Færdsels Køreskole  Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Som forælder til en på 17 år har vi været rigtig glade for køreskolen. Der er tydelige rammer, små hold og en rigtig god pædagogisk tilgang. De små hold giver plads til at møde den enkelte elev... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter en lang periode, med stor angst for at tage kørekort, så fandt jeg endeligt et sted, hvor at jeg følte at man var i trykke rammer og gode hænder. Jeg vil enormt gerne rose Kørelæren Ahmed, for... Toon meer

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Virkelig god oplevelse! Jeg kan kun sige positive ting om min oplevelse hos Færdsels køreskole . Fra start til slut følte jeg mig taget godt imod, og hele forløbet var præget af pro... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hos Ahmed er du altid i gode hænder. Meget venlig og forudseende ift. min generhvervelse. Ahmed sendte på eget initiativ masser af brugbart materiale og kommer altid med mange ekstra råd og fif. Man... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Rijschool
  2. Autorijschool

Geschreven door het bedrijf

Hos Færdsels Køreskole hjælper vi dig trygt og sikkert gennem hele kørekort forløbet. Vi gør vores bedste for at ruste dig bedst muligt til at bestå teori- og køreprøven. Vores kørelærer er nede på jorden og imødekommende. Køreskolen har sine hyggelige lokaler i Rødovre.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

44 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Fantastisk køreskole!!

Rigtig god køreskole - jeg bestod begge prøver første gang
Det har været et rigtig godt forløb, med professionel vejledning hele vejen igennem. Kørelærerne er rigtig gode og tålmodige. Hvis der er noget man skal arbejde på, så man kan styre det i sit helt eget tempo så man er helt sikker, når man skal til prøverne.

Generelt et fantastisk forløb hos Færdsels køreskole. 5 ud af 5 stjerner herfra.

21 januari 2026

God køreskole

Virkelig en fantastisk køreskole Professionel undervisning, tålmodig kørelærer og en tryg stemning hele vejen igennem. Jeg følte mig godt forberedt til både teori og køreprøve. Kan klart anbefales.

8 januari 2026

De beste kørelærer

De er meget søde og gode til at lærer dig at kører bil og teori hurtigt og du består 100 % nemt dit kørerkort her hvis du høre hvad de siger
De har god tålmodighed og de er gode til at planlægge og hjælpe dig og lytte til dig
Rigtig god service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

5 januari 2026

Bedste køreskole

Rigtig god undervisning. Forklarer teori meget godt, og giver gode råd til teoriprøven. Kørelektion er gode. Man får godt feedback, og forbedrer sig meget under kørsel.

19 december 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tryg og lærerig oplevelse, kan klart anbefales!!

Mega god køreskole med den bedste kørelærer! Undervisningen er tydelig, forståelig og super lærerig, og man føler sig tryg og godt forberedt hele vejen igennem. Stemningen er altid god, og jeg lærte alt, hvad jeg skulle. Kan helt klart anbefales til alle, der vil have kvalitet og en tryg vej til kørekortet!!

18 december 2025

Meget god kæreskole

Meget god kæreskole, teori og kørekort på første forsøg. Ahmed og mikail er meget gode lærere kan klart anbefale det.

17 december 2025

Mega god oplevelse

Kan virkelig anbefale denne køreskole! Bestod teori og køreprøve på første forsøg. Super flinke, og gode til undervisning.

3 december 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Færdels Køreskole klart…

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Færdels Køreskole klart anbefalet!
Jeg har haft en super god oplevelse hos Færdels Køreskole. Undervisningen er tydelig, forståelig og altid professionel. Kørelærerne er rolige, tålmodige og virkelig gode til at forklare tingene, så man føler sig tryg fra start til slut.

Man bliver behandlet med respekt, og der er altid god stemning både til teori og kørelektioner. Jeg lærte alt det, jeg skulle, og følte mig 100% klar til køreprøven.

Jeg kan varmt anbefale Færdels Køreskole til alle, der vil have kvalitet og en tryg vej til kørekortet!

1 december 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Amen ved ikke hvor jeg skal starte…

Amen ved ikke hvor jeg skal starte super flink kørelærer lære der tingene efter bogen jeg kom oprindeligt for en anden køreskole og skiftet hen til færdsels køreskole og bestod så i første hug bedre kan man ikke få det jeg kan klar anbefale denne køreskole! Tak for denne gang

28 november 2025

Jeg er så imponeret

Jeg er så imponeret. Jeg kom igennem både teori og køreprøve på første forsøg.
Jeg kan virkelig anbefale Færdsels Køreskole i Rødovre, da de er så gennemført med hver detalje. De er gode til at lære fra sig!

25 november 2025

Bedste køreskole

10/10 – Den bedste køreskole
Mega god køreskole! Undervisningen er super forståelig, lærerne er tålmodige og rigtig dygtige, og man føler sig tryg hele vejen igennem forløbet.

19 november 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan helt klart anbefale…

Jeg kan helt klart anbefale Færdselskøreskolen. Jeg bestod både teori- og køreprøve første gang, og hele forløbet tog kun omkring to måneder.
Min kørelærer Mikael var super tålmodig, rolig og god til at forklare tingene på en måde, der gjorde det nemt at forstå. Teorilæreren Ahmed gjorde undervisningen spændende og overskuelig.
Det har været en rigtig fed oplevelse og en meget god køreskole. Kan helt klart anbefale dem til alle, der gerne vil have et effektivt og behageligt forløb.

13 oktober 2025

Dit is Trustpilot