Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Kjøpte garn i 100% bomull produsert i India for Europris og tenkte indisk bomull har høy kvalitet. Men ikke dette bomullsgarnet. Det er produsert med så korte fiber at det nupper seg alle rede me... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Europris like før Kragerø solgte en Askestøvsuger (499) som ikke greier mer enn en runde i ovnen før filteret er potte tett. Å rense dette filteret med trykkluft krever et fylke for ikke å bli anmeldt... Toon meer

1,6

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Misvisende lagerbeholdning

Det sto på nett at butikken i Lillesand skulle ha varene på lager. Når jeg kom til butikken og kikket etter varene så fant jeg dem ikke. Måtte spørre i kassa og fikk beskjed dem var helt tomme. Så lagerbeholdningen er misvisende.

7 januari 2026

Digerneset og Europris

Var ikke meningen og stikke innom
på Digerneset i Ålesund , fikk tak i juice boks 15 kr og tok meg benytte og ordne dobbelt pakke poser 20 kr . Neste dag skulle de bli glede og ordne 🎒 sekken og ta turen innom og ordne vaske middel og videre ble spørt og sjekket sekken .
Betalte 280’kr for vaske middel .
Der ble etter hatt handlet blitt spurt om sjekke sekken . Og den mannen tok stjal tilbake en pose pakke hadde lagt igjen som hadde betalt og lagt i min egen sekk 🎒 og videre så ba betjeningen meg om og stikke ut av butikken. Dem er nå politi anmeldt med juks i regnskaps loven og videre politi anmeldt med kunde bedrageri og for jaget en person ut av butikken og hindret personen hente ut mat og opptrådt som farlige personer med hindre mat tilgjengelighet 🥩 i ålesund og lurt en kunde ut av mat servering område, dem er ikke trygge lengre til drive og skal ikke ha mere lovlig drift av europris og bes stenges ned for børs bedrageri og andre kriminelle handlinger som svindle skatte etaten for mindre mva og hindret tilgang der det er mat via kriminelle betjeninger som gjør kunder forhold farligere med mat i Ålesund der kunder ikke får tilgang ⚠️ når dem blir jaget ut .

Få til dette rett før julehandelen viser at det er mere psykose og alvorlige lidelser og mer alvorlige symptom
På betjeninger med Kleptomani som må stjele 10 kr Pose fra kunden og videre er dem anmeldt for drive utestengelse av kunder med mat inne på stedet og hindret mennesker få tilgang på mat . Disse er nå rapportert innenfor organer for miljø og meldt til eu at disse skal ikke få drive videre , dem kan ikke være nød rasjon godkjent når dem kaster ut kundene i verden 🌍 europris skal ikke drive videre . Dem utgjør trussel for mennesker ⚠️🧾 Farlige mennesker hvis du ikke har med kvittering ⚠️ dem
Blir rapportert for gjøre det farlig ⚠️ med stenge ut kunder med mat tilgang og svindle med at dem markedsføring .
Dette er bedrageri merke . Dem
Er rett og slett farlig for mennesker med utestenge folk fra få tilgang til
Mat . Psykopater som ikke gjør Norge tryggere ⚠️ Farlig for Samfunn Sikkerheten med Trussel og Stenge Personer borte fra mat og drikke ⚠️

16 december 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Europris elendig på hundefor.

Skuffende av dere å slutte å selge hundeforet sportsmans pride.
Dere tok inn altfor lite sekker i butikkene.
Foret royal canin er elendig og overpriset til tusen.
Ikke vil hundene spise royal canin heller.
Pelsen blir blass og de røyter mer.

Sportsmans pride foret derimot.
Brukt foret i over 15år. Hundene får fin glatt pels og røyter mindre.
Langhåret dachshunder vet hva de vil ha og liker.

Styr unna europris hvis dere ønsker hundens beste i mat.

28 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det går ikke og søke opp butikker på en…

Det går ikke og søke opp butikker på en vanlig måte.Søker på auropris sarpsborg,og trykke på butikk som en gjør på alle andre.På auropris blir en flyttet fra den butikken en søker på til og søke på butikk igjen.Har i dag slettet mitt medlemskap,og skal stenge dem ute fra pcer.de skla ikke klare og komme i gjennom om det navnet blir nevnt.Det skjer samme tid eller når jeg prøver.

