Een ultra-magische, dieppersoonlijke ervaring
Na lang zoeken naar een ruimdenkend, (levens)ervaren deskundige om mij te begeleiden tijdens een Magische Truffel reis, koos ik Inge van Evolutie van Es.
Inge heeft een medische achtergrond en dit is een unieke meerwaarde. Hierdoor staat zij apart van andere Truffel Ceremoniemeesters.
Het grootste voordeel van het hebben van een arts als facilitator tijdens zo'n diepgaande sessie is de gemoedsrust die het biedt. Inge's medische expertise zorgde ervoor dat alle gezondheidsaspecten zorgvuldig werden bewaakt, wat ik essentieel vind. Haar professionele aanpak hielp om een veilige en vertrouwde omgeving te creëren waarbinnen ik me volledig kon overgeven aan magische truffels.
De sessie was f*** episch! Geestverruimend tot de 3e macht - wat een ervaring. Die Paddo's zijn zuiver.
Ik wilde echt diepgaan en ik ging diep.
Vooraf heb ik op voeding gelet en gemediteerd. Inge denkt mee, geeft advies en wees mij op aandachtspunten. De sessie werd mooi georkestreerd, o.a. met muziek en props: in deze is Inge flexibel, biedt maatwerk en verwent enorm.
De inzichten en persoonlijke doorbraken die ik ervoer waren onmiskenbaar versterkt door Inge's deskundige begeleiding.
Evolutie van Es biedt een unieke service die ik ten zeerste aanbeveel aan personen die een opmaat gemaakt, ultra-magische, dieppersoonlijke ervaring van het hoogte niveau willen.