Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tak for en dejlig og behagelig oplevelse! Magnus har stået for at udvikle min hjemmeside til mit nyopstartet marketings bureau. Vi startede med en indledende dialog, hvor han fik mig til at tæ... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har i snart 1 år været tilknyttet Evoia, som har hjulpet os med CRO optimering, profitsporting og ikke mindst digital markedsføring på henholdsvis Google, Meta og E-mail. Samarbejdet har fu... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Softwarebedrijf

Geschreven door het bedrijf

Vi er et personligt web- og marketingsbureau 🚀

4,8

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Når professionalisme, kreativitet og resultater går hånd i hånd

Jeg kan kun give Evoia mine allerbedste anbefalinger. Fra første kontakt har jeg oplevet et ekstremt professionelt team, som formår at kombinere strategisk tænkning med konkret handling. De leverer ikke standardløsninger, men sætter sig grundigt ind i ens forretning og tænker reelt ud af boksen for at skabe løsninger, der virker i praksis.
Noget af det, der virkelig adskiller Evoia fra mange andre bureauer, er deres nærvær og evne til at lytte. De er engagerede, tilgængelige og tager sig tid til at forstå både mål, udfordringer og nuancer – og det kan mærkes i resultaterne. Uanset om opgaven er stor eller lille, bliver den taget seriøst og håndteret med samme faglige niveau og respekt.
Evoia er ikke bare dygtige til digital markedsføring og online synlighed – de er dygtige til at skabe målbare resultater. Samarbejdet føles som et ægte partnerskab, hvor fokus ikke er på hurtige løsninger, men på langsigtet værdi og kvalitet.
Hvis du leder efter et bureau, der er professionelt, nytænkende, lyttende og leverer det, de lover – og mere til – så kan jeg varmt anbefale Evoia.

8 januari 2026

Jeg kan varmt anbefale Evoiaweb

Jeg kan varmt anbefale Evoiaweb til alle, der søger et pålideligt og kompetent webbureau!
Jeg fik Magnus anbefalet, og det er jeg virkelig glad for. Han har hjulpet mig med markedsføring/SEO og annoncering på Facebook og Instagram gennem Meta og har været en uvurderlig støtte for mig som helt ny i den verden.

Han har også stået for justeringer og ændringer på min hjemmeside, altid med stor tålmodighed og hurtig opfølgning.
Alle de små og store ting jeg ikke har haft styr på, har han enten haft en løsning på - eller hurtigt fundet ud af, hvordan det skulle gøres. Jeg havde været helt lost uden hans hjælp.

Lea / LASER N’ PARTNERS

22 oktober 2025

Top professionelt

Jeg så et opslag om Evoia på Facebook og sendte en besked om et tilbud
jeg tænkte det nok som alt det andet men jeg tog grueligt fejl
der kom to unge og jeg skulle lige se dem an men blev blæst bag over. To top prof unge mænd OG det de sagde og selv troede på blæste mig bagover og var langt langt bedre end jeg troede
mine bedste anbefalinger herfra
Henrik - Trekantens Moderne Akupunktur

27 juni 2025

Ny webshop - super service

Evoia har lavet vores nye webshop, og vi er fuldt ud tilfredse med resultatet.
Super service og professionel tilgang til vores ønsker og behov.
God og hurtig support.
Klar anbefaling herfra!

24 juni 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Professionelt, tillidsfuldt og med mærkbare resultater

Som behandler er det vigtigt for mig, at min hjemmeside udstråler ro, tillid og troværdighed – og samtidig hjælper mig med at nå de mennesker, der har brug for min hjælp. Det har Magnus fra Evoia virkelig formået at omsætte til virkelighed.

Fra første kontakt har jeg følt mig i trygge hænder. Magnus lyttede, forstod min faglighed og mine værdier, og fik oversat det hele til en hjemmeside, der både føles personlig og professionel – og som virker.

Faktisk har resultaterne været så gode, at jeg flere gange har været nødt til at slukke for min markedsføring, fordi tilstrømningen af nye klienter har været overvældende. Det står i skarp kontrast til mit tidligere samarbejde med et større webbureau, som mest af alt fokuserede på at binde mig til lange aftaler frem for at levere reelle resultater.

Magnus har leveret en løsning, der giver mig valuta for pengene – og mere til. Jeg er taknemmelig for det fantastiske samarbejde indtil videre og ser frem til, at det fortsætter i mange år endnu.

Jeg kan varmt anbefale Evoia til andre behandlere og selvstændige, der ønsker en professionel og tillidsvækkende tilstedeværelse online med tydelige og målbare resultater.

Tusind tak! 🙏🏼

1 april 2025

Stor ros herfra

Vi kan kun give vores allerbedste anbefalinger til Evoia! De har skabt en fantastisk hjemmeside til Hedensted Centret, som både er indbydende, brugervenlig og helt spot on i forhold til vores ønsker og behov. Hver gang vi har haft spørgsmål eller udfordringer, har de reageret lynhurtigt – altid med en positiv og løsningsorienteret tilgang. Det er tydeligt, at de brænder for det, de laver, og det smitter af i både samarbejdet og resultatet. Vi glæder os til det fortsatte samarbejde!

7 mei 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har nu arbejdet sammen med EvoiaWeb…

Vi har nu arbejdet sammen med EvoiaWeb i næsten 10 måneder, og jeg kan med sikkerhed sige, at de har været en gamechanger for os hos Codyl.

Fra begyndelsen har de været utrolig professionelle og forstået vores behov, hvilket har været en kæmpe del af vores vækst.

