Fijne mensen, veel te beleven, binnenspeeltuin, pizza maken, chips maken, dieren voeren, pony rijden enz enz. We zijn hier nu 4 jaar oprij geweest in de herfstvakantie en het bevalt ons super!
Open en vriendelijke toon van communiceren. Geen verborgen kosten of extra's die erbij komen. Boer Jan, boerin Ella en hun dochter zijn erg behulpzaam en kindvriendelijk.
- #1 van de 1 beste bedrijven in Boerderijvakantie
- #1 van de 1 beste bedrijven in Vakantieboerderij
- #3 van de 12 beste bedrijven in Vakantieaccommodatie
- #1 van de 5 beste bedrijven in Vakantiepark
- #4 van de 5 beste bedrijven in Recreatie- en vakantiekampen
- #27 van de 67 beste bedrijven in Reisbureau
Over FarmCamps, luxe logeren bij de boer - Five Star
Beleef het boerenleven, met het comfort van thuis
Bij FarmCamps laten we gezinnen het échte boerenleven ervaren – zonder in te leveren op comfort. Vakantie draait bij ons om samen zijn, plezier maken en ontdekken. Daarom logeer je niet zomaar ergens, maar midden op het platteland bij onze gastvrije boeren.
Je slaapt in luxe tenten die van alle gemakken zijn voorzien – vaak zelfs met een eigen badkamer. Zo geniet je van het buitenleven, mét het comfort van thuis. Terwijl ouders ontspannen, spelen de kinderen eindeloos buiten, knuffelen ze met dieren, helpen ze mee met klusjes of ontdekken ze spelenderwijs hoe het leven op de boerderij werkt.
Elke boerderij heeft een eigen karakter en unieke activiteiten. Rooster marshmallows bij het kampvuur, maak een ritje op een pony, speel in de hooiberg en ontdek meer over de natuur en de herkomst van ons eten. Plezier en educatie gaan bij FarmCamps hand in hand.
Met boerderijen verspreid door heel Nederland en zelfs over de grens in Duitsland, is er altijd een locatie die bij jullie past. Samen maken we herinneringen die een leven lang meegaan – in de rust van de natuur en het eenvoudige buitenleven. Grote avonturen, voor kleine boeren!
Baas Huisweg 11, 4493 NE, Kamperland, Zeeland, Nederland
- 088 - 8889188
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Geweldige farmcamps!
Dit is niet echt een boerenbedrijf
Dit is niet echt een boerenbedrijf. Het is meer een indoorspeelparadijs. Ik begrijp daarom ook niet waarom deze boerderij aangesloten is bij Farmcamps. Als je opzoek bent naar een plek om mee te draaien met de boer kun je beter kiezen voor een andere locatie! Het personeel is niet zo vriendelijk...

