Antwoord van Fairclaim
Fairclaim is een claim- en adviesbureau, gespecialiseerd in het Europees recht. Maar ook voor problemen tijdens uw reis buiten Europa kunt u bij ons terecht. Heeft u problemen gehad met uw vliegreis, zoals een geannuleerde of vertraagde vlucht, een gemiste aansluiting of een instapweigering? Wij geven gratis advies en helpen u bij het indienen van de claim. Wij gaan door, waar u het misschien opgeeft en strijden voor uw recht als luchtvaartpassagier. Fairclaim neemt u veel werk uit handen en ontzorgt. Bij ons geen online formulieren, wij houden van direct telefonisch contact met onze klanten en korte lijnen. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00u tot 17.00u, maar proberen u ook buiten genoemde uren te woord te staan en uw vragen te beantwoorden. Houd uw vluchtgegevens bij de hand, zodat wij u direct kunnen adviseren. Check onze website www.fairclaim.nl voor alle contactgegevens. Wij helpen u graag!
Nederland

Antwoord van Fairclaim
Mijn claim was super snel en goed afgehandeld naar volle tevredenheid

Antwoord van Fairclaim
Prima ervaring met Faitclaim gehad! De behandeling van mijn claim was persoonlijk en prettig, daarnaast was deze erg efficiënt. Het resultaat: een snelle compensatie. Het was de eerste keer dat ik een claim indiende, ik zou een volgende keer zeker weer gebruik van Fairclaim maken.

Antwoord van Fairclaim
Zeer behulpzaam en uitstekend doorzettingsvermogen!
De luchtvaartmaatschappij liet maar liefst 6 maanden(!) op zich wachten voordat deze de juiste vergoeding overmaakte. Fairclaim heeft hierin ontzettend hard gewerkt en met zeer hoge regelmaat updates en informatie rondom deze zaak naar mij doorgespeeld, waarop ik altijd op de hoogte was van de stand van zaken. Zou de volgende keer zeker weer met dit bedrijf in zee gaan.

Antwoord van Fairclaim
Heb problemen gehad met onze vlucht ✈️ door vertraging kwamen wij 8 uur te laat op onze eindbestemming. Ook moesten wij door vertraging kosten maken. Hebben (tegen een redelijke vergoeding) Fairclaim ingeschakeld en Fairclaim heeft ons fantastisch geholpen en onze claim vergoed gekregen. Dank jullie wel.