Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Quanta inutile plastica nell'ortofrutta! Ogni tipo di ortaggio e frutta (confezionate in quantità prestabilite!) con imballaggi (vassoi e pellicola). There's really too much unnecessary plastic in t... Toon meer

Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Quanta inutile plastica…

There's really too much unnecessary plastic in the produce section! Every type of fruit and vegetable (packaged in pre-determined quantities!) is wrapped in packaging (trays and plastic wrap).

21 maart 2026

Eurospar di Largo Barriera a Trieste

Eurospar di Largo Barriera a Trieste. Sosta gratuita solo a fronte di una spesa di 20) qua do in tutti gli altri supermercati è di 10€! Per 15 min ho pagato 5€. È possibile pagare il parcheggio solo in contanti (e lo si scopre solo una volta che si è alla cassa), il resto mi è stato dato tutto in moneta (15€!!!) e quando ho chiesto alla cassiera se poteva cambiarmeli in banconote mi ha risposto in malomodo che non poteva.

17 mei 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ho ritirato una "magic Box"

Ho ritirato una "magic Box" al prezzo di 4.99 ,tutti prodotti da buttare perché,latticini scaduti ,confezioni gonfie pronte ad esplodere , l'idea della magic box è fantastica ma non possono darti(a pagamento) roba letteralmente da buttare ,Eurospar bocciato ,non prenotate in questo posto

12 oktober 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Næsten altid fejl på bon! (Eurospar på kastetvej, Aalborg)

Der er næsten altid fejl på bonen, når man tjekker den efter at have handlet der. Jeg handler der kun, fordi den ligger lige uden for min dør. Ville ikke handle der, hvis jeg havde andre butikker lige inden for rækkevidde. Dog skal det siges, at der aldrig er indvendinger, når man påpeger en for høj pris på en vare på bonen.

5 augustus 2016
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Utrolig dårlig behandling af deres kunder!!!!!

Jeg var idag i eurospar (kennedy arkaden i aalborg) hvor jeg betalte kontant for mit køb. Jeg gav ekspedienten en 200 kr seddel men han gav mig kun tilbage på 100. Jeg gjorde opmærksom på fejlen, hvortil jeg fik svaret, at jeg havde givet en 100 kr seddel. Jeg afviste dette og forklarede, at jeg havde givet 200 kr, hvilket ekspedienten atter afviste. Jeg oplevede dette som en pinlig episode, for der var en lang kø og jeg blev anklaget for forsøg på at lyve/stjæle. Jeg fastholdt mit krav, men havde mest lyst til at forsvinde, for det var virkelig en ydmygende situation at stå i og folk kiggede på mig. Jeg fik at vide, at så måtte jeg afgive navn og tlf nr og ville blive kontaktet dagen efter HVIS der var overskud i kassen. Jeg svarer, at det er meget utilfredsstillende, for hvis en anden medarbejder laver en fejl kan mine penge forsvinde. Der blev tilkaldt en leder, som personalet ikke vidste hvor var ( og som iøvrigt ikke dukkede op) og måtte vente på at personalet kiggede overvågeningsvideoen efter for at se om jeg gav de 200 kr eller ej, hvilket betød jeg kom for sent til et vigtigt møde. De måtte så erkende at det var ekspedienten fejlen lå ved og jeg fik mine penge. Jeg fik INGEN undskyldning før end jeg selv afkrævede dette af ekspedienten, for helt ærligt; god kundepleje er at indrømme når man har lavet en fejl og sige undskyld!!!!!!!!! Giv venligst jeres medarbejdere et kursus i kommunikation og god kundepleje. Jeg har flere gange oplevet at jeres medarbejdere er meget næsvise og mega uhøflige når de begår fejl. Fx når en vare på tilbud går ind til fuld pris og kunden gør opmærksom på dette, så mødes kunden med mistro og irritation. Jeg mister ihvertfald lysten til at handle hos jer.

25 januari 2016

Eurospar 8850 Bjerringbro

Den sidste månedstid har euro spar i Bjerringbro lignet noget der er løgn! Så rodet og alt stå i vejen!! Man skulle måske overveje at lukke til man har fået alle vare ordenlig på plads eller tage noget overarbejde! Har mødt flere folk som opgav indkøbet pga alt det rod der er i butikken.

