E.W. Cederqvist AB Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag har gått flera kurser och utbildningar genom åren men den här innehåller verkligen konkret vad jag behöver ta för steg för att komma igång med mitt företagande. Jag har inte tidigare fått den här... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Signade upp mig för att lyssna på ett webbinar… sämsta jag kunde göra. Förutom att webbinaret inte gav mig någonting och fler å fler hoppade ur föreläsningen för att de förmodligen kände samma. Eft... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Next level är verkligen NEXT LEVEL på många plan. Jag har inte gått igenom ens halva kursen än men känner mig redan som en ny person och har fått så mycket inspiration och hittat nya saker hos mig s... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Letade dagligen efter en förändring i vardagen… från ingenstans hittade jag denna kursen. Var otroligt skeptiskt till om det ens var möjligt att tjäna pengar online om man inte var typ en influencer,... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Marketingconsultant

Geschreven door het bedrijf

#1 Programmet i Sverige för att lära sig tjäna pengar med digital marknadsföring, som affiliate, konsult eller coach.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 88% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Alle reviews

28 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Var lite skeptisk i början

Var lite skeptisk i början

Men detta var ju ändå något jag ville så då sa jag bara GO FOR IT. Och har inte ångrat mig en sekund. Man får så mycket hjälp så detta hade jag inte kunnat gjort själv. Detta är ju en kunskap för livet. Är sååå tacksam att jag gick med i detta.

9 februari 2025

Så bra och hjälpsamma

Så bra och hjälpsamma! Skönt med en community där alla vill hjälpa varandra att lyckas. Coacherna finns hela tiden där för att svara på frågor och ge stöd till både nybörjare och mer rutinerade.

6 februari 2025

Skeptisk till en början

Skeptisk till en början. Men när jag kom in i communityn och fick tillgång till utbildningsmaterialet så blev rädslan till motivation! Med Edvins bra förklarade exempel, steg för steg hur man gör och den stöttning längs vägen så har jag fått alla möjligheter att lyckas med Affiliate Marketing. Tack så hemskt mycket för allt!

21 oktober 2024

Mycket bra

Mycket användbar kunskap
Mycket bra kunskap och tankesätt samt utförlig beskrivning som var användbart och gav mig resultat snabbare än jag förväntat vilket är jätte roligt! Otroligt bra

Denna kurs är för ALLA!

Jag är verkligen positivt överraskad. Den kurs har verkligen hela paketet, från start till mål. Vem som helst klarar av detta.

Jag är otroligt glad att jag gav mig in i detta!

NextLevel är faktiskt NextLevel

Kursen var oerhört lärorik och jag har verkligen utvecklats både som person och som framtida entreprenör.

Jag fick lära mig grunderna på ett pedagogiskt och förståeligt sätt, vilket hjälpte mig att snabbt ta till mig kunskapen. Varje gång jag hade frågor fick jag snabb och tydlig hjälp, vilket var mycket uppskattat. Edvin och August är otroligt kunniga och pedagogiska, och deras engagemang för att hjälpa oss lyckas märks tydligt.

Communityn är mycket välkomnande och trevlig. Det är inspirerande att vara en del av en grupp där alla strävar efter samma mål – att lära sig och lyckas.

Jag rekommenderar starkt denna kurs till alla som är intresserade av affiliate marknadsföring och vill utvecklas både personligt och professionellt.

Antwoord van E.W. Cederqvist AB

En ära att få arbeta med dig Douha!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alla var så välkomnade redan från…

Alla var så välkomnade redan från start, man hann bli bekväm väldigt fort och fick all hjälp man behövde.
Allt var ordning och reda på och jag fick hjälp steg för steg! Rekommenderar detta starkt för dem som vill börja men inte vet hur, vart eller när. För sån var jag.
Riktigt grymt!

5 januari 2025

Tack själv Yousif!

Rekommenderar starkt!!!

Jag kom in på detta av en slump och tänkte såklart att detta var för bra för att vara sant men det va just det.. För bra och sant !!
Jag är så tacksam för att jag startade upp detta. Jag har fått otroligt mycket kunskap på denna tiden. Kursen är lätt att förstå och väldigt pedagogisk samt att har jag haft frågor eller behövt hjälp så har jag fått svar eller hjälp direkt. Jag startade verkligen från noll, ingen tidigare erfarenhet eller utbildning och jag klarade det men det är tack vare denna kursen. Jag kan starkt rekommendera denna fantastiska grymma kurs/utbildning ❤️

Antwoord van E.W. Cederqvist AB

Vilka fina ord Elin! Otroligt kul att vi kunde komma igång med detta

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har lärt mig så sjukt mycket av Edvin…

Har lärt mig så sjukt mycket av Edvin han har otroligt bra och lärorika videos där man lär sig sjukt mycket, Edvin och August är alltid tillgängliga och hjälper till om de behövs och de får en att utvecklas på alla plan

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super bra och seriöst företag

Super bra företag som är seriösa och ärliga samt hjälpsamma! De ger dig verkligen rätt verktyg för att du ska kunna nå dina mål. De har hjälpt mig enormt mycket!!

