Ik was best ontevreden over hoe je contact kunt leggen. Uiteindelijk hebben ze gereageerd. En hoef ik de producten niet terug te sturen en krijg ik mijn geld terug. Er waren verkeerde kleuren toeg... Toon meer

Maandag besteld, nu donderdag en nogsteeds niks vernomen van verzending. Terwijl op de website staat geleverd binnen 1-4 werkdagen. Mailadres is onbereikbaar dus onmogelijk om contact te krijgen.

De haren zouden binnen 1-4 werkdagen geleverd worden, maar werden toen pas verzónden. Het bedrijf zit in Denemarken en niet in Nederland dus het duurde ook weer even voordat het pakket aan kwam. Ze he... Toon meer

De zuignap bleef nergens langer dan enkele seconden aanhangen waardoor 1 van beide spiegels al na 5 minuten in stukken op de grond lag. De tweede spiegel heb ik niet eens uitgepakt. Alles al reeds w... Toon meer

1. Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel
  2. Schoonheidswinkel
  3. Winkel in modeaccessoires
  4. Haarextensionsleverancier
  5. Haarproductenwinkel
  6. Spiegelwinkel

Fashiongirl24.nl – Dé Nederlandse webshop voor beautyproducten, modeaccessoires en persoonlijke verzorging Welkom bij Fashiongirl24.nl, dé online shop voor Nederlandse vrouwen die houden van beauty, mode en stijlvolle accessoires. Ons uitgebreide assortiment van zorgvuldig geselecteerde producten zorgt ervoor dat elke vrouw zich prachtig, zelfverzekerd en modieus voelt, iedere dag opnieuw. Wij combineren hoge kwaliteit, betaalbare prijzen en uitstekende klantenservice, zodat shoppen eenvoudig, leuk en inspirerend wordt. Nederland’s grootste assortiment haaraccessoires en haarstyling Fashiongirl24.nl heeft het grootste en meest uitgebreide assortiment haaraccessoires van Nederland. Bij ons vind je haarclips, haarspelden, scrunchies, haarbanden, haarstrikken en praktische elastiekjes in diverse kleuren en stijlen. Onze accessoires maken het gemakkelijk om je kapsel snel en eenvoudig op te fleuren voor elke gelegenheid – van dagelijkse casual looks tot elegante feestelijke kapsels. Professionele stylingtools voor jouw haar Naast accessoires bieden wij professionele stylingtools, zoals stijltangen, krultangen, haarborstels en föhns, die ervoor zorgen dat je thuis een salonwaardig resultaat bereikt. Al onze haarstylingtools zijn zorgvuldig geselecteerd en bieden topkwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak. Extensions en haarverlenging van topkwaliteit Fashiongirl24.nl is gespecialiseerd in haarverlenging en extensions, en biedt een uitgebreid assortiment van zowel echt haar als synthetische extensions. Ons aanbod bevat clip-in extensions, tape-in extensions en paardenstaart extensions in verschillende lengtes, kleuren en stijlen. Of je nu volume wil creëren, extra lengte wil toevoegen of een geheel nieuwe look wilt proberen, onze haar extensions zijn eenvoudig in gebruik, comfortabel om te dragen en geven een natuurlijk resultaat. Valse wimpers – creëer een verleidelijke blik Bij Fashiongirl24 vind je prachtige kunstwimpers voor iedere gelegenheid. Ons assortiment bestaat uit subtiele, natuurlijke lashes voor dagelijks gebruik én dramatische, opvallende wimpers voor feestjes en speciale gelegenheden. Al onze valse wimpers zijn gemakkelijk aan te brengen, comfortabel om te dragen en zorgen altijd voor een professionele look. Kies voor lange, volle wimpers en geef je ogen een onweerstaanbare uitstraling. Make-up producten van professionele kwaliteit Fashiongirl24.nl biedt alles wat je nodig hebt voor een perfecte make-uplook. Ons brede assortiment bevat hoogwaardige oogschaduwpaletten, foundations met perfecte dekking, lipsticks in trendy kleuren, concealers, blushes en mascara's die langdurig blijven zitten. Bovendien vind je professionele make-up kwasten en accessoires die ervoor zorgen dat je make-up aanbrengen net zo makkelijk wordt als in een schoonheidssalon. Vanity spiegels en Hollywood spiegels met LED-verlichting Fashiongirl24.nl