Niet wat we zochten
Na eerder een andere Farmcamp bezocht te hebben, zochten we een leuke Farmcamp om te bezoeken, maar met voldoende binnenactiviteiten om te doen voor moest het slecht weer zijn. Gelukkig was er die mooie en leuke binnenspeeltuin waar we enkele uren doorgebracht hebben terwijl het buiten krachtig waaide en de regen met bakken uit de lucht viel. Echter hadden we niet verwacht dat dat eigenlijk hét hoogtepunt ging zijn. We hadden voor aankomst al enkele reviews gelezen en sommigen ging over het norse karakter van de gastheer en gastvrouw. Wij zijn naar hier gekomen zonder mensen die we niet kennen op voorhand al te veroordelen. Echter, het afstandelijke karakter moeten we helaas bevestigen. We hadden nooit echt het gevoel dat we welkom waren. Als onze oudste dochter met haar enthousiasme iets vroeg aan de gastheer, kreeg ze een heel koel en kort antwoord bestaande uit 1 woord. Echt heel jammer.
Onze dag begon met het borstelen van de pony's, dat duurde jammer genoeg maar een tiental minuten, vervolgens mochten ze naar de binnenplaats gebracht worden. De kids mochten enkele toertjes met de pony's doen (te voet), wat straalden ze! Ik had meteen het gevoel: "hier kwamen we voor". Vervolgens mochten ze 1 ritje maken op de rug. Één ritje, zeker geen twee. Dat vond onze dochter van amper 5 zeer jammer. Hier mocht de interactie tussen pony en gasten wel wat meer zijn, zoals ook duidelijk gemaakt wordt op de website van Farmcamps. Ik stuurde zelfs, enkele weken voor ons verblijf, nog een email naar Farmcamps om te vragen of we best op voorhand de 1 op 1 ritjes moesten reserveren. Volgens Farmcamps ging dat helemaal goed komen en was dat zeker niet nodig, maar dat hoogtepunt hebben we dus helaas niet mogen meemaken. Gastheer en gastvrouw waren doorheen de dag vooral bezig met hun werk in de binnenspeeltuin. Het verdienmodel is vooral de binnenspeeltuin, met bijhorend eethuis. De interactie met de dieren beperkte zich tot een kleine 45 minuten per dag. Dit was dus niet wat we hadden verwacht. Wat er op de website staat, klopt niet. Als je een verblijf zoekt met veel interacties met de dieren, dan is dit niét de locatie die je zoekt. Het leek ons alsof ze u zo snel mogelijk naar de binnenspeeltuin en eethuis probeerden te lokken, zodat men begint te consumeren. De speeltuigen die zich buiten bevinden, situeren zich ook vlak naast de binnenspeeltuin en eethuis. Deze zijn dus heel centraal gelegen en daar is op zich niets mis mee, maar de website is in onze ogen misleidend.
Onze tent was zeker in orde, er was zelfs een leuk speelhuisje, waar de kids uren hebben gespeeld. Toen we extra lakens vroegen omdat het koud was, heeft de gastvrouw ons dit komen brengen. Het ontbijt was ook heel lekker. Chips maken hadden we ook gedaan als activiteit, betalend weliswaar. De kids vonden dit heel leuk.
We hebben dus langs de ene kant genoten van onze gezinsuitstap, maar eigenlijk hadden we evengoed 's ochtends met de kids naar de manege kunnen gaan waar onze oudste dochter aan paardrijden doet, daarna een kinderboerderij, en vervolgens naar huis om te eten en slapen.

Hele fijne vakantie gehad
Hele fijne vakantie gehad. De kinderen vonden het dieren voeren en borstelen erg leuk! De speelboerderij is erg fijn bij vies weer.

Antwoord van FarmCamps, luxe logeren bij de boer - Five Star
de kids hebben enorm genoten

Antwoord van FarmCamps, luxe logeren bij de boer - Five Star
Open en vriendelijke toon van…
Boer Jan, boerin Ella en hun dochter zijn erg behulpzaam en kindvriendelijk.

Kindvriendelijkste vakantie
Weer of geen weer iedere dag was een plezier voor mij en mijn kinderen onder de tien, want in ieder tent zijn kinderen van hun leeftijd en konden ze samen op de skelterbaan of op het 'luchtkussen' of in de indoor monkeytown spelen, of de baby katjes aaien of helpen met de dieren voeren. Ook het strand is op 5 minuten rijden bereikbaar. Fijn dat er voldoende skelters waren toen er die week 2 nieuwe skelters geleverd werden. Skelterbaan zou nog uitgebreid mogen worden met een lus...

Antwoord van FarmCamps, luxe logeren bij de boer - Five Star
De twee boeren bij Five stars zijn heel…
De twee boeren bij Five stars zijn heel vriendelijk naar de kinderen. Je kan elke dag de paardjes kammen, de kinderen mochten ook met een paardje lopen en op een paardje een rondje rijden. Heel leuk. De speeltuin die erbij zit is geweldig voor de kleintjes en ook zeker als het regent. Een probleem bij de tent werd gelijk opgelost en we hebben hier een heerlijke vakantie gehad. Zeker een aanrader!

Alles klopt bij Farmcamps
Alles klopt bij Farmcamps! De tent, het ontvangst, de activiteiten, de lieve boeren, de speelgoedkist in de tent, de overalletjes en de communicatie voor, tijdens en na het verblijf. Ik raad dit écht iedereen met kindjes aan!

Alles was goed
Alles was goed, het weer heeft natuurlijk ook een rol gespeeld maar organisatie de boer en boerin waren top goede service, zolang mijn kleinkinderen willen komen zullen wij aanwezig zijn .