Sunt multe neclarități cum sunt selectați potențialele persoane cărora le sunt oferite creditele, deoarece în ultima perioadă s-a mărit numărul celora care au restante de 100%. Corespunzător, investit... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Fagura e proiectul în care îmi pun banii la lucru de 5 ani!!! Îmi place ideea ca economiile mele să nu-și piardă valoarea în timp, prefer să pun banii la treabă și să-i vad crescând, iar Fagura este... Toon meer
O platforma ce dupa ale mele este una din primele...in primul rind ptr imprumut chiar daca faci imprumutul online nu tre sa mergi la oficiu cum e la alte companii de microfinantare ... doi la mina, ca... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Fagura is a financial ecosystem for entrepreneurs. It is our mission: to empower one million entrepreneurs through a financial ecosystem that offers instant access to capital and personalized resources for business growth. We envision a world where everyone can be an entrepreneur, turning ideas into real opportunities.
Contactgegevens
iHUB Green, et. 3, of. B, Str. 31 August 1989, nr. 78,, MD 2012, Chisinau, Moldavië
- +37378200005
- info@fagura.com
- fagura.com
So far I had a great experience with…
So far I had a great experience with Fagura.
Looking forward to the platform's expansion to other countries.
👍👍👍👍💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Amazing product!
Become an Investor in no time!
With Fagura I've become an Investor in no time. All easy, accessible, and transparent!
Să spui echipei Mulțumesc e foarte puțin..
Foarte mulțumit de faptul cum funcționează sistemul, dar cel mai mulțumit sunt de calitatea de deservirea, chiar de multe ori am primit ajutor și înafara orelor de serviciu. Iar referitor la profit, deoarece eu personal investesc, încercați!!! Un lucru am vrut să mai menționez, transferul din lei in euro la cursul BNM, deja aduce profit, dacă te pricepi cînd să faci schimbul :) Mult succes Fagura!!! Împreună cu voi creștem și noi!!!
Sunt de la inceput pe platforma data
Sunt de la inceput pe platforma data, am inceput cu un simplu credit, la moment investim.
Este ceva ce poate fi pe viitor un brand, o echipa de SUCCES, da deja e de succes!
SUCCESE ECHIPEI FAGURA!
RESPECT!!!
Serios and profitable growing p2p platform
This is a profitable, growing, transparent and easy to use p2p platform. The Fagura CEO and team are ambitios, professionals, well motivated, with great development plans. Real profit. Good and quick feedback. A pleasent experience in investments.
Profesionalism și operativitate la cel…
Profesionalism și operativitate la cel mai înalt nivel. Recomand cu drag din propria experiența cu succes
Totul a fost bine si transparent
Totul a fost bine si transparent. Multumesc pentru ajutor!
Recomand cu încredere
Recomand cu încredere, foarte comod, transparent și rapid.
Great portfolio alternative to CFDs and Crypto
I have been using Fagura as an investor since its inception. I was mainly attracted by the concept of p2p lending, the idea of securely lending to peers with minimal actors in the process. Allows control of both risk and money by using manual or configurable auto invest. Being myself a CFD investor and also a crypto HODLER for some years now, this seems like a great way to diversify my investment portfolio.
Conceptul companiei are un suflu nou, super accesibil și avantajos.
O echipă foarte receptivă, care a acționat promt în raport cu fiecare subiect pe care l-am adresat. Conceptul companiei are un suflu nou, super accesibil și avantajos.
Cu mare drag voi mai colabora cu Dvs. și voi recomanda serviciile voastre și altor persoane.
Accesibil, Rapid si cu conditii foarte bune
Fagura este o platforma de un nivel inalt. In termeni scurti obtii un imprumut online fara a te deplasa in oficiu. Sistemul tot este usor de accesat pe intelesul tuturor si inca un moment pozitiv este ca poti achita la fel de acasa online fara a sta in rind la banca. Bravo o echipa buna si profesionista
Easy and smart platform
Easy and smart platform. Very comfortable for those who don't want to go out or make all the payments online. Also a very nice possibility to invest.
Просто как 1-2-3!
Fagura - это новая p2p платформа для кредитования/инвестирования, которая берёт на себя весь избыточный процесс отношений кредитор-заёмщик, оставляя пользователю лишь процесс принятия ключевых решений. В условиях карантина, очень удобное онлайн платформа без бумажной волокиты и простаивания в очередях! Активно пользуюсь уже месяц, никаких нареканий не возникло. Всегда под рукой есть полный справочник, а также отзывчивая тех. поддержка, готовая помочь в любой момент!
Profesionist, transparent si automatizat
Proabil una din cele mai transparente și ușoare metode de a obține un împrumut în condiții avantajoase. Totul e automatizat, ia putin timp si nu implica contactul direct cu cineva sau birocratie, banii venind direct pe cont, iar semnarea contractului e online.
Se simte ca in spate sta o echipa profesionista ce are grija ca lucrurile sa se intample smooth.
Recomand.
Great team and very responsive tech support
Great team and very responsive tech support. Intuitive menu.
Чёткая работа команды
Чёткая работа команды. Нет ни какой волокиты с документами и звонками. Мне понравилось👍👍👍
O echipa fenomenala care mi-au fost de…
O echipa fenomenalacare mi-a fost de mare ajutor incepind cu completarea cererii de imprumut pina la obtinerea banilor..aplicatie usor de inteles si utilizat..
Multumec pentru disponibilitate,profesionalism si ajutor!!
simplu usor si comod
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.