Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde brug for nogle skinner og andet montageudstyr til solceller. Var gået lidt udenom Facetech pga at de ligger helt oppe på den anden side af Aalborg. Fredag formiddag talte jeg i telefon med Nic... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kontaktede flere forhandlere af solceller, inden valget falde på Fasetech Solar. Det gjorde det, selvfølgelig fordi de lavede et godt tilbud. Men også fordi Nicholai Rom er en virkelig behagelig sæl... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snakkede med dem mandag, og de kunne leverer indenfor et par dage, skinner og paneler kom,men grundet tyveri under transporten kom inverteren 1 uge senere. Proffesionel håndtering, nem at komme i kont... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service. Efter at have oplevet ikke at få svar fra et andet firma, der leverer monteringsskinner til solceller, fandt jeg via min solcelleleverandør. frem til Fasetech. Først svarede de ikke, me... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Leverancier van apparatuur voor zonne-energie

Geschreven door het bedrijf

Vi tilbyder solcelleanlæg til skarpe priser og med endnu skarpere support hverdage 09 - 17. Vi har flere års erfaring indenfor solcellebranchen, og direkte adgang til førende producenter på markedet. Vi er en del af en større koncern der har mange forskellige erhverv, samt operere i hele Danmark.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Fantastisk service

Fantastisk service, fik hjælp fra start til slut, en service jeg længe ikke har oplevet, tusind tak til Steffen for den fantastiske service

9 september 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God rådgivning, god pris, hurtig levering

Var i markedet for et komplet solcelle anlæg. Fik god og ærlig rådgivning til hvad jeg skulle købe af de enkelte dele, og jeg fik en skarp pris på den samlede pakke så jeg slap for at shoppe rundt.
Hurtig levering på det meste og klar kommunikation på leverance af batteriet som de først skulle hente hjem.
Så alt i alt meget tilfreds kunde -- og vil bestemt anbefale til andre.

29 april 2024

Uovertruffen Service

Jeg var kommet til at bestille flere dele end jeg havde brug for, men fasetech har refunderet mig beløbet, og ydet en kanon vejledning i hvordan jeg montere det! Ville give 6 stjerner hvis jeg kunne

10 februari 2025

Leveret hurtigt

Leveret hurtigt
Billigt for stokskruer incl beslag
Der var ekstra bolte og møtrikker med som jeg endelig troede jeg skulle i byen efter.
Meget positivt overrasket.

31 januari 2025

Suveræn god rådgivning❗️

Suveræn god rådgivning❗️
Så simpelt kan det siges God jul godt nytår🎄🎆

20 december 2024

Antwoord van Fasetech Solar

Hej Royni, vi sætter en ære i god og korrekt vejledning. Er glad for at du kunne bruge vores ekspertise. God jul og godt nytår her fra også 🎄🎆
/Steffen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Modtaget forkert vare end der vises og…

Modtaget forkert vare end der vises og beskrives på deres hjemmeside, aftalt at sende vare retur og få penge retur. Dog ikke set mine penge endnu.
Opdateret d. 2/11. Skriver til dig d.11 kl 06.50 og høre først fra dig d.14 der havde jeg selv sendt det retur. Penge modtaget retur så alt godt. Pakke er sendt retur 12/10 i kvickly posthus på engladsvej (Amager) så jeg må/kan prøve og efterlyse den hvis i ikke har modtaget den.

7 oktober 2024

Hej Thomas,

Opdatering 2: Du behøver ikke at bruge tid på at efterlyse pakken. Bare du har fået dine penge igen og vi har løst problemet, så er jeg glad. Håber du har fundet den rigtige vare. /Steffen

Opdatering: Jeg har snakket med lager og kan se at returforsendelsen ikke er blevet indleveret til Postnord. Derfor er pengene ikke automatisk blevet sendt retur. Jeg ser frem til at modtage varen, via den returlabel vi sendte til dig i starten af måneden.

Jeg beklager meget, at vi ikke har kunnet garantere, hvilket smart meter Growatt leverer, da de skifter mellem Easton og Chint. Dette har vi tydeliggjort på vores hjemmeside efter din henvendelse.

Derudover beklager jeg også, at der er gået længere tid end normalt med at tilbagebetale pengene.

Vi lever af god service og ærlighed, men der kan ske fejl på kontoret. Jeg har personligt sørget for, at pengene er blevet tilbageført i dag. Du skulle have dem på din konto inden for et par arbejdsdage.

Vi har selvfølgelig også refunderet fragtomkostningerne.

Med venlig hilsen,
Steffen
Fasetech

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God vejledning og rådgivning før…

God vejledning og rådgivning før handel, beskeder på SMS efterhånden som handlen skred fremad, varene kom til tiden

24 oktober 2024

Antwoord van Fasetech Solar

Hej Bjarne, Tusind tak for den gode anmeldeslse, den sætte vi pris på!
Mvh. Steffen

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.