Het bestelde product aangekregen in goede staat. Heeft enkel veel langer geduurd dan oorspronkelijk de bedoeling was. Toch ben ik tevreden van fashians.

Snowboots besteld begin februari. Zouden bezorgd worden tussen 24 februari en 1 maart. Tot op heden niets bezorgd. Website is uit de lucht. Er is geen telefoon nummer of bezoekadres. Heb ze meerdere... Toon meer

Ook ik een jas besteld op 25 januari maar nog niks ontvangen, heb een poging gedaan om te mailen maar hoor niets, de website is niet meer online en de track en tracé werkt ook niet, stelletje oplicht... Toon meer

Snowboots binnen gekregen. Duurde 6 weken. Ali express kwaliteit, komen daar ook vandaan, kan niet missen. Kosten daar alleen €13,-. Vallen erg klein.

3,6

Gemiddeld

Hier ook snowboots besteld

Hier ook snowboots besteld, gelijk betaald... nu werkt de link niet meer en ook ik vrees dat we nooit iets gaan ontvangen :(
Zal zo nogmaals mailen en anders inderdaad aangifte doen...

24 februari 2021

Laarzen besteld

Ik heb ook end januari laarzen besteld
Ik heb altijd mij bestelling kunnen volgen maar sinds gisteren niet meer
Kan geen mij stuuren de website van de vinkel is nergens meer te vinden
Tussen 17 en 23 februari zal mij laarzen binnen moeten zijn maar zo als iedereen hier ben bang dat ik opgelecht ben en dat ik mij geld niet meer terug krijg OPLICHTERS!!!!!

Snowboots besteld

Snowboots besteld, bestelling is niet meer te vinden. Laaielichters..
Had ik de reviews maar eerst gelezen.
Oplichters!!

23 februari 2021

Hier idd het zelfde probleem

Hier idd het zelfde probleem, ik had snowboots besteld en tot heden nog niks ontvangen.
Ik had een email gekregen met dat er veel zieken waren dat het daarom zo lang duurde dat ze reageerde, daarna nog een mail gehad dat ik tussen 14 en 22 februari me schoenen binnen moest komen maar heb nog steeds niks ontvangen.
Maar als je een mail stuurt dan reageren ze volkomen nergens op.
En ik heb er al aardig wat verstuurd en ook twee keer via de site maar dat gaat niet meer.
Dus ook bang dat ik me geld kwijt ben

Oplichters

Helaas, hier hetzelfde verhaal. Producten besteld en via de echte webshop (zonder de s) te horen gekregen dat ze veel klachten krijgen over oplichting. De webshop met extra s is inmiddels uit de lucht. We hebben een mail gestuurd met verzoek tot terugbetaling en over twee dagen volgt aangifte.
De bank heeft geadviseerd om zowiezo aangifte te doen en geen rekening nummers te communiceren. Indien er voldoende aangiftes zijn, wordt er contact door banken opgenomen om een de rekening op te heffen en zo mogelijk betalingen te storneren (als er uberhaubt nog wat opstaat)

22 februari 2021

Op 08-02-2021 2 paar snowboots besteld…

Op 08-02-2021 2 paar snowboots besteld en nooit ontvangen. Wel direct orderbevestiging en kon tot voor het weekend de status volgen op hun website. Zag er dus allemaal betrouwbaar uit. De status was ook gewijzigd in onderweg. Nu is de site offline en zijn ze via mail ook niet meer bereikbaar. Een eerdere mail over de status is nooit beantwoord. Omdat ik ze per mail niet meer kan bereiken en een verzoek tot terugbetaling niet kan doen ga ik aangifte doen en rechtsbijstand inschakelen.

22 februari 2021

Oplichting Niet bestellen!!!

Niet bestellen!!!
Het zijn oplichters. Ik heb laarsen besteld en betaald. Het zou worden verzonden dezelfde dag maar na 2 weken nog steeds niets ontvangen.... Ik heb diverse mails Verzonden en geëist om mijn geld teruggestort te krijgen. van Saartje Verdun kreeg ik een reactie dat ze niet geld terugstorten maar ik mag wel met korting iets anders van hun webwinkel. Ik kreeg een link om mijn order te volgen het zal deze week geleverd worden. Nu is hun pagina niet meer te vinden uit de lucht gehaald.

21 februari 2021

Niet betrouwbaar!

7 februari een bestelling geplaatst. Wel een orderbevestiging gekregen maar als ik nu de website wil bekijken, is deze uit de lucht.
Ik heb een mail gestuurd en heb gezegd dat ze 2 dagen de tijd hebben mij terug te betalen, anders ga ik aangifte doen.

21 februari 2021

Is dit jouw bedrijf?