Handpresso niet te repareren!!
Mail gezonden voor reparatie van mijn handpresso. Geen reactie.Dus maar gebeld. Wij kunnen deze machines niet repareren. Neemt u maar contact op met de fabrikant in Frankrijk. Lekker duurzaam en lekkere service 🤨
WAARDELOZE TENT - UPDATE
(Zie mijn eerdere recensie voor de beschrijving van het probleem)
Ik had bij Euroquick te maken met een medewerker, die het bedrijf, waar hij werkt, een bedriegelijke 5-sterrenrecensie bij Google heeft gegeven. Je gaat meteen twijfelen aan de andere 5 sterrenrecensies.
Nadat de dialoog met hem was vastgelopen op de halsstarrige weigering om ook maar iets te doen aan het bij mijn Handpresso opgetreden probleem, heb ik me gewend tot de fabrikant in Frankrijk.
Op basis van exact dezelfde informatie die ik aan Euroquick had gestuurd, kreeg ik van Guillaume Guignard van Handpresso de volgende reactie:
Dear Sir,
Please accept our apologies for the problem you are facing.
This problem has been solved on the last production.
We worked to make it stronger and reduce the possibility it cracks.
Since you machine isn’t under warranty anymore, we can propose you a new one for 35€.
Cordialement / Sincerely yours
Guillaume Guignard
Een groot contrast met de lui van Euroquick. Bij de fabrikant snappen ze wat service inhoudt. Ik vond dit een net coulance aanbod voor de vervanging van een Handpresso, die ik 3 jaar heb gebruikt
Voor 35 euro heb ik nu een nieuwe verbeterde versie, die inmiddels binnen is.
Als de sukkels van Euroquick mijn klacht serieus hadden genomen en even contact hadden opgenomen met de fabrikant, dan hadden ze ongetwiijfeld op kosten van de fabrikant hetzelfde coulance aanbod kunnen doen. Dan hadden ze een prachtige (en deze keer verdiende) 5-sterren recensie kunnen krijgen.
Maar als de basishouding van de serviceafdeling is dat je de klant zoveel mogelijk probeert af te schepen met allerlei smoesjes, dan krijg je er maar één.