is bekend om haar populaire Vanity en Hollywood spiegels met geïntegreerde LED-verlichting. Deze spiegels geven helder, gelijkmatig licht waardoor je make-up en gezichtsverzorging professioneel kan aanbrengen. Onze spiegels combineren elegant design met ultiem gebruiksgemak, en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, passend in elk interieur. Dankzij onze verlichte make-up spiegels ervaar je dagelijks luxe en gemak. Praktische make-up organizers en beauty opbergers Voor perfecte organisatie van je beautyproducten biedt Fashiongirl24 handige en stijlvolle make-up organizers en opbergsystemen. Onze organizers variëren van transparante acryl-opbergboxen tot elegante sieradendoosjes en beauty cases. Deze organizers zorgen ervoor dat je altijd een duidelijk overzicht hebt en dat je gemakkelijk bij je favoriete make-up- en verzorgingsproducten kunt. Gel nagel starterkits – professionele nagels thuis Fashiongirl24 biedt ook populaire gel nagel starterkits, waarmee je eenvoudig een professionele gel manicure uitvoert in je eigen huis. Onze nagelkits bevatten alle benodigdheden zoals een UV/LED-lamp, gelnagellak in trendy kleuren, manicure tools en stap-voor-stap instructies. Hiermee bespaar je geld, tijd en kun je zelf thuis prachtige nagels creëren met dezelfde kwaliteit als in een professionele nagelsalon. Sieraden en modeaccessoires – maak je look compleet Fashiongirl24.nl biedt een schitterende selectie sieraden en modeaccessoires waarmee je iedere outfit compleet maakt. Ontdek elegante oorbellen, armbanden, halskettingen, ringen en stijlvolle accessoires zoals haarjuwelen, haarbanden en modieuze tassen. Elk item is zorgvuldig geselecteerd en sluit naadloos aan bij de laatste trends. Met Fashiongirl24 zie je er altijd stijlvol uit, of het nu om casual dagelijks gebruik gaat of om elegante accessoires voor feestelijke gelegenheden. Persoonlijke verzorging en ontharingsproducten Fashiongirl24.nl biedt tevens een breed assortiment producten voor persoonlijke verzorging en ontharing, waaronder scheerapparaten, epilators, waxstrips, ontharingscrèmes en huidverzorgingsproducten. Al onze verzorgingsproducten zijn van hoge kwaliteit en gemakkelijk in gebruik, zodat je thuis moeiteloos voor jezelf kunt zorgen en genieten van een verzorgde huid. Betrouwbare service en snelle levering Bij Fashiongirl24 staat klanttevredenheid centraal. Wij bieden snelle en veilige levering door heel Nederland, uitstekende klantenservice en een gebruiksvriendelijke webshop waar je snel en gemakkelijk kunt shoppen. Je kunt rekenen op onze persoonlijke klantenservice die altijd klaar staat om vragen te beantwoorden en je te adviseren over producten en aankopen. Fashiongirl24 – meer dan alleen een webshop Fashiongirl24 is meer dan alleen een online winkel: het is een community van modebewuste vrouwen die van beauty, mode en stijl houden. Volg ons op social media om geïnspireerd te blijven, ontvang speciale aanbiedingen en blijf op de hoogte van de nieuwste trends. Of je nu op zoek bent naar de perfecte haaraccessoires, extensions, make-up, nagelproducten, beautytools of persoonlijke verzorgingsproducten – bij Fashiongirl24.nl vind je alles wat je nodig hebt. Ontdek zelf waarom duizenden tevreden klanten al voor ons gekozen hebben. Fashiongirl24.nl – Beauty, stijl en persoonlijke verzorging in één klik!

2,1

2,1

Alle reviews

5 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

De zuignap bleef nergens langer dan…

De zuignap bleef nergens langer dan enkele seconden aanhangen waardoor 1 van beide spiegels al na 5 minuten in stukken op de grond lag. De tweede spiegel heb ik niet eens uitgepakt. Alles al reeds weggesmeten.

Enorm bedankt!

4 augustus 2022

Haar viel erg tegen heel dun,wel snel…

Haar viel erg tegen heel dun,wel snel geleverd

30 juli 2022
Logo FashionGirl24.nl

Antwoord van FashionGirl24.nl

Wat vervelend dat het haar niet aan je verwachtingen voldeed. