FarmCamps, luxe logeren bij de boer - Fleur Stables Reviews 12

5. #4 van de 5 beste bedrijven in Recreatie- en vakantiekampen
  6. #28 van de 68 beste bedrijven in Reisbureau

Over FarmCamps, luxe logeren bij de boer - Fleur Stables

FarmCamps logo

Beleef het boerenleven, met het comfort van thuis

Bij FarmCamps laten we gezinnen het échte boerenleven ervaren – zonder in te leveren op comfort. Vakantie draait bij ons om samen zijn, plezier maken en ontdekken. Daarom logeer je niet zomaar ergens, maar midden op het platteland bij onze gastvrije boeren.

Kinderen bij de boerderij Gezin op de boerderij Kinderen voeren dieren

Je slaapt in luxe tenten die van alle gemakken zijn voorzien – vaak zelfs met een eigen badkamer. Zo geniet je van het buitenleven, mét het comfort van thuis. Terwijl ouders ontspannen, spelen de kinderen eindeloos buiten, knuffelen ze met dieren, helpen ze mee met klusjes of ontdekken ze spelenderwijs hoe het leven op de boerderij werkt.

Elke boerderij heeft een eigen karakter en unieke activiteiten. Rooster marshmallows bij het kampvuur, maak een ritje op een pony, speel in de hooiberg en ontdek meer over de natuur en de herkomst van ons eten. Plezier en educatie gaan bij FarmCamps hand in hand.

Met boerderijen verspreid door heel Nederland en zelfs over de grens in Duitsland, is er altijd een locatie die bij jullie past. Samen maken we herinneringen die een leven lang meegaan – in de rust van de natuur en het eenvoudige buitenleven. Grote avonturen, voor kleine boeren!

• Grotesloot 483a, 1757 LR, Oudesluis, Noord-Holland, Nederland

• 088 - 8889188

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Bedankt voor de vrijheid

Ondanks het slechte weer, maakten de boer en boerin er echt een feestje van. We kregen ook alle vrijheid om de boerderij en manege zelf te ontdekken. Top!

25 oktober 2025

Antwoord van FarmCamps, luxe logeren bij de boer - Fleur Stables

Wat fijn om te horen dat jullie ondanks het weer zo hebben genoten! De boer en boerin maken er altijd wat moois van 🌦️🐄

Jammer

Dit was de eerste keer dat ik verdrietig terugkwam van een vakantie bij Fleurstables. Vanwege het slechte weer was er te veel gedoe met wanneer je wel of niet met de verzorgpony's kon rijden omdat de pensiongasten ook hun rijlessen planden op de tijd dat de campinggasten konden rijden. Ook gaf het gedoe tussen ouders onderling omdat er soms dubbel met de pony's gereden werd. Echt jammer. En ik weet dat ik niet de enige was die week die dit zo ervaren heeft. Meestal vinden we het een fijne plek met stoere activiteiten voor meiden&jongens die van paardrijden houden.

20 oktober 2025

Goedemiddag,

Wat jammer dat jullie verblijf bij Fleur Stables dit keer wat is tegengevallen, zeker na zoveel fijne FarmCamps ervaringen! Het was inderdaad een onstuimige week qua weer, en dan kunnen sommige dingen net wat anders lopen. Toch is het natuurlijk niet de bedoeling dat dat jullie vakantie zo heeft beïnvloed dat jullie verdrietig thuiskwamen (behalve misschien als het was omdat jullie liever nog wat langer waren gebleven 😉).

Ik hoor graag wat meer over jullie ervaring, zodat we de feedback mee kunnen nemen. Ik zal je een mailtje sturen met de vraag of we even mogen bellen, dan weet je dat alvast!

Hartelijke groet,
Lieke van FarmCamps

Paarden pret 🐎

Mij dochter Norah en ik hebben we drie heerlijke dagen gehad bij Fleur Stables. Boer Jan en boerin Saskia zijn zulke lieve, warme en betrokken mensen — je voelt je meteen welkom alsof je bij familie logeert. Hun passie en oprechte aandacht maken deze plek echt bijzonder. We gingen weg met een warm hart en een grote glimlach. Min dochter heeft haar paarden droom kunnen uitleven . Absoluut een aanrader — wij komen zeker terug!

24 oktober 2025

Antwoord van FarmCamps, luxe logeren bij de boer - Fleur Stables

Wat een prachtige review, dankjewel! 💛 Zo fijn om te horen dat jullie je zo welkom voelden bij boer Jan en boerin Saskia. En hoe geweldig dat Norah haar paardendroom heeft kunnen uitleven!

