Faketattoo Reviews 115

1,6

Fake tattoo zegt de bestelling binnen 1-2 dagen te leveren. Ik had de tattoo 4 dagen later nodig, dus daarom bij deze leverancier besteld. Echter, nadat ik de bestelling deed, bleef het stil. Ik heb v... Toon meer

De customised fake tattoos die ik hier heb besteld waren van prima kwaliteit. Nu heb ik de laatste keer een tattoo sleeve besteld, maar deze is te groot, ondanks dat er one size fits all bij staat. Vo... Toon meer

Beste Faketattoo Jullie service en communicatie zijn super. Jammer genoeg vind ik de plaktattoos zelf niet van zo een heel degelijke kwaliteit. Ik heb er al betere gehad. De inkt/lijmlaag plakt e... Toon meer

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

6 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Goede kwaliteit

De tattoo die ik besteld had was mooi scherp, zat ook mooi op de huid. De uitleg van aanbrengen was duidelijk. Helaas bleef de tattoo niet zo lang zitten bij mij, ik weet niet of het aan mij ligt maar ik heb er nog een dus die ga ik nog eens proberen.

9 juni 2015

Snelle service, slechte kwaliteit

Ik had de tattoos binnen 2 dagen binnen, dus daar was ik heel blij mee. Maar de kwaliteit van de tattoos was zeer slecht. Hij werd snel vies (de ruimte om de afbeelding heen) en liet ook snel los. Daarbij waren ze niet goedkoop, dus ik was uiteindelijk erg teleurgesteld.

10 september 2014

Eerlijk gezegd: de service en zo was super, jammer dat de inkt van de plaktattoos zelf niet zo goed bleef zitten.

Beste Faketattoo

Jullie service en communicatie zijn super. Jammer genoeg vind ik de plaktattoos zelf niet van zo een heel degelijke kwaliteit. Ik heb er al betere gehad. De inkt/lijmlaag plakt enorm en komt ook wel gemakkelijk los. Voor het WK en andere evenementen heb ik al wat andere plaktattoos gezien die kwalitatiever waren en echt dagen bleven hangen zonder kwaliteitsverlies. Misschien eens nagaan of er geen ander papier bestaat. Echt jammer trouwens, want verder doen jullie alles zoals het hoort!

18 augustus 2014

knoop doorgehakt

dankzij de fake tattoo van mijn ontwerp, heb ik de knoop doorgehakt om ze ook effectief te laten plaatsen. de kwaliteit van de sticker kon beter, want die plakte aan mijn kleren toen ik na 2u mijn t-shirt weer aandeed. Maar de tekening zelf was heel goed gemaakt

17 augustus 2014

Na 1 minuut lag mijn tattoo er al af.. :(

Makkelijke bestelling en betaling, snelle bezorging. Maar helaas heb ik niet meer dan 1 minuut plezier van mijn tattoeage gehad. En ook de andere lag er heel snel af. Erg jammer! Zelfs de plakplaatjes van vroeger bij de kauwgom bleven langer zitten...
zou eigenlijk tussen de 2 en 3 sterren willen geven maar dat kan niet dus het wordne er helaas toch 2.

17 augustus 2014

Goede en snelle service

Het was gemakkelijk om een eigen foto te uploaden. Mijn faketattoo is erg mooi geworden, precies zoals ik bedoeld had. Tevens had ik de tattoos binnen een paar dagen binnen, sneller dan verwacht!

15 augustus 2014

Wel goed, maar..

Ze zijn wel goed, ik had ze iets te klein besteld, maar ze gaan er wel snel weer af.. dat is wel jammer. Voor de rest zijn ze geweldig.

Leuke betaalbare bodyart!

Tattoos die faketattoos heeft zijn cool, ruim keus. Enige wat jammer is dat de opdruk vrij snel verdwijnt. Dit gebeurde de eerste dag al. Zijn zeer fragiel. Voor mij is het ideaal voor een feestje

14 augustus 2014

Snel kapot en plakt slecht

Ik had 2 tattoos besteld en kreeg deze vrij snel binnen.
Helaas plakte de tattoos niet zo als in de instructie stond.
Ook was het druk werk in vergelijking met de online aflever formaat zeer slecht en toont als of de file input niet correct over komt.

Het bedrijf geeft een vrij 'on professionele' uitstraling wat zich ook weer uit op de verpakkings-wijzen.
De website incl. de ontwerp tool zijn netjes qua vormgeving en komt in het eerste oog goed over.
helaas hier en daar wat foutjes, maar ja niemand is perfect.
De communicatie naar de klant kom zwak over en het lijkt als of dit bedrijf zich te vroeg online heeft gevestigd.
helaas zijn dit soort kleine dingen voor de consument snel zichtbaar.
Faketattoo.nl mag zich in mijn ogen meer gaan focussen op de communicatie en de wijzen van aflevering.

Toch nog 4 sterren voor de snelle service
mijn koop ervaring is niet minder geweest, alleen jammer van de belabberde kwaliteit.

14 augustus 2014

Snel en soepel, maar moet voldoen aan standaarden

De levering was snel en via de reguliere post. Upload van eigen afbeelding naar de site ging soepel.
Lastig was dat ik niet makkelijk de afbeelding goed passend kon maken en dat je er maar een paar standaard formaten zijn, waardoor mijn tijdelijke tattoo iets groter werd dan dat ik zelf wilde.

Simpel duidelijk

Heel leuk concept.
Het plaatje is alleen na een nachtje slapen niet geheel zichtbaar meer.

16 juli 2014

Een goede, snelle service en een tattoo precies zoals ik wilde!

Een snelle service van faketattoo.nl. De tattoo was precies zoals we hem gemaakt hadden en ingestuurd hadden. Er zat een beknopte en duidelijke instructiebrief bij. Het plaatje zat er zo op. Helaas bleef hij niet zolang mooi als ik had gehoopt maar dat mag de pret niet drukken, het is ten slotte ook geen echte tattoo!

19 juni 2014