Geholpen door Alessia en Cheyenne in Hasselt. Toffe vriendelijke meiden, hebben mij echt goed helpen kiezen en goede meting gedaan. Ik ben super tevreden.
Wij gaan altijd bij de K in Kortrijk heel vriendelijk personeel, mooi betaalbaar assortiment . Voor (kinder)brillen in combinatie met een garantie hele goeie service. Brillen worden regelmatig ter pl... Toon meer
Een bril is voor eyes + more meer dan een bril. Een bril dient niet alleen om goed te kunnen zien maar laat ook zien wie jij bent! Het is een accessoire, waarmee we iedere dag, op ieder moment, bij iedere gelegenheid, onze individuele stijl laten zien; overdag zakelijk, 's avonds huiselijk op de bank, sportief op vakantie of elegant bij een diner.
Langemunt 41, 9000, Gent, België
- 09/274 04 88
- klantenservice@eyesandmore.be
- eyesandmore.be
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
eyes@ more NOOIT meer
Ik kocht voor de eerste maal een bril (multifocaal) bij eyes+more. Nooit meer! Onbekwaamheid tot en met. Na aankoop en bedenking de ogen moeten wennen, bleek dat de bril totaal andere waarden had dan voorgeschreven door de oogarts. Nieuwe glazen werden besteld. Zicht weeral niet goed. Terug naar de winkel, bleek dat de glazen verkeerd in de montuur gezet werden. Zelfde verhaal terug naar de winkel. Bleek dat de glazen nog steeds niet goed ingepast werden. Verhaal gaat verder, slecht zicht. Terug naar de winkel met vraag om glazen uit te meten. Bleek dat en de focus en de waarden van het zijdelingse zicht verkeerd waren (nochtans premium glazen - grote opleg - besteld). Na ongeveer 1 jaar heb ik nu een bril die correct (hoewel?) is. Moraal van het verhaal : bezin voor je begint. Eyes+more een brilverkoper die totaal onbetrouwbaar is, die tot tweemaal toe verkeerde glazen levert, die onbekwaamheid tot handelsmerk verheft.
prima service Eyes and more Mechelen
Mijn frame-loze bril had ergens een duw gehad en de veren stonden scheef. Ook gleed hij een beetje van mijn neus af. Ik ben naar Eyes and more in Mechelen geweest, waar de vriendelijke Zara alles mooi heeft rechtgezet en zelfs nieuwe plastic dopjes heeft aangebracht op de neussteuntjes.
En helemaal mooi: ik hoefde niks te betalen, het was service, zei ze. Bedankt, Zara!
Perfecte service!!!
Zeer klant onvriendelijk
Zeer klant onvriendelijk! Ze laten u wachten terwijl ze hum computer probleem oplossen zonder enige excuus. Uiteindelijk vertelt de assistente dat ze geen leesbril kunnen maken, ook al heb heb ik mijn oude bril bij. Een complete verspilling van mijn kostbare tijd. Nooit meer.
Na problemen in een andere winkel ( ga…
Na problemen in een andere winkel ( ga geen namen noemen ) waar ik5 keer ben moeten terug gaan en problemen nog niet waren opgelost ben ik in Leuven geweest waar in mijn problemen heb uitgelegd en ze hebben ook een oplossing gevonden voor het probleem ze waren heel vriendelijk en professioneel ben vandaag mijn aangepaste glazen gaan halen en alles is nu perfect geen hoofdpijn of draaierigheid meer dank u wel aan de dame die mij geholpen heeft 🤗🤗🤗
Ik ben in Zoetermeer geweest zeer…
Ik ben in Zoetermeer geweest zeer aardige lieve vrouw heeft mijn goed geholpen haar naam is Hawsaz drank je wel
Glazen zijn niet goed
Professioneel uw bril op maat
Altijd heel professioneel behandeld bij eyes+more te Oostende. Dit team is echt niets teveel om de klant gelukkig te maken. Bril aanpassen of ander probleem ze staan altijd voor je klaar. Ze geven ook correcte informatie voor documenten RIZIV. Wat bij mensen met zware glazen toch interessant is ! Papieren met post ontvangen! Kan daar heel druk zijn in de winkel vooral bij acties maar toch behouden ze de kalmte en de glimlach en af en toe een mopje erbij! Doe zo verder dan komen wij terug.
PS. Vroeger was wachten met een koffietje wel leuker…
Slechte bril
De bril die ik gekocht heb is een vast montuur. Al meteen bij aankoop zat deze niet goed. Is dan bijgesteld Aldus thuis bleek nog steeds niet goed te zitten Terug gegaan hun oplossing klevers tegen de neusflimmen ( voor een nieuwe bril!) Dit bleek zeker geen.oplossing te zijn! Nogmaals terug gegaan nogmaals ingekort
Nu zit het iets beter maar als ik werk verschuift hij nog! Alsook is niet koude bestendig, dampt aan. Neen hier kom ik nooit meer terug!
Ze verkopen graag dan vriendelijk. Eens gekocht mega slechte naservice
Goede ervaring bij eyes and more in Hasselt
Gisteren een oogmeting laten doen in Hasselt bij eyes and more en ook brillen gekocht. Ik had wel een afspraak gemaakt. Ik werd geholpen door medewerkster Alessia, heeft mij zeer goed geholpen en de nodige tijd er voor genomen zowel voor de oogmeting als hulp bij keuze van de brillen.
Zeer vriendelijk, bekwaam , een dikke pluim voor Alessia, thanks.