Altijd genieten bij fleurstables

De hartelijke boer en boerin, fijne plek echt ontspannen en genieten. Fijne paarden voor de kinderen. Er wordt echt geluisterd altijd gekeken naar mogelijkheden zodat het voor iedereen ontzettend leuk is en niks is te gek

24 oktober 2025

Antwoord van FarmCamps, luxe logeren bij de boer - Fleur Stables

Wat een mooie woorden dankjewel! 😊 Super om te horen dat jullie zo genoten hebben van de gastvrijheid, de ontspannen sfeer én de fijne paarden.

Super leuke boerderij

Super leuke boerderij, vriendelijke service, nette schone tenten

20 oktober 2025

Antwoord van FarmCamps, luxe logeren bij de boer - Fleur Stables

Dankjewel voor je fijne reactie! 😊 Geweldig dat de boerderij, de service én de tenten zo goed bevallen zijn. Daar worden wij blij van!

Heerlijke week vol paardenactiviteiten

Ondanks het onstuimige weer in de herfstvakantie hebben we een top week gehad. De kinderen hebben zich de hele week vermaakt met alle paardenactiviteiten en bezoekjes aan de andere dieren op de boerderij. Er is genoeg te doen voor de kids. De tent is top, alles wat je nodig hebt zit er in, de bedden waren prima. De boer en boerin waren heel vriendelijk en behulpzaam. Het sanitair gebouw is super netjes, heerlijke douchejes. Alles bij elkaar een fijne vakantie gehad.

26 oktober 2025

Antwoord van FarmCamps, luxe logeren bij de boer - Fleur Stables

Wat heerlijk om te horen dat jullie zo’n topweek hebben gehad, ondanks het herfstweer! 🍂🐴 Super dat de kinderen zich zo goed vermaakt hebben en dat alles van de tent tot het sanitair zo goed bevallen is. En een vriendelijke boer en boerin maken het natuurlijk helemaal af!

Genoeg te doen voor de kinderen

Genoeg te doen voor de kinderen . Als ze geen tijd hebben om te eten ,drinken of snoepen, dan weet je dat ze zich vermaken. En als er dan nog tijd over is de hooischuur in om te verstoppen en springen tot het snot uit de neus komt. Daarna is er een heerlijk bad in de paardentrailer met het uitzicht over het land , wat wil je nog meer. Voldaan je bed in.

23 mei 2025

Antwoord van FarmCamps, luxe logeren bij de boer - Fleur Stables

Wat een heerlijke beschrijving van jullie verblijf! 😊 Als de kinderen zó druk zijn met spelen, springen in de hooischuur en zich verstoppen dat ze het eten bijna vergeten, dan weet je: dit is genieten! En dan afsluiten in een bad in de paardentrailer met uitzicht over het land... meer ontspanning kun je niet wensen.

Erg leuke camping

Erg leuke camping, grote tent, goed uitgerust. Schoon sanitair en de boer en boerin zijn erg vriendelijk.

10 oktober 2025

Antwoord van FarmCamps, luxe logeren bij de boer - Fleur Stables

Wat leuk om te horen dat jullie zo genoten hebben op de camping! 🏕️ Fijn dat de tent lekker ruim en goed uitgerust was, en dat alles schoon en netjes was – dat maakt het kampeerplezier natuurlijk compleet. En die vriendelijke boer en boerin maken het extra gezellig! 😊

Bedankt voor je fijne review!

Leuke plek met kids

Leuke plek! Veel te doen voor de kids (2 en 5). Ook de pizza avond was erg gezellig.

10 augustus 2025

Antwoord van FarmCamps, luxe logeren bij de boer - Fleur Stables

Bedankt voor je review! Wat fijn dat jullie het zo leuk hebben gehad en extra gezellig dat de pizza-avond in de smaak viel! 🍕👨‍🌾

De jongens hebben genoten

De jongens hebben genoten! We hadden heel slecht weer, maar de leuke activiteiten op de boerderij maakten alles goed!

3 oktober 2025

Antwoord van FarmCamps, luxe logeren bij de boer - Fleur Stables

Bedankt voor je review! Jammer van het weer, maar wat top dat de activiteiten op de boerderij voor zoveel plezier zorgden 😁 Dat is precies waarom boerderijvakanties zo speciaal zijn!

Reviews in alle talen tonen. (12 reviews)