechtsteeks via Transavia omgeboekt. Nu te horen gekregen dat deze kosten niet onde r de polis vallen omdat wij het rechtstreeks hadden omgezet. Schandalig
Helaas geen mogelijkheid om geen enkele ster te geven. Wat een schaamteloos verdienmodel is dit. Het is moeilijk om contact te krijgen en eenmaal in contact blijkt er niets mogelijk te zijn en verschuild het bedrijf zich achter ‘het spijt mij, zo zijn de regels’. Er is geen enkele menselijkheid of welwillendheid om uberhaupt mee te denken. Schaamteloos, respectloos, schandalig!
Me man moest naar het zh en via europ…
Me man moest naar het zh en via europ assistance geannuleerd moest veel inleveren maar toch netjes me geld gehad . 1 nadeel ze waren telefonisch niet bereikbaar.
Maar verder is netjes verlopen
Contact onmogelijk met dit verschrikkelijke bedrijf
Geprobeerd middels het formulier een claim in te dienen voor de annuleringsverzekering via CenterParcs.
Niet gelukt. Wel 10 keer gebeld, maar na alle voorkeuzetoetsen te hebben geprobeerd hoorde ik 'bedankt voor het bellen' en werd steeds de verbinding verbroken.
Daarna meerdere mails gestuurd naar verschillende e-mailadressen, maar krijg alleen automatisch gegenereerde antwoorden en dus geen inhoudelijke antwoorden op mijn vragen.
Wat een verschrikkelijk bedrijf!
Sluit nooit een verzekering af bij dit bedrijf!
Schaamteloos bedrijf. Helaas onze vakantie moeten afbreken na 2 dagen, omdat mijn zoon ziek was. Echt alles aangeleverd aan bewijs, maar niks was genoeg. Zelfs medische verslagen vanuit onze eigen huisarts. Een brief van vertrek vanuit center parcs, brief vanuit de alarmcentrale, medische verslagen. En nog afwijzen!!
Verschrikkelijk
Verschrikkelijk
Ongeluk gehad op de snelweg. Een dag recht op leenauto. Via de verzekering kon dit verlengt worden. Onmogelijk om dit voor elkaar te krijgen. Je ksn er geen kant mee op. Vroeger was interpolis een top verzekering.
Heb geprobeerd contact met ze op te…
Heb geprobeerd contact met ze op te nemen wat al heel lastig is en vervolgens na 2 weken nog niks geen reactie dus neem nooit een verzekering bij deze oplichters
Pechveehelping was een totale ramp
Pechverhelping was een totale ramp.
4,5 uur wachten op takeldienst (die pas ingelicht werd op het moment dat ik zelf een lokale partner contacteerde).
Opvolging nadien ook: geen huurauto ondanks optie huurwagen, telefonisch onbereikbaar voor opvolging. Uren in de wachtlijn hangen en dan nog niemand aan de lijn krijgen.
5 dagen lang met twee kinderen in de camper gewacht op bijstand op de parking van een garage in een Oostenrijkse dorpje waar niets te beleven viel.
Niks gekregen: geen huurauto, geen hotel, geen onkostenvergoeding, niks! Vakantie naar de hel! Ik schakel instant over naar VAB of Touring!
Totale non-service
Totale non-service! Klanten worden aan hun lot overgelaten. Proberen met de kleine letters van uw contract dekking te weigeren. Wanneer dit niet lukt schakelen ze op hun lokale "partners" om uw medisch dossier in twijfel te trekken. Waarop je dan als speelbal wordt gebruikt . Met als resultaat dat je 1 weekje in het ongewisse blijft en talloze wachturen in ziekenhuizen kunt doorbrengen. Schandalig!
Ik raad het iedereen af.
ik ben zeer ontevreden over de opvang…
ik ben zeer ontevreden over de opvang door Europ.