Hallo ,3weken geleden 5 brillen gekocht…
Hallo ,3weken geleden 5 brillen gekocht en een oogmeting in Gent Lange Munt!Zeer goede bediening gehad.Vrijdag 12dec terug een bezoek gedaan in Gent voor een aanpassing van mijn bril, een bediening gehad van een zeer vriendelijke jongen (Brian)zeer behulpzaam ,spontaan en een goed voorkomen!Een tevreden klant keert altijd terug .Bedankt voor de hulp
Kortijk
Afspraak gemaakt om 15u, om 16u werden we nog niet geholpen, bleven mensen voor ons een oogmeting krijgen, mensen die net binnenkwamen... Wij zijn echt doorgegaan en gezegd dat we wel nr Gent gingen,,, ik werd gebeld door verantwoordelijke om haar te verontschuldigen... blijkbaar overboekingen en mensen die alleen een afspraak maakten toch met 2 kwamen... sorry mr meer dan 1u wachten is niet meer normaal... en het was dan nog niet aan ons .. Verder wel supergoed geholpen en alle uitleg gekregen in gent,,, want de eerste ervaring in kortrijk was ook al niet goed, wou ze een 2de kans geven maar was nog slechter!!! En de eerste keer werd ons allemaal niet gezegd dat je 3 maanden gewenning krijgt... mijn rechteroog blijkt ook nog eens een verkeerde meting gekregen te hebben in kortrijk...
Last minute bij deze zaak in Antwerpen…
Last minute bij deze zaak in Antwerpen binnen gewandeld voor een herstelling van een bril die ik al 30jaar had en dus niet bij hun kochte. Meteen werd deze hersteld en ervanuit gaan dat het niet meer ging. Hij werd echt hersteld. Maar het was duidelijk dat mijn bril het niet lang meer ging houden. Toch blijven hangen en werd zelfs door 3 geholpen en zefs onze zoon met beperking werd mooi betrokken. Het is nog even wachten op de nieuwe bril. Maar als de kwaliteit en de naservice zo goed is als in de winkel dan...tiptop.
Bergen op zoom
Al verschillende malen met de black Friday actie daar geweest met vriendinnen. We worden steeds op een vriendelijke manier geholpen. Hoeveel brillen we ook passen het personeel blijft rustig en kalm. We krijgen koffie of thee aangeboden . Het is een gezellige uitstap voor ons. De service bij het afhalen is ook uitstekend. Wij komen zeker terug
Afspraak online oogtest
Afspraak online gemaakt voor oogtest. Eerst melden ze dat ze vertraging hadden, daarna dat ze met dubbele boeking zaten, terwijl het uur online aan de personen wordt voorgesteld, dus ik denk dat de website niet goed werkt dan... of dat er uiteindelijk weinig rekening wordt gehouden met de afspraken. We zijn dan maar vertrokken en gaan wel oogtest bij een andere optieker doen.
In plaats van 2 weken wacht ik de bril…
In plaats van 2 weken wacht ik de bril een maand. Bovendien website werkt slecht. Ik heb mij al geregistreerd en wilde een afspraak maken maar het is onmogelijk want de paswoord niet juist is. Heb gevraagd een nieuwe pas verzenden en niets ontvangen. Wil een nieuwe account maken met dit email maar dat ook lukt mij niet want account al bestaat 🙈 zeer ontevreden
Geen goede kwaliteit noch een goede afterservice
Ik heb 3 jaar geleden genoten van de actie om 3 brillen aan te kopen. Leuke actie want ik wissel graag van look. Maar bij 1 bril is het beentje al afgebroken. Ik ging terug naar het filiaal in Genk. Een eerste arrogante vraag was of ik de bril wel in België heb aangekocht. Niet eens gevraagd achter mijn naam. Of ik mijn glazen in een gelijkaardig model kon laten verwerken kreeg ik als antwoord dat die bril niet op stock is en dat het niet gaat. Daarna ging ze pas kijken of die bril in stock was!!! Echt vreemd alsook weer die arrogante houding. Mijn 2 andere brillen gaan ondertussen dezelfde richting uit. Terwijl mijn oudere (+10 jaar) brillen van andere opticiens het beter doen. Ik vind dit echt jammer en zal hier niet meer teruggaan .
zeer lange wachttijd om bril op te…
zeer lange wachttijd om bril op te halen,5 weken na aankoop nog steeds geen bril
paraplupolitiek, oplichterij
Ik bestelde begin april een multifocale bril. Om het kort te houden ; het ging voortdurend mis, de fouten werden ontkend, ik en mijn oogarts kregen de schuld van de fouten, ik kreeg na 3 maanden eindelijk een bril waar ik mijn plan mee kan trekken maar niet meer dan dat. Ik was het allemaal zo beu en had echt toch enige oplossing nodig om verder te kunnen dat ik me erbij heb neergelegd. Echter, men rekent me 2 multifocale glazen aan terwijl er maar 1 multifocaal glas nodig was en ook in de bril zit. Als ik naar een terugbetaling van het verschil vraag zegt de winkel alweer dat de fout bij mij en de oogarts ligt en zo vinden ze het daar normaal dat 2x multifocaal wordt aangerekend. Men belooft terug te bellen, men doet het niet/nooit !. Ik diende de klacht reeds 3x online in, men zegt dat 'men er mee bezig is'. Handig, er op die manier onderuit komen, verantwoordelijkheid afschuiven en centen onterecht verdienen!