Det ren svindel. Bestilte en hvid og har modtaget en off-white. Derudover ventede jeg 4 uger på den skulle komme. Firmaet bag havde oplyst om lang leveringstid hvilket jeg synes var rigtig god ser... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Bedrijf heeft geantwoord
Jag och min sambo är båda supernöjda! Vi hade en några stolar som hade tappat färg och efter vi använde denna ser det som nytt ut igen. Vill också ge 5 stora stjärnor till kundtjänsten som har varit h... Toon meer
Heeft 70% van zijn negatieve reviews beantwoord
Det ren svindel - modtaget produkt som er for gammelt
Det ren svindel.
Bestilte en hvid og har modtaget en off-white. Derudover ventede jeg 4 uger på den skulle komme. Firmaet bag havde oplyst om lang leveringstid hvilket jeg synes var rigtig god service. Men når jeg så her 4 uger efter modtager et produkt som ikke er den farve jeg købte samt har fået et produkt der har senest udløbsdato d. 28.10.2025, så står jeg af
Hold jer væk
Alt for lang leveringstid… Det er…
Alt for lang leveringstid… Det er sidste gang jeg bestiller noget hos jer.
Totalt bondefangeri og penge lige ud af…
Totalt bondefangeri og penge lige ud af vinduet...
Man bestiller hvid og får Off white og skriver til dem af man har fået en forkert farve, men nej nej deres nye hvid er off white fordi det passer til skandinavien, jamen jeg har bestilt en hvid og kan ikke bruge off white, så jeg vil gerne have den byttet, men nej de har ikke fået opdateret deres produkter, så jeg må tage den off white fordi det er deres hvid, men det ville jeg gerne have vidst for jeg kan jo ikke bruge off white og så havde jeg jo ikke bestilt en hvis jeg vidste den ikke var hvid... men det er de ligeglade med for deres hvid er i dag off white... Så handl ikke her for i får ikke det i bestiller og næste gang er deres sort vel blevet blå...
Färgen täcker riktigt riktigt dåligt…
Färgen täcker riktigt riktigt dåligt vilket gör det precis lika ”krångligt ” som att bättringsmåla med vanlig färg och pensel. Även svårt att färgmatcha nyansen och rollern är av löjligt låg kvalité. Drop-ship från Kina dessutom.
De positiva recensionerna har de helt säkert skrivit själva, finns ingen annan förklaring. Nu ser man fram mot ett copy-paste-svar om ”att något gått snett”. Verkar göra det rätt ofta märkligt nog.

Antwoord van Ezfix
De flesta möbler/dörrlister mm är…
De flesta möbler/dörrlister mm är benvita, så det var ingen höjdare för man kunde inte måla över för allt blev vitt. (samt halvblanka så ändra färg kulör) Då tror jag det fungerar (te.x hyllor)
Otroligt dyrt och dålig
Otroligt dyrt, täcker dåligt och ja, det är väl så nära man kan komma en scam, förutom att man får en produkt (som är oanvändbar)

Hold jer væk
Kina-svindel
Jeres forretningsmodel er tenderende svindel og i skulle skamme jer. Det er i strid med dansk lovgivning ikke at oplyse forbrugeren om enhver omkostning vedr. told og afgifter, der er forbundet med modtagelsen af varen.

Antwoord van Ezfix
Produkten är inte alls täckande
Produkten är inte alls täckande. Har målar över med PENSEL (rollern sög) för bättre täckning. Kört minst 5 gånger om det lyser fortfarande igenom de lister jag försökt fixa skav på. Rekommenderar INTE. Bortkastade pengar och fungerar inte ens. Dessutom är det en produkt från Kina som säkert kostar en hundradel av priset att producera. 👎👎👎👎👎

Fungerar inte alls
Fungerar inte alls. Vattnig färg som inte täcker något överhuvudtaget. Rekommenderas inte!

Antwoord van Ezfix
Dette produktet er scam så styr…
Dette produktet er scam så styr unna..bare noe skvip. Bedriften er ikke interessert i å gi meg pengene tilbake men villig til å sende nytt produkt. Det er ufattelig dårlig kundeservice.

Fungerade inte alls
Fungerade inte alls. Färgen täcker inte utan är ”vattnig” trots att man skakar flaskan. Produkten känns plastig och rollern instabil. Kan tyvärr inte rekommendera alls

Rent lureri
Motok og testet varen i går. Rullene hopper av med en gang, og korken vris rett av så maling tyter ut når man trykker på den så sølte masse på gulvet, samt malingen er som vannmaling i et maleskrin-tynn(flaks da,i dette oppryddnings tilfellet). Helt ubrukelig. Har kontaktet EZ Fiz, som vil sende ny vare men ikke refundere enda de lover 30 dager åpent kjøp. Mye penger for ubrukelig produkt

Totalt värdelös dynga
Totalt värdelös dynga. Färgen täcker inte inte oavsett underlag och det blir lika kladdigt som att ta fram målarburk och pensel. KÖP INTE
Dårlig produkt
Modtog en pose med maling over det hele da den var gået i stykker. Kan ikke kontakte kundeservice.

Viket skräp
Viket skräp! Rollern ramlar av vid första användningen och de korta piggarna kan inte hålla den på plats utan den ramlar av så fort man börjar rolla. Fullkomligt värdelös.

Antwoord van Ezfix
Jag beställde men valde att avboka
Jag beställde men valde att avboka. Kundservice var otroligt hjälpsam och smidig genom hela processen. Jag kan inte uttala mig om produkten, men bemötandet var toppklass.

Dårlig kvalitet
Dårlig dækkeevne og fra Kina. Fup og fidus
Produktet drypper med maling ved…
Produktet drypper med maling ved påføring, og malingen spreder sig ikke ud på penslen. Malingen er også tynd, og skal have flere lag – hvilket er tidskrævende og irriterende når det så samtidig drypper med maling, uanset hvor let man får presset på beholderen! Spar jeres penge og køb noget normal maling og pensel.

Farven dækker slet ikke
Farven dækker slet ikke, da den er alt for vandet i forhold til rigtig maling.

Antwoord van Ezfix
Bare tull, malingen dekker ikke noe som helst.
Malingen er så tynn at den ikke klarer å dekke over noe som helst. Rullen lager spor i malingen, så man får ruglete resultat og det som er enda verre, er at rullen sitter såpass løst og dårlig på, at den faller ut av sporet sitt hele tiden og lager flekker av maling på gulv og overalt der den lander. Dette er helt krise. Det som skulle ta 5 minutter har nå tatt meg 1 time å forsøke å redde/rydde opp i.

Antwoord van Ezfix
Lees meer over geverifieerde reviews.