Ik werd telkens met een andere medewerker geconfronteerd wat vervelend is, en tegelijk waren ze allen gelijkend;
- ik hen amper empathie ervaren- de meesten spraken moeilijk verstaanbaar Nederlands- de luisterbereidheid/Luisterbekwaamheid was bij allen zeer laag
Ik werd als cliënt/patiënt steeds voor onmogelijkheiden geplaatst
- het tekenen van een pdf op de iphone en toen dat niet lukte werd dat telkens gevolgd door : ' dan kunnen we u niet helpen' wat door mij ervaren wordt als onder druk zetten van de cliënt en in de steek laten ipv behulpzaamheid- herhaaldelijk werd beweerd dat de lokale Griekse correspondent de medische informatie niet kon krijgen zonder dit document, omwille van GDPR- daarom heb ik de handelende artsen herhaaldelijk moeten lastigvallen met deze vraag- de griekse artsen beweerden dat ze alle dagen uitgebreid telefonisch overlegden met uw correspondent, en dat het niet schrijven van een verslag niets met GDPR te maken had maar met hun protocol in het ZH- hoe vaak ik dit ook poogde mee te delen aan de medewerker van EA, tot zelf hem/Haar dit laten herhalen dat het niets te maken had met GDPR maar met een botsing tussen de procedures van het ZH en de procedures van EA, werd dit tot mijn verwondering gevolgd door een hernieuwd aandringen op het getekende release form omwille van GDPR- dus de cliënt/patiënt wordt in de sandwich gezet, dat voelt als pesten eerder dan helpen of assistance, veel beter zou zijn uw Griekse correspondent onder druk zetten, die betaald u. Ik ben de behoeftige.- niemand heeft mij geholpen of een poging ondernomen om een pdf te tekenen online, ik ben er uiteindelijk zelf in geslaag online en heb het document opgestuurd- desondanks bleek EA niet de informatie te vinden die mij kon helpen, en werd ik dus niet geholpen.- ik werd dan lastig gevallen met informatie die gebaseerd was op medische info die al verlopen was
Ik heb voor mezelf uitgemaakt dat het 'Europ Assurance' is (zorgen dat je niets moet betalen) ipv assistance. Assitance wil zeggen mensen in angst en ziekte bijstaan.Dat uw medewerkers allen gelijkaardig reageren moet dus met training te maken hebben. Die training vertoont dus veel mankementen op vlak van empatie, luisterbereidheid en bekwaamheid en behulpzaamheid.Zoals ook online te vinden is is dit niet nieuw
Het is erg om te zeggen maar de autoverhuurder toonde meer warmte en empathie en zorg dan EA.
Hetzelfde geld voor SN Brussels hun medische assistentie die vriendelijk, snel en zorgzaam was.
Slechte service, niet/nauwelijks bereikbaar
De annuleringsverzekering ingeroepen voor Landal boeking.
Snelle toekenning van het claimnummer waarna dezelfde dag de documenten via email zijn verzonden. (De digitale omgeving niet toegankelijk!).
Geen ontvangst bevestiging, telefonisch van het kastje naar de muur, meerdere malen (via email) gevraagd naar de status.
Zeer slechte service of eigenlijk geen service
Zeer slechte servic, of beter gezegd geen service. Medewerkster had absoluut geen inlevingsvermogen. Ze was zeer onbeschofd en arrogant. We moesten 4 uur wachten in de volle zon. Het was 40°. Uiteindelijk werden we door de politie geholpen die voor ons takeldienst regelden.
wat een slechte service heeft dit…
wat een slechte service heeft dit bedrijf. Niet iedereen is digitaal even handig , dit bedrijf is alleen maar digitaal bereikbaar hiermee zetten ze de niet digitale mensen buiten spel. Puur discriminatie.
Bovendien worden digitaal dezelfde documenten gevraagd die al opgestuurd zijn en ook daar over kan je geen verduidelijking krijgen. Telefoonnummer onvindbaar op internet.