13 mei 2015

Eurospar 4140 Borup

Vi har siden 2005 handlet hos vores Eurospar Købmand i Borup, og vil fortsætte. Både udvalg og kvalitet samt priser er i top.
De har et stort udvalg af øko-varer, og kvalitetskød, og man kan altid få et godt råd med på vejen af deres slagter.
Et mere serviceminded personale, der altid har et smil, skal man lede længe efter. Bagerafdelingen er helt for sig, og tåler ingen samligning. Hvor andre steder kan man købe et superb hjemmebagt, skiveskåret rugbrød til 19,- kr? Selv Kohberg-fabrikkerne med muggaranti efter 2 dage er dyrere.
Vil til enhver tid anbefale Eurospar i 4140 Borup!!

8 april 2015

Utrolig dårlig service

Eurospar i Aalborg, (Kennedyarkaden). Da min kammerat og jeg var ovre for at handle ind, og kom ind i grønt afdelingen, stod der 3 medarbejder og hyggesnakkede med 2 piger. Da vi går og kigger på de forskellige grøntsager vi skal bruge til maden, er halvdelen af grønten vi fandt virkelig dårlig kvalitet og decideret råddent, så måske de skulle tage at instruere deres medarbejdere i at lave kvalitets tjek på deres grøntsager, eller i det mindste bestille noget, istedet for at hygge sludre 3 mand høj.

15 februari 2015
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Gug. Ikke fået deres løn. Efter lukning.

Eurospar i Gug gik i betalings standsing. Og er lukket. Deres medarbejdere har ikke fået løn. Ikke en krone af deres løn har de set. Der køre nu nogen sager mod Eurospar. Har en veninde som slet ikke kan få det til at hænge sammen lige nu pga det. Både psykisk og økonomisk. Det er så synd!!! Håber snart at der sket noget!!!. Virkelig dårligt.

7 februari 2015

Eurospar Højvangen Skanderborg det bliver ikke ringere

Vi har snart haft mange supermarkeder i Højvangen i Skanderborg, men nu har det ramt bunden. Dårligere butik tror jeg ikke findes. Tilbudsvare er ofte udsolgt inden middag, så os der er arbejdsramt køre tit forgæves. Vareudvalget er ringe og sidste salgsdag er mange gange overskredet. Men det værste er de mange fejl på bonnen. Det er ikke hver gang, men HVER ENESTE gang, at der er fejl ved kassen, enten er prisen på hylden ikke rettet i forhold til avisen eller for det meste, så er pinkoden forkert. Og undskyldningen er som regel, jeg har ikke haft tid til at rette det. Det er nogle søde unge mennesker man har i butikken, men der mangler fuldstændig styrring af butikken. Vi har besluttet at det hedder SUPERBRUGSEN eller FØTEX for eftertiden. Og så virker Eurospar's kundekontakt på deres hjemmeside ikke, det er da meget belejligt, for jeg kan ikke tro, at jeg er den eneste der har prøvet at kontakte dem.

24 januari 2015

Eurospar Frederiksborgvej 2400 Kbh NV

Jeg handler her jævnligt og har aldrig oplevet andet end god service og smil. Det er sjældent at man går igennem et supermarked i dagens Danmark, hvor man støder på så mange smil som her. Det virker som om der er et kollegialt godt sammenhold og det smitter af på kundeoplevelsen.

10 januari 2015

Amatører

Eurospar, Kastetvej i Aalborg var en gang byens måske bedste supermarked, men da var de ikke med i en kæde.
Så fandt de ud af at melde sig ind i SuperBest, og straks var det slut med de billige varer. Efter nogle år skulle det så gøres værre endnu, så de gik ind i Eurospar, den ringeste af samtlige kæder. Og resultatet taler for sig selv. Tilbudsvarer er ikke til at få, det lader til de ikke selv er klar over at der findes en Eurospar-avis som bliver delt ud.
Min oplevelse af denne møgbiks er at man går forgæves ca 9 ud af 10 gange, en gang fik jeg at vide at det kommer på torsdag. Om torsdagen fik jeg så af vide, at den vare havde de slet ikke bestilt hjem!!!
Med månedens tilbud er det det samme, forsøgte en af de allerførste dage i måneden. Resultat: det har vi ikke.
Desværre bliver der ikke ført nogen form for kontrol fra myndighedernes side med hele denne branche, som er noget af det mest utiltalende der findes, og hvor der i årevis har været for få varer til at dække behovet, og dermed bliver privatforbruget holdt nede til skade for omsætningen i hele samfundet.
Jeg har givet en stjerne, da jeg ikke kan give mindre, men ville give 0 stjerner til denne latterlige biks.