Antwoord van E.W. Cederqvist AB

Tack för dessa orden Nellie!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har lärt mig så mycket av Edvin!

Har lärt mig så mycket av Edvin!! Han är en helt underbar ”förklarade” om man kan använda lite halvdan svenska men men ni förstår. Han gör verkligen att sakerna sätter sig i huvudet och är även intressant att lyssna på. Rekommenderar 100%. Verkligen en värdefull kurs på många sätt!!

20 september 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Denna community förändras ens liv📈😀

Denna community är utan tvekan den bästa jag någonsin varit en del av. Det är en seriös och engagerad gemenskap där alla medlemmar tas om hand på ett fantastiskt sätt. Genom communityns stöd och vägledning har jag fått en djupare insikt i världen och lärt mig att tänka på ett helt nytt sätt jämfört med tidigare. Det har inte bara hjälpt mig att växa som person, utan även fört mig närmare mina mål. Jag känner att jag utvecklas dagligen och att jag snart kommer att nå de framgångar jag har strävat efter. Att vara en del av detta sammanhang har verkligen förändrat mitt liv till det bättre, och jag ser fram emot att fortsätta utvecklas tillsammans med alla fantastiska människor här.📈🥂

20 september 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag är riktig nöjd med utbildningen

Jag är riktig nöjd med utbildningen! Allt material är lätt att förstå och det är en röd tråd genom hela utbildningen. Så jag kan varmt rekommendera denna utbildning om du verkligen vill göra en förändring i ditt liv!

9 september 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag rekommenderar verkligen Next Level!!

Edwin på Next Level ingav stort förtroende direkt. Han förklarade hur Affiliate verkligen fungerar och vad man har att vänta sig.
Utbildningen och mentorskapet är fantastiskt bra! Bäst av allt är att Edwin och hans team engagerar, guidar och stöttar sina elever. Två gånger i vecka är det gruppmöten där man kan ställa frågor.
Dessutom är communityn fantastisk! Vi är som en familj.
Så funderar du på att ge dig in i online business så rekommenderar jag programmet varmt!

9 augustus 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rädslan övergick till glädje!

Initiellt var jag verkligen så rädd för att jag hade gjort ett misstag MEN så fort jag fick tillgång till det fina communityt försvann så mycket rädslor!
Även det faktum att utbildningen är så mycket mer än bara hur/vad affiliate marketing är.
Under utbilden får man verkligen ta del av så mycket tips och (ibland krav) på att utvecklas och jag tror ärligt inte jag hade lyckats på egen hand.
Att få tillgång till så många människor som gör/gjort samma resa plus det faktum att mentorerna alltid har ett öppet öra när man behöver hjälp har betytt så mycket!

6 september 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk hjälp med att komma igång med affiliate marketing

Jag vill verkligen rekommendera E.W. Cederqvist AB för alla som är intresserade av att börja med affiliate marketing. Deras expertis och stöd har varit ovärderliga för mig som nybörjare. Från första kontakten visade de stort engagemang och en vilja att hjälpa mig förstå grunderna i branschen. Deras kurser och vägledning är lättförståeliga, och de gav mig konkreta strategier som snabbt visade resultat.

Deras kundtjänst är också fantastisk – de svarade snabbt på alla mina frågor och var alltid villiga att ge extra hjälp när det behövdes. Tack vare deras support känner jag mig mycket tryggare i min nya satsning och ser redan hur mina ansträngningar börjar löna sig.

Om du funderar på att börja med affiliate marketing och vill ha pålitlig och professionell hjälp, är E.W. Cederqvist AB det perfekta valet!

5 september 2024

Wow!

Jag måste säga att jag är otroligt imponerad. Utbildningen har varit väldigt informativ och välstrukturerad, och jag känner att jag verkligen har fått ut så mycket som möjligt!
jag uppskattade verkligen det personliga stödet och feedbacken jag fick under hela utbildningen. Jag känner mig nu mer säker och motiverad att ta mig till nästa nivå.

Jag kan varmt rekommendera denna utbildning till alla som är intresserade av att starta en karriär inom affiliate marketing! Tack för en fantastisk utbildning!

4 september 2024

Dit is Trustpilot