De modellen zijn goedverpakt binnengekomen en zien er fantastisch uit. Er zaten ook 3 extra modellen bij, 2 kleine misprints waarbij Fantasy Prints verbeterde exemplaren toegevoegd had, en een niet be... Toon meer
Behulpzaam & klantgericht! Super leuk dat je bij je bestelling een gratis mini thuisgestuurd krijgt, en daarnaast is de levering ook redelijk snel. Na de levering bleek er echter 1 base niet te zijn... Toon meer
Wij zijn Jos en Julie. Ons motto is betaalbaar familieplezier. We willen Tabletop, RPG, cosplay etc ... toegankelijk maken voor andere fans en families.
Holtrichtersveld, 7327DN, Apeldoorn, Nederland
- info@fantasyprints.nl
- fantasyprints.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Geweldige service, supermooie figuren
Geweldige winkel, zeker een aanrader! Ik heb custom figuren laten printen voor Dungeons & Dragons. Ze kwamen ontzettend snel en zagen er heel mooi uit, zeer gedetailleerd. Ook zat er een extraatje bij!
snelle levering en goede kwaliteit…
snelle levering en goede kwaliteit prints! mijn dank!
Mooi verjaardagscadeau
Op tijd geleverd, mooie dice tower. Gratis dobbelset erbij gekregen (ook mooi). Onderdelen passen goed op elkaar.
Super kwaliteit en service.
Super kwaliteit miniaturen en kreeg een paar gratis extra's. Vriendelijk te woord gestaan toen ik een vraag had over een custom print te printen.
Goeie service
Voor herhaling vatbaar!
Prachtige printkwaliteit, zorgvuldig verpakt, en een hoop extra's on het af te maken!
Prima kwaliteit voor normale prijzen
Prima kwaliteit voor normale prijzen, helaas miste er 1 onderdeeltje maar ik had snel contact en het wordt zsm opgestuurd. TOP!
Snelle en goede service!
Het bestelde product was precies zoals ik verwachtte. Het werd snel verstuurd en kwam ook snel aan in een goede beschermende verpakking. Zeer tevreden!
Geweldig
Geweldig is goed gemaakt maar had graag wel willen weten van hoelang het kon duren of kunnen bijhouden hoe ver het was ivm dat het een kado was.
Kleine breukschade. Snel opgelost
Er waren een aantal kleine onderdelen gebroken van een mooi geprint model. En na een mailtje met wat foto's kreeg ik in notime een nieuwe toe gestuurd.
Geweldige kwaliteit prints voor een…
Geweldige kwaliteit prints voor een hele goede prijs, zeker een aanrader
Geweldige kwaliteit print
Geweldige kwaliteit print, supersnelle levering en perfecte prijs om als beginend DM snel je spelers een paniekaanval te geven door de tafel vol te gooien met monsters. Zal zeker vaker bestellen!
Mooie mini's en keurige levering
Mooie mini's en keurige levering. Ik zal hier zeker vaker bestellen.
Super service
Super service, snelle levering. Bestelling met haast na contact binnen no time binnen. Inmiddels ook prachtige, gedetailleerde mini's binnen voor een hele mooie prijs. Bonus: we kregen gratis een aantal misprints meegeleverd, die nog steeds prachtig zijn. Hier gaan we veel plezier van hebben!
Dat smaakt naar meer...
Drie verschillende mini's besteld, eigenlijk vooral om eens te proberen. Zeker niet teleurgesteld in het resultaat - integendeel! Prachtige kwaliteit prints, een uitermate redelijke levertijd en bij wijze van verrassing deed men er voor de aardigheid nog een paar extra mini's bij.
Tijdens mijn d&d-sessies zet ik graag grote aantallen mini's op tafel. Mijn portemonnee is helaas niet ruim genoeg om alleen gebruik te maken van de resin mini's van FantasyPrints - maar de grote boze eindbazen... daarvoor kom ik zeker terug!