1. Hobbywinkel
  2. Kinderboekwinkel
  3. Tekenlessen

Farveskyen er et forlag og en online shop med fokus på kreativitet, læring og fordybelse. Vi udvikler tegnebøger, kreative materialer og inspirerende universer, der gør det sjovt og let at lære at tegne – uanset om man er barn, nybegynder eller måske forælder, som har brug for en håndsrækning til fantasien. Vores mission er at inspirere og understøtte både tegne- og læselysten. Vores produkter hjælper til de små succesoplevelser, som fastholder motivationen til at øve sig og evnen til at fordybe sig i en kreativ proces. Med få enkle teknikker, vil man hurtigt erfare, hvordan kreativiteten kan åbne døren til en ny verden af idéer. Hos Farveskyen lægger vi vægt på nærvær, kvalitet og brugervenlighed – og vi brænder for at give vores kunder en god oplevelse, uanset om de møder os gennem vores bøger, vores webshop eller en kreativ workshop.

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Fantastiske bøger

Fantastiske bøger – kæmpe hit hos min søn!

Farveskyen leverer virkelig noget helt særligt med deres Tankestreger-bøger. Min søn er utrolig glad for at tegne de væsner, og de tydelige trin-for-trin tegninger gør det nemt og sjovt for ham at gå til.

Han kan bruge mange timer fuldstændig fordybet i at tegne, og det er så dejligt at se hans kreativitet og selvtillid vokse. Bøgerne er fantasifulde, pædagogiske og virkelig godt lavet.

Vi kan kun varmt anbefale både Farveskyen og deres Tankestreger-univers.

17 november 2025

Rigtige fine bøger med de sødeste…

Rigtige fine bøger med de sødeste trin-for-trin tegninger i forskellige flotte temaer. Instruktionerne er letforståelige for børn, og giver succesoplevelser og mere tegnelyst. Jeg kan anbefale dem til en hyggestund for både små og store.

16 november 2025

De nemme trin for trin instrukser

Bøgerne er så nemme at forstå. Min dreng begyndte da han var ca. 5 år. Det fungerede godt og han fanger hurtigt logikken i bogen. Det som er en kæmpe hjælp er at der er eksempler i bøgerne som viser hvordan en mor på fx 41 år tegner en figur og hvordan en pige på 7 år gør og det er rigtig godt at kunne snakke om hvorfor resultaterne blir forskellige. Ingen tegninger er dermed rigtige eller forkerte 😍. Stor anbefaling herfra. God måde at være sammen på.

16 november 2025

Fantastisk påfund

Deres udvalg af kreative og inspirerende bøger er helt i top, og især deres TANKSTREGER-serie er et kæmpe hit hos os. Bøgerne er nemme at gå til, fyldt med flotte illustrationer og giver super gode trin-for-trin forklaringer, som både børn og voksne kan følge.

Kvaliteten er virkelig høj, og det kan mærkes, at der er lagt både omhu og kærlighed i produkterne. Perfekt til både begyndere og børn, der elsker at tegne.

15 november 2025