ExaltedReviews

123
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rychlé doručení Krásně zabaleno-osobní podpis kdo balil A oblečení naprosto skvostné, nikde netáhne přitom je pevné, skvěle sedí a cítím se v něm jak fitness bohyně :)) Recenze běžně nepíšu ale t... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Activewear winkel
  2. Kledingwinkel

Geschreven door het bedrijf

All our products are designed with love in Prague, a historical city in the heart of Europe. EXALTED is synonymous with uncompromising quality, modern design, and maximum comfort. Each of our products is the result of long-term passion and meticulous work, designed to exceed all your expectations. Our mission is to inspire and motivate those who strive to become a better version of themselves every day. Under the wings of EXALTED, we unite people with a positive mindset who are determined to push their limits. We believe that through daily effort, we can improve by 1% every day. Whether it’s about building mental or physical strength – persistence, discipline, and consistency always lead to progress. Do The Things You Can’t Do

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(123)

109 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Nejlepší značka oblečení

Top! Uz mam tolik věcí od Exalted, ze se mi nevejdou do skříně 🥹 nic jiného už ani nekupuju, za mě bezkonkurenční 🤍

15 juni 2026

Antwoord van Exalted

Dobrý den, Aničko, moc děkujeme! Máme obrovskou radost, že se ti naše věci tak líbí a že se k nám opakovaně vracíš. Toho si nesmírně vážíme. Brzy odtajníme nové kolekce, tak věříme, že si zase najdeš další oblíbené kousky.

Super

Zboží mi vždy přišlo v pořádku neporušené. Velikosti mi vždy sedí. Jsem vždy překvapená jaký materiál mi přišel protože na fotkách to tak vidět nejde. Jsem s vaší značkou moc spokojená a rozhodně bych u vás nakupovala ještě častěji kdyby bylo zboží trochu levnější.

29 juni 2026

Antwoord van Exalted

Dobrý den Nelo, moc děkujeme za krásnou a upřímnou recenzi. Máme velkou radost, že ti produkty sedí a že jsi spokojená s materiály i celkově s naší značkou. Tvé zpětné vazby si moc vážíme a děkujeme, že se k nám vracíš.

Miluju jejich mikiny

Miluju jejich mikiny, jedna lepší nez druhá, už jich mám nekolik

18 juni 2026

Antwoord van Exalted

Dobrý den Heleno, moc děkujeme za krásnou recenzi. Máme velkou radost, že sis naše mikiny tolik oblíbila. Ať se ti všechny krásně nosí!

Expresní dodání

Expresní dodání, skvělá komunikace obchodu se zákazníkem. Jako vždy profesionálně zabaleno a kvalita zboží? 100/10.

18 juni 2026

Dobrý den, Anno.
Máme velkou radost, že jsi spokojená s dodáním, komunikací, balením i kvalitou produktů. Moc si vážíme tvé recenze!

Topka a kvalita

materiál super a k nákupům se opakovaně se vracím rychlé dodání
skvělá komunikace s obchodem

12 juni 2026

Antwoord van Exalted

Dobrý den, Kláro. Děkujeme za krásnou recenzi! Velmi nás těší, že jsi spokojená s materiálem, kvalitou i naším servisem. Budeme se moc těšit na tvůj další nákup.

Naprosto skvělý přístup

Naprosto skvělý přístup, rychlé dodání, bezproblémová výměna a hlavně reklamace naprosto na jedničku - rychlé vrácení peněz nebo zaslání nového zboží, rychlé řešení. Oceňuji také možnost nákupu přes skipay a twisto.

29 juni 2026

Antwoord van Exalted

Dobrý den, Lenko, mockrát děkujeme za Tvoji pozitivní zpětnou vazbu!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Oblečení je nádherné a velmi dobře…

Oblečení je nádherné a velmi dobře vypadá, a i kvalita je moc super, akorát mě zarazil štítek s nápisem made in china, když z internetu jsem se dozvěděla, že značka je česká.

10 juni 2026

Antwoord van Exalted

Dobrý den, Michaelo, moc děkujeme za krásnou recenzi a jsme rádi, že se ti oblečení líbí i kvalitou.

EXALTED je česká značka, produkty navrhujeme a vyvíjíme u nás v Česku. Samotná výroba ale u některých kousků probíhá u našich ověřených partnerů v zahraničí, včetně Číny.

Děkujeme za pochopení i za tvoji zpětnou vazbu.

rychle dodání zboží

rychle dodání zboží, velmi příjemný materiál a opravdu je jak druhá kůže takže za mě perfektní.

25 juni 2026

Antwoord van Exalted

Dobrý den, Žaneto, mockrát děkujeme za Tvoji zpětnou vazbu!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Za mě nejlepší obchod s oblečením

Za mě nejlepší obchod s oblečením . Mám už troje kraťásky a legíny :) a také tílko , které je vybavené prsními vložky a nemusím tudíž nosit podprsenku . .. Rozhodně v mém šatníku nesmí chybět i další kousky . Doporučuji všem co mají rádi sportovní styl , volnost při jakémkoliv pohybu a zvýraznění těch správných křivek :)

24 juni 2026

Antwoord van Exalted

Moc děkujeme Moni za nádhernou recenzi! Jsme nesmírně rádi, že sis naše produkty oblíbila. Děkujeme za důvěru i doporučení a budeme se těšit.

