EuroParcs Property Sales Reviews 19

TrustScore 2 uit 5

1,8

1. Vakantiehuis

EuroParcs Property Sales houdt zich bezig met de verkoop van recreatiewoningen op de parken van EuroParcs. Op onze parken hebben we een zeer divers aanbod: er is voor elke wens wel een vakantiewoning te koop. Van tiny house tot chalet, van cottage tot appartement. En word je blij van de Noord-Hollandse duinen of toch de Veluwse bossen? Niet alleen de vakantiewoningen zijn divers, ook hebben we voor iedere wens de ideale locatie. EuroParcs groeit snel en daardoor krijgen we ook in andere landen steeds meer vakantieparken. Een eigen chalet in de Oostenrijkse Alpen of een appartement op loopafstand van het strand van Bonaire? Ook dit is mogelijk bij EuroParcs. Bel met 088-070 8000 voor de verschillende opties die we bieden of kijk op www.europarcsverkoop.nl voor alle informatie en het actuele aanbod.

1,8

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Misleid door zogenaamde makelaar Rutger…

Misleid door zogenaamde makelaar Rutger Hoevelaken met allemaal loze beloftes over hoog rendement en nu draaien we net quitte. Bij Europarcs geven ze niet thuis en doen ze alsof hun neus bloed, ik heb op het park een knaapje van begin 20 gesproken die nu de verkoopmakelaar is, die zegt van niets af te weten. Eindconclusie:Woning zal uiteindelijk met verlies worden verkocht want het staat vol met woningen die te koop staan : locatie Maarn
Park :Utrechtse Heuvelrug.

Mooiste is dat die gladjanus Rutger voor zichzelf is gaan werken onder de naam vakantieparkenmakelaar.nl en zo probeert hij de verkoop weer op te pakken! Hij heeft ons hiervoor zonder schaamte benaderd.
Blijf er a.u.b. ver vandaan

6 juni 2025

OPLICHTERS!

OPLICHTERS!! Pas op met dit bedrijf! Bijna een jaar geleden kocht ik een chalet met eigen grond. Het begon al meteen met allerlei zogenaamd "verplichte" kosten die europarcs me door de strot wou duwen zoals ongedierte bestrijding en tuinonderhoud. Mn buren hadden dit ook niet en ik heb er gelukkig nooit voor getekend. Na maanden heen en weer emailen is het uiteindelijk met pijn en moeite toch van de factuur gehaald. Nu lig ik nogsteeds in bezwaar over de parkkosten die niet kloppen en ingaan tegen het kettingbeding in mijn koopcontract. Allerlei kosten in de noodzakelijke werkzaamheden kloppen niet. Sommige zijn nooit uitgevoerd en andere laten ze je dubbel voor betalen omdat die kosten onder de parkkosten vallen. Dreigen met afsluiten van GWE en toegang als ik niet betaal. Het is ongelofelijk wat voor krankzinnig bedrijf dit is.

10 oktober 2025

gewoon zwaar genaaid door Europarcs Biesbosch

huisje gekocht voor 90.000 euro hottub laten plaatsen eveneens ook airco
na twee jaar geen winst alleen maar verlies
toen maar besloten om het te verkopen brengt het opeens nog maar 52.000 euro op
dan hebben ze ook nog het lef om een rekening te sturen die ook al niet klopt

8 mei 2025

Oplichters, Maffia

Wat heb ik een spijt van het kopen van mijn Tiny House van deze maffiaclub. Aangetekende brieven en e-mails worden niet beantwoord. Zelfs langs geweest op het hoofdkantoor in Amersfoort en die reageren ook niet. Wat een armetierige organisatie. Ook op de Second Home Beurs in Utrecht zie je ze ook niet meer.

1 augustus 2025

1 ster is eigenlijk al teveel

1 ster is eigenlijk al teveel. Stel je koop een woning in Zutendaal met 20 jaar 5%. Dan zit je veilig denk je.
Maar die 5% die je over 20jaar krijgt is niet die 5% die het nu waard is. En als je dan moet gaan renoveren bepaald Europarcs hoe alles loopt kwa renovatie en heb je geen enkel inspraak hierin.
Europarc betaald de helf, maar ze zullen het wel 2x zo duur maken.
En dan krijg je een nieuw contract met 1% ofzo en heb je een onverkoopbare niet renderend vakantiehuis met welhoge parkbijdragen.

1 juli 2025

Dramatische contractverlenging Europarcs…

Na vijf jaar moest een nieuw contract worden afgesloten.
Het aanbod ging van 6 procent naar geld bijleggen….
En daar komen dan nog de extra kosten bij.
Eerst dacht ik dat ze een grapje maakten, maar het zijn serieus schoften. Je hebt geen poot om op te staan.
Gelukkig doe ik mee met de lopende massaclaim.

