Bestel hier geen schoenen!!!! Ik heb op 3 mei schoenen besteld echter tot op heden niets vernomen. Reageren niet op mails en telefoon. Ben ik er dan toch ingetrapt! Update: reactie via sms... Toon meer

Ik heb 21 november schoenen besteld, en tot op heden nog geen mail van verzending/ de schoenen ontvangen. Op 5 december gemaild naar de kanten service en hier ook nog geen reactie van ontvangen...... Toon meer

Ik had een paar instappers en een paar sneakers besteld Helaas pasten ze allebeide niet. Op de website stond dat het een brede pasvorm zou zijn, maar helaas kwam ik er met mijn voeten niet geweldig i... Toon meer

1. Schoenenwinkel

Fairshoe is hét platform voor eerlijk geproduceerde en kwalitatieve schoenen waar je tegerlijk de leukste mode en laatste trends vindt. We houden van schoenen, maar niet van de slavernij erachter. Alleen samen maken we het verschil... doe jij mee?

3,4

Gemiddeld

ONBETROUWBAAR. Je moet hier niets kopen!

Bestel hier geen schoenen!!!!

Ben ik er dan toch ingetrapt!

Update: reactie via sms gehad. Fout lag bij leverancier. Nu hopen of we de schoenen alsnog binnen krijgen.

Na belofte dan ik mijn geld terug zou krijgen. Nog steeds geen geld ontvangen. ONBETROUWBAAR!! Koop hier nooit iets!

13 mei 2024

Antwoord van Fairshoe

Beste Hans, bedankt voor uw review. Vanuit het merk is er een fout gemaakt in de verzending, welke inmiddels is opgelost. Per sms hebben we gereageerd. Mocht u verdere vragen hebben, schroom niet te mailen naar info@fairshoe.nl

Ik heb 21 november schoenen besteld

Update: inmiddels zowel reactie gehad van de klantenservice en ook de schoenen ontvangen die prachtig zijn. Er was wat mis gegaan met mijn bestelling maar dat is uiteindelijk opgelost.

12 december 2023

Instappers en sneakers besteld

Ik had een paar instappers en een paar sneakers besteld Helaas pasten ze allebeide niet. Op de website stond dat het een brede pasvorm zou zijn, maar helaas kwam ik er met mijn voeten niet geweldig in.
De kwaliteit van de schoenen leek mij wel goed. Jammer dat ze niet pasten.

25 april 2022

Ben erg enthousiast over de twee paar…

Ben erg enthousiast over de twee paar schoenen die ik kocht. Ze zitten heerlijk, zien er mooi uit en lopen lekker. Het idee dat deze schoenen eerlijk gemaakt zijn en toch zo'n redelijke prijs hebben maakt de aankoop extra tof. Ga zo door Fairshoe!

21 maart 2022

Zeer goede ervaring!

Al eerder schreef ik een positieve review over Fairshoe, maar ik ga er een schepje bovenop doen. Enkele maanden geleden kocht ik een paar leuke ( en verantwoord gemaakte ) sneakers bij Fairshoe. Ik was er blij mee, totdat ik na enige tijd merkte dat de zool ingescheurd was terwijl ik er niks geks mee had gedaan. Ik balen natuurlijk, en ik stuurde een mailbericht naar Fairshoe over het probleem. Na enkele dagen ontving ik een keurige reactie met een zeer klantvriendelijk aanbod. Inmiddels heb ik de schoenzool kunnen laten repareren en de kosten daarvoor zijn heel snel vergoed door Fairshoe. Kijk, dat noem ik nou service. Dit bedrijf is niet alleen goed bezig voor een betere wereld, maar denkt mee met de klant. Echt SUPER. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen!!!

16 februari 2022

Wat fijn dat ik even bij jullie…

Wat fijn dat ik even bij jullie schoenen mocht passen! Ik kom zeker nog eens terug!!

29 januari 2022

Antwoord van Fairshoe

Leuk dat je langs bent gekomen Tineke, we hopen dat de schoenen goed vallen bij je man! Je bent zeker welkom :)

Mooi modern en groeiend bedrijf

Mooi modern en groeiend bedrijf. Fairtrade en duurzaamheid staan hoog in het vaandel. Schoenen ademen kwaliteit uit.

24 januari 2022

Antwoord van Fairshoe

Bedankt voor de review, Theo. Jammer dat u niet de juiste schoenen kon vinden, we hopen dat we in de toekomst wel iets passends aan kunnen bieden!

Prachtige schoenen

Prachtige schoenen en het eerste rondje door de kamer liep erg lekker!

7 januari 2022

Antwoord van Fairshoe

Heel leuk dat je tevreden bent met je Fairshoe's!

Fantastische sneaker

Mooie sneakers die ook nog een supergoed zitten! Ik wist niet dat eerlijk en duurzaam zo leuk kon zijn.

1 december 2021

Antwoord van Fairshoe

Bedankt voor je lieve review Joanne! We hopen dat je een lange tijd kan doen met je Fairshoe's :)

TOP!

Alle complimenten aan FairShoe! Snelle verzending en prachtige schoenen; goede prijs/kwaliteit verhouding. En vooral heel gaaf dat het Fair Trade is. Kortom; een aanrader! Ga zo door, Vissers!

25 oktober 2021

Antwoord van Fairshoe

Dankjewel voor je bestelling en review Astrid :)
Fijn dat je Fairshoe's je goed bevallen, veel plezier met je schoenen!

Schoenen lopen heerlijk

Schoenen lopen heerlijk, goede kwaliteit en ze waren snel bezorgd.

18 september 2021

Antwoord van Fairshoe

Bedankt voor je mooie review, veel plezier met je Fairshoe's!

Snelle levering. Prachtig verpakt. Goede kwaliteit/prijsverhouding

17 september 2021

Antwoord van Fairshoe

Bedankt voor de mooie review! We hopen dat je een hele lange tijd plezier kan hebben van je Fairshoe’s :)

Bestelling is binnen

Bestelling is binnen. Ik moet ze nog passen, maar ze zien er goed uit.

16 september 2021

Dag Joke!
Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je bestelling binnen is!

Op woensdagavond had ik de schoenen besteld en op donderdag werden ze al geleverd. Normaal draag ik maat 39 of 40 maar door de maatvoering op de website kon ik online de juiste maat kiezen. Ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling zonder gespamd te worden met vele onnodige updates van mijn bestelling.

16 augustus 2021

Betrouwbaar en vriendelijk

Twee paar besteld. De levering voor één paar ging eerst wat lastig, maar gelukkig kreeg ik uitstekende hulp van het personeel. Ik heb uiteindelijk veel duurdere schoenen gratis gekregen en ben daar zeer tevreden mee.

12 augustus 2021