Chtěla bych moc poděkovat

Chtěla bych moc poděkovat, Vaše sportovní oblečení je krásné, elegantní a úžasně sedí.
Už si neobjednávám jiné, cítím se v něm pohodlně a okolí mě chválí.

24 juni 2026

Antwoord van Exalted

Dobrý den, Kájo, moc si vážíme Tvojí dlouhodobé podpory a důvěru. Budeme se těšit na Tvůj další nákup.

Top!

Rychlé doručení
Krásně zabaleno-osobní podpis kdo balil
Recenze běžně nepíšu ale tady jsem musela :)

15 juni 2026

Dobrý den, Martino,

moc Ti děkujeme za krásnou zpětnou vazbu. Velmi nás těší, že jsi byla spokojená s naším servisem i výběrem produktů. Znamená to pro nás opravdu hodně.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I am extremely satisfied with my experience with this store.

I am very satisfied with this store. The products are of high quality, beautifully made, and have always met my expectations. I also highly appreciate the excellent communication and customer-oriented approach.

The customer service is absolutely first-class – helpful, responsive, and professional. Every question or request I had was handled promptly and with great care. It is clear that they truly value their customers.

I can wholeheartedly recommend this store and will be happy to shop here again.

8 juni 2026

Hello, Hedvika,

Thank you so much for your wonderful feedback! We truly appreciate your kind words and the time you took to share your experience with us.

Customer satisfaction is always our top priority, so it means a lot to know that you are happy not only with our products but also with our customer service and overall experience.

Thank you for your trust and support.

Love Brand

Great product, quality materials, next day delivery, nothing to complain about! Gymgoer's heaven

22 mei 2026

Antwoord van Exalted

Hello Michal, thank you so much for your feedback! We are happy you’re satisfied with the quality and delivery.

Leginy jsou úžasné

Legíny jsou úžasné. Krásně sedí, tvarují postavu. Materiál je příjemný a přizpůsobí se postavě. Nikde nic netlačí, nevadí. Jsem velice spokojená.

25 mei 2026

Antwoord van Exalted

Dobrý den, Jarko, mockrát děkujeme za zpětnou vazbu na legíny.
Moc si toho vážíme!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I ordered Essential shorts and it was…

I ordered Essential shorts and it was the best decision. They are so comfy to workout in and they fit really well. I am totally coming back for another order. Thank you.

19 mei 2026

Hello, Kristína,
thank you so much for your lovely review.
We’re so happy to hear that you love the Essential shorts.
Thank you again for your support and we’ll be looking forward to your next order.

Veľká spokojnosť

Veľká spokojnosť, ako pri každom nákupe ✌️ môžem len odporúčať zatiaľ najlepšie legíny aké som mala, rýchle dodanie.

20 mei 2026

Dobrý deň, Katka,
veľmi pekne ďakujeme, že sa k nám vraciaš. Naozaj si to velmi vážime a znamená to pre nás veľa.
Ak by si potrebovala s čímkoľvek poradiť, neváhaj sa na nás obrátiť.

Very good quality

Very good quality, nice material, I love the set 🩷

13 mei 2026

Antwoord van Exalted

Hi, thank you for your review. Have a nice day.

Výborné zkušenosti

Mám výborné zkušenosti s reklamací. Ačkoli jsem měla jen uvolněný šev, brzy na můj email přišla velice milá reakce, následně se semnou spojila příjemná paní a reklamaci jsme vyřešili v extrémně rychlém čase. Brzy jsem obdržela nový produkt včetně slevového kodu. Velice ochotný a milý přístup mě velmi překvapil a přiměl k dalšímu nákupu. Oblečení mi skvěle sedí, je příjemné a jistě si v blízké době objednám další. Mohu jen doporučit :)

2 april 2026

Antwoord van Exalted

Dobrý den, Aneto, moc Ti děkujeme za sdělení Tvé zpětné vazby. Jsme moc rádi, že reklamace byla rychle vyřízena k Tvé plné spokojenosti. Velmi si vážíme Tvé důvěry i podpory naší značky. Děkujeme a budeme se těšit na Tvoji další objednávku.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

PushUp leggings

Leggings PushUp. Leggings of this type don't fit my figure, they were too tight around the legs and too loose around the butt.

29 april 2026

Hello, Kika

we’re really sorry to hear that the leggings didn’t fit you well and that you’ve had this experience.
They are one of our bestsellers, but we completely understand that not every fit or material works for everyone. Every body is different, which is why we offer multiple styles.

You have 30 days from receiving your order to return or exchange the item free of charge within the Czech Republic. We’d really like to resolve this with you to your satisfaction.

Could you please contact us at info@exalted.com
? We have also sent you a request for more information via Trustpilot.

Thank you, and again, we’re sorry for the inconvenience.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.