21 mei 2025

Eigenlijk absoluut geen ster

Eigenlijk absoluut geen ster, maar kon niet anders. Mijn ouders (82 en 85) hebben in september 2023 een huisje gekocht, in een golf karretje de locatie bekeken kortom alles was fantastisch! Helaas vanaf tekenen contract(3 dagen bedenktijd, maar goed) ging alles maar ook alles mis! Ineens kwamen er onbegrijpelijke extra kosten bij, huisje zou in het voorjaar 2024 worden opgeleverd, vanaf maart tig keer gebeld met het hoofdkantoor nou…Rutger van Hoevelaken heeft tot op heden( juli 2024) nog niet teruggebeld, mails worden niet beantwoord, en tot onze grote schrik is de gekozen plek ineens heel anders en niet de gekozen plek met enorme ruimte eromheen maar een hoekje met pad langs je slaapkamerraam. Het is allemaal vreselijk verdrietig, mijn ouders dachten op hun oude dag van een mooi huisje te kunnen genieten, maar zitten nu in zak en as en geestelijk geeft dit een enorme klap. Het is in en in triest wat, met name Rutger van Hoevelaken van EuroParcs, met onze ouders doet. Er moeten beslist meer mensen zijn die door deze firma “List en bedrog” zo bedrogen zijn.

12 juli 2024

In september 2023 een vakantie woning…

In september 2023 een vakantie woning gekocht waarbij er tijdens de aankoop voor de komende 3 jaar een vast rendement en een voucher werd beloofd.
Met de voucher zouden we voor 2% van de aankoop elke Europarcs kunnen boeken...
Tot op heden (meer dan 6 maanden) nog steeds geen voucher ontvangen.
Telefonisch krijgen we doodleuk te horen, sorry zonder voucher, kunnen we voor u niets boeken. Dan zult u het gewoon moeten betalen.
Ook reeds in maart een ticket gelogd met ons ongenoegen in de Eigenarendesk. Tot op heden (meer dan een maand) nog geen reactie op ontvangen.
Denk 2 keer na voordat je met zo een bedrijf in zee gaat... dit is de laatste investering die ze van mij krijgen...
Indien er nog iemand zelfde ervaring heeft, graag contact opnemen met mij zodat we samen verdere stappen kunnen ondernemen.

24 april 2024

Koop daar nooit een huisje

Koop daar nooit een huisje! wat een oplichters met wurgcontracten! Je behaalt geen rendement, Europarcs harkt al het geld binnen. De beloofde rendementen komen ze niet na! Je legt er zelfs geld op toe. Ook allerlei onduidelijke, plotselinge kosten brengen ze in rekening.

27 maart 2024

Prettig zakendoen.

Ze waren behulpzaam, vriendelijk, to the point en gaven goede informatie over het object. Soms moest je er wel even achteraan zitten maar dan kreeg je snel antwoord. Verkoper Xander heeft er alles aangedaan om de koop in orde te maken en verblijf te regelen. Hij was erg responsive en leuk in de omgang.

26 februari 2023

Aanbevolen

Geholpen door Xander.
Heel attend, hij stond altijd klaar om helpen, kwam zijn beloftes altijd na en was zelfs na werktijd bereikbaar.
Geen slecht woord van mij 😊!
Groet
Peter

6 maart 2023

Goed geholpen door Xander en Jack bij…

Goed geholpen door Xander en Jack bij de aankoop van onze eerste vakantiewoning. Wisten goed waar ze het over hadden en spraken met veel enthousiasme. Hopelijk komen hun verhuurvoorspellingen ook uit. Bedankt Xander & Jack

3 maart 2023

Investeren in Europarcs vakantiewoning; Dramatisch

Investeren in Europarcs (EP) vakantiewoning; rendement dramatisch!

Samengevat mijn ervaringen:
1) Gegarandeerd aanvangsrendement (huuropbrengsten) is lokker en lijkt goed, maar blijkt minder dan verwacht (o.a. door hogere kosten, gewijzigde btw regels)
2) Je bent met handen en voeten gebonden aan EP. Zij bepalen alle belangrijke zaken en voorwaarden. Geen onderhandeling mogelijk. Dat blijkt ook bij vernieuwing vh contract; o.a. rendement (huur opbrengsten) nagenoeg gehalveerd en jij draagt de grootste risico's. (bijv gewijzigde btw regels, kosten, faillissement )
3) Verkoop blijkt dramatisch: nauwelijks transacties en prijzen 15-35% lager dan geïnvesteerd bedrag. (terwijl de reguliere OG markt in die periode met 40-75% is gestegen). Garanties zijn er niet, tuurlijk maar EP blijft zeggen dat er goede verkoopprijzen worden gemaakt, zonder enige onderbouwing. De WOZ waarde 2021 zegt veel: waarde 65% vh geïnvesteerd bedrag.
4) Minder belangrijk, maar toch; Het heeft er de schijn van dat sommigen (vrienden, zakenrelaties) betere voorwaarden krijgen dan de overige investeerders.

Conclusie: hoewel de service van EP verder wel ok was, blijkt dit de slechtste OG investering denkbaar.

18 augustus 2022
Toon reviews in alle talen. (19 reviews)