Let op: Wanneer aankopen geretourneerd moeten worden, moet dit naar China! De retourkosten zijn voor de koper. Zal hier nooit meer bestellen!
Fashion Amsterdam
Niet eens 1 ster waard, koop hier NIKS, OPLICHTERIJ, twee truien besteld maar lijken geenszins op de beschrijving en de plaatjes, goedkope acryl truitjes uit China. Je moet het dan ook terugstu... Toon meer
Bestelling bij Atla mode, ook gevestigd op de Staringstraat in Amsterdam. Elke keer andere naam, let op dit zijn oplichters. Producten komen uit China, is echt rommel. Bestel NIKS bij een bedrijf gere... Toon meer
Half januari bestelling geplaatst en betaald en keurig track en tracé en ordernummer ontvangen alleen....nog steeds niks gehoord of ontvangen! Bovendien als je probeert kontakt op te nemen op welke ma... Toon meer
Mensen keken ook naar
Retourneren naar China?????
Zal hier nooit meer bestellen!
Niets kopen zijn oplichters
Niets kopen zijn oplichters, ze reageren niet en je krijgt je geld niet terug
KOOP HIER NIKS ZE LEVEREN NIKS
Ik heb de Nike airforce 1 besteld voor…
Ik heb de Nike airforce 1 besteld voor 50 euro en zijn zijn nooit aangekomen. Ik wacht nu al 2 maanden. Het zag er betrouwbaar uit, kwam bij de site via Snapchat. Andere mensen schreven dat zij het wel hadden binnengekregen. Ik had toen nog niet de recensies gelezen.
0 sterren oplichters
Het is dat ik geen 0 sterren kan doen. Besteld me bonusdochter van 12 een paar schoenen en komen ze niet aan. Maar wel haar geld weg. Ik volledig over de rooie. Ze werkt hard om dat te kunnen kopen. En wat doen dit soort bedriegers geld in de zak stoppen en de spullen niet opsturen. Stelletje dieven/oplichters p.s. het mailadres waar dit naar toe gestuurd word bestaat niet meer.
Cavo Amsterdam is SCAM
Cavo Amsterdam is SCAM, oplichting! Trap hier niet in
Misschien dingen op tijd versturen!!!
Misschien dingen op tijd versturen!!!! En niet mnd laten wachten.bestel nooit iets!!!!
Is deze site het zelfde als designer-…
Is deze site het zelfde als designer- Amsterdam outlet?
Krijg hier ook geen gehoor/ reactie
NIET OP FASHION AMSTERDAM BESTELLEN
iets in jan hadden we 5 schoenen besteld en bedrag was 200 euro na 1 maand was het niet gekomen
IK WAARDEER JULLIE DAT JULLIE NIET BIJ FASHION
AMSTERDAM GAAN BESTELLEN
Schoenen besteld
Schoenen besteld. Nooit gekregen!!
Vieze oplichters!
Mijn dochter van 16 heeft laarzen…
Mijn dochter van 16 heeft laarzen besteld van € 100,- en betaald. Ze werkt hier hard voor maar heeft niets ontvangen en er wordt ook niet gereageerd op contact pogingen. Ik hoop dat jullie trots op jullie zelf zijn om zo de mensen te belazeren.
sneakers
9 januari sneakers besteld...tot nu toe niks
reageren niet op mail...schandalig
nu maar afwachten of je ooit iets ontvangt. .ik vrees t erste
BESTEL NIET bij Amsterdam Fashion
Amsterdam Fashion: 10 januari schoenen besteld, 16 januari een 'bevestiging' gekregen dat ze verstuurd waren, maar tot op de dag van vandaag (29 januari) geen schoenen ontvangen.... Ik heb al een aantal keer contact opgenomen, maar krijg geen gehoor terug. BESTEL HIER NIET!!!
SCAM
SCAM! Bedrijf bestaat niet, telefoon nummer klopt niet, "virtueel" kantoor, nep-reviews
Dacht een warme winterjas te hebben…
Dacht een warme winterjas te hebben besteld. Het kan doorgaan voor badjas.
Bestelling nooit aangekomen
Bestelling nooit aangekomen, geld weg.
Dikke oplichters!
Jas binnen gekregen ziet er niet uit…
Jas binnen gekregen ziet er niet uit geen warme winterjas die trap er niet in want de e-mails van het bedrijf bestaat niet meer
Denekamp Amsterdam is waarschijnlijk…
Denekamp Amsterdam is waarschijnlijk ook een website van hún ziet er exact hetzelfde uit niet bestellen bij geen een van deze webshop’s je bent u geld kwijt en veranderen ze weer van webshops
Pas op = dropshipper
Pas op = dropshipper
Website voldoet niet aan wettelojke regels. Niks bestellen chinese troep
Chinese rotzooi!
Chinese rotzooi!
Jeanshemd was helemaal niet de kleur en model wat ik bestelde, jas en trui zijn van zeeer lage kwaliteit.
Ik zou het moeten geweten hebben, 'goedkoop is meestal dure koop'.
Ik koop hier nooit meer!