29 oktober 2014

Perfekt kundeservice!

Jeg var i EuroSpar 2400 i dag, idet de havde tilbud på frosne bær til 10 kr./pose. Jeg havde åbenbart ikke set, at det ikke var alle bær, der var på tilbud, så jeg fylder også nogle poser blåbær i kurven sammen med de andre bær.

Da varerne scannes, siger pigen ved kassen, at det kun var de andre bær, der var på tilbud (og altså ikke blåbærrene). Dette vidste jeg selvfølgelig ikke, så jeg siger pænt tak fordi hun gør mig opmærksom på det. Jeg vælger derefter blåbærrene fra og nøjes med de andre, som var på tilbud.

Det er simpelthen flot kundeservice, at kassemedarbejderne kan opdage sådan noget og også nævne det overfor kunderne!

Hvis de fortsætter i samme stil og også stadig vil få gode tilbud i avisen fremover, så vil jeg helt sikkert vende tilbage igen ofte!

26 oktober 2014

Særdeles uhygiejnisk flaske indlevering i EURO Spar på Skagavej i Skagen

Flaske indleveringen i EURO Spar på Skagevej i Skagen er simpelthen en hygiejne mæssig katastrofe. Der påstås fra butikkens side at den rengøres hver morgen, men det stemmer ikke overens med de faktiske forhold. Håndvasken er så fyldt med diverse poser mm, så det ikke er muligt at vaske fingre før man går ind i butikken.

26 september 2014

Dårligt kød solgt i Jyderup

Købte en ribbensteg i vakuumpakke hos Eurospar, Jyderup, og kødet kom straks på køl.
Pakken blev åbnet 4 dage før "mindst holdbar til", og der bredte sig en lugt af fordærvet kød. Det var slimet og gult på undersiden.
For at få aftensmad kørte jeg til butikken for at få varen byttet.
Det kunne ikke lade sig gøre. Køledisken næsten tom for sammenlignelige varer, og varen var ikke længere på tilbud.
Jeg fik tilbudsprisen retur.
Forsøgte efterfølgende at få en form for kompensation for de ekstraudgifter jeg blev påført, men det er udelukket da det ikke er butikkens politik.
Med den holdning til lundepleje kan jeg desværre ikke anbefale at handle hos Eurospar i Jyderup

15 september 2014
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nægter at overholde prismærkningsloven.

Har flere gange oplevet at Eurospar Gl.Skagensvej i Frederikshavn nægter at sælge mere en f.eks 4 stk af en vare selvom de ikke har skiltet med at der var et max antal per kunde. Det er dårlig stil ikke at ville følge lovgivningen.

12 april 2014
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vildledende tilbud, uorganiseret butik, overpriser og få medarbejdere!

Samtlige af mine oplevelser har jeg haft i Kennedy Arkadens Eurospar. Sjældent har jeg oplevet så dårlig en service på helt generelt plan. For det første - tilbud: de står i avisen, men kan ikke findes. Når man finder tilbudsvaren, så står den til normal pris og det er aldeles forvirrende; skal man stole på avisen eller butikkens skiltning? Det virker tilmed som om, at nogle ting skiltes, som om de er på tilbud, men når de slås ind i kassen, så viser det sig ikke at være tilfældet - fejlplaceres varen med vilje?! Eller er det dovenskab og dårlig organisering af det daglige arbejde med at gøre butikken klar? Jeg handler KUN i Eurospar pga. dens smarte beliggenhed, når man skal med bussen, ellers ville jeg til hver en tid vælge et hvilket som helst andet supermarked - for det er bestemt heller ikke billigt!

2 april 2014

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.