EvoiaWeb er blevet en uundværlig samarbejdspartner for os. De kommer med utrolig værdifuld sparring og sætter sig virkelig ind i vores virksomhed. De leverer løbende vigtig data fra kampagner, hvilket gør, at vi konstant kan optimere og blive bedre.

Stort klap på skuldren fra os – I er utroligt dygtige og proaktive. Varm anbefaling herfra.

30 april 2025

Mine bedste anbefalinger til Evoiaweb

Jeg har siden d.1. januar 2025 været kunde hos Evoiaweb, og jeg er MEGET tilfreds med vores samarbejde.
Jeg sætter stor pris på den lettilgængelige og personlige kontakt. Altid nemme at få fat i. Altid en hurtig opfølgning og respons på spørgsmål og ændring af aftaler.
Især vigtigt for mig, i min lille virksomhed Vibe Kropsterapi, er at jeg får en top service uden at være bundet op af lange kontrakter.
De har desuden leveret en virkelig god og effektiv markedsføringsstrategi.
Slutteligt - der er altid god energi og entusiasme med Magnus i røret :-)

23 april 2025

Helt igennem fantastisk

Helt igennem fantastisk! Rigtig god kommunikation og samarbejde hele vejen igennem opbygning af ny hjemmeside. Samt har Evoia overtaget alt vores markedsføring og det spiller bare! Vil du bruge dine markedsføringsmidler rigtig, så de gavner, så skal du vælge Evoia!
Kan kun anbefale dem😊
Fra JH-ISO.dk

13 januari 2025

Susanne Totum Kropsterapeut

Jeg har outsourcet både markedsføring og video til EvoiaWeb og Magnus, og jeg kan ikke sige andet, end at hvis du sidder derude og bruger mange penge, er bundet af aftaler, eller bare ikke er tilfreds, så skal du tage en snak med Magnus.

Jeg var tidligere hos Webkoncept, og lad mig bare sige, at det langt fra var en dans på roser – hold jer væk fra dem! Magnus derimod har været en total gamechanger for min klinik og mig. Jeg betaler mindre for markedsføring, får mange flere nye klienter, og min kalender har været fuldt booket hver eneste måned, siden vi startede for 8 måneder siden.

Magnus er ikke kun ekstremt dygtig og skarp til sit arbejde, men han har også præcis den personlige tilgang, jeg har savnet. Han holder mig løbende opdateret og tjekker ind ofte – vi snakker sammen mindst et par gange om måneden.

Jeg kan kun VARMT anbefale EvoiaWeb og Magnus til alle, der ønsker resultater og et samarbejde, der virkelig fungerer.

Knus,
Susanne

12 januari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

hurtigt klar over, at vi var i gode hænder

Da vi tog første møde med Magnus, blev vi hurtigt klar over, at vi var i gode hænder. Han kom med en masse værdifuld indsigt og hjalp os med at analysere konkurrenterne grundigt. Det resulterede i en skræddersyet hjemmeside, der overgik vores forventninger. Magnus er utrolig dedikeret – han svarer altid hurtigt på både sms og opkald, hvilket er guld værd i vores branche. Og så har han virkelig formået at booste vores forretning. Allerede i den første måned med hans markedsføringsstrategi oplevede vi en meromsætning på næsten 300.000 kr. på et annoncebudget på kun 150 kr. om dagen. Vi kan på det varmeste anbefale Magnus, hvis du søger en samarbejdspartner, der tager din virksomhed lige så seriøst som du selv gør.

12 september 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vildt dygtige og tryg oplevelse

Evoia har leveret en flot og brugervenlighed hjemmeside til en fornuftig pris hvor der har været god mulighed for at komme med ideer, feedback og rettelser i gennem hele forløbet. Der er altid kort responstid på mine henvendelser og får tit et par gode råd med på vejen, da jeg stadig er ny som iværksætter og det at drive en webshop.
Kan klart anbefale Evoia til udvikling og design af webshops.
De bedste hilsner
Louise

5 juni 2024

Super kompetente og professionelle

Vi har førhen benyttet flere useriøse og pengegrådige bureauer, som ikke tilfredsstillede os på nogen punkter.
Det var på tide vi fandt en troværdig og pålidelig samarbejdspartner til at vedligeholde og udvikle vores platform. Det har i formået at gøre til punkt og prikke, hvilket vi er utroligt lykkelige og glade for. Ikke mindst har i skaffet os mere at lave, så der allerede nu søges efter en medarbejder mere i vores lille firma. Udover det svarer i altid indenfor utrolig kort tid endda også i weekenden, hvilket vi sætter stor pris på. Til sidst er jeres evner indenfor udvikling og design yderst professionelle. De har hjulpet med app-udvikling til iOS og Android, samt en ny hjemmeside til vores B2B kunder og en til vores B2C kunder. Hvor alle platforme spiller sammen og det fungerer bare.
Alt i alt den bedste investering vi har gjort os længe og dermed sagt, kan drengene her, varmt og trygt anbefales hvis i søger en seriøs og professionel partner.

2 juni 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig personligt og trygt samarbejde.

Henvendte mig til EvoiaWeb for et halvt år tilbage, hvor jeg var hos group online (forfærdelig oplevelse) på daværende tidspunkt. Fik en god intro samtale med Magnus, som førte til en masse samtaler efterfølgende med meget professionel og brugbar sparring fra Magnus. Jeg har fået udviklet en ny hjemmeside som bare spiller knaldgodt og med langt flere konverteringer end nogensinde før. Ikke en eneste aftale som IKKE er blevet overholdt. Sætter jeg utrolig stor pris på. Udover det har jeg fået kørt digital markedsføring og en SEO optimering. Alle pengene værd.
Tak for et hidtil godt samarbejde og ser frem til mange flere år med jer. Knus Tina.

11 mei 2024
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.