13 november 2025

263,- for 6 julebrus og en pose potetsticks

Betalte 263 ,- for en 6 pakning julebrus og en pose potetsticks på Europris Elverum. Tenkte ikke over det med en gang, men tipper jeg ble trukket dobbelt. Dessverre takket jeg nei til kvittering. Elendig levert! Enkel sak å taste riktig. En stjerne er en for mye.

11 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Betal 120 kr i pant, få tilbake 18 kr….

Lever­te inn 7 tomme Wassermaxx-patroner som det er betalt 120 kroner i pant for, og skulle samtidig ha én ny patron i bytte. Likevel fikk vi bare 18 kroner tilbake, med beskjed om at «det ikke lønte seg for butikken». Etter min mening er dette useriøst og direkte uærlig.

Når en butikk tar pant, forventer jeg at de står for ordningen. Å kreve 120 kroner i depositum og så bare utbetale småpenger ved innlevering i et ordinært bytte, er elendig kundebehandling. Dette er en butikk som åpenbart ikke setter kunden først.

25 oktober 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I oppstarten og lenge etter var det…

I oppstarten og lenge etter var det lønnsomt å handle på Europris, men nå er de blitt et stort konsern som bare er ute etter å tjene mest mulig penger. Div varer som før har det begynt å sette ned ned med en % vis sats uten førpris. Dette er lureri i.f gjerriknark.no. Kaffe og halv stekte rundstykker som alltid var på tilbud er nå dyrere en andre dagligvare butikker.

10 oktober 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Oppgir at de har varer på tilbud som de ikke har

De averterer hagesaks-sett til 150 og det står at de har det blant annet på Europris Furuset. Da jeg dro dit fikk jeg opplyst at varen var pakket ned og derfor ikke kunne kjøpes. Dette til tross for at det fortsatt per i dag står at tilbudet gjelder til 25.9 og at de har varen i butikken.

30 augustus 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har nå reist fra Trondheim til…

Jeg har nå reist fra Trondheim til tromspå ferie og vert på utkikk etter radler som europris har på tilbud til 59 kr pr six pak. 1 butikk hadde 1 pk, resten av butikkene hadde ikke laget hylleplass til det en gang eller viste ikke hva det var. Hvis dette ikke er et lure tilbud så vet ikke jeg. Meget skuffet.

26 juli 2025

Konfekt

Så på nett at Europris hadde konfekt
Var så å skulle kjøpe, men fikk til svar de ikke hadde konfekt.
Da må de ikke reklamere for det da. De mistet meg som kunde. Drar andre steder for å kjøpe konfekt heretter.

26 juli 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ikke kjøp dyregodteri herifra (hund i…

Ikke kjøp dyregodteri herifra (hund i vårt tilfelle).

Hunden får fikk utrolig dårlig mage, masse av og på med diaré, og vi skjønte etterhvert at det var noe som vi fortsatte å gi han. Det eneste nye vi hadde kjøpt som var utenom det han vanligvis pleier å spise var tyggebein fra europris (de med kjøtt snurret rundt og kyllingbein på tuppene). Vi gikk til veterinæren pga av og på diare som ga videre bivirkninger hos rasen og det første hun spurte om var: "Har dere gitt han tyggebeina fra Europris?" Da var vi ikke lenger i tvil om hva som var skylden. IKKE kjøp dette til dyrene deres, søk opp hva de tyggebeina inneholder!

16 juli 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Varer finnes i 283 butikker med…

Varer finnes i 283 butikker med lagerstatus osv, kjører for å hente, dette tillfelle vimpel. En kjører 3mil en vei. Nei det har vi ikke, dette er sesongvare. Hvorfor i h skriver de det er i butikker med lagerstatus. Nei drit å dra hele Europris

15 juli 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Europris kløfta der traff jeg en meget…

Europris kløfta der traff jeg en meget hyggelig og erfaren ung gutt som hjalp meg og finne allt jeg trengte og hadde mye kunnskap og ga gode anbefalinger👍
Meget hyggelig handel, kan anbefales på det sterkeste 🇳🇴🇳🇴🇳🇴

8 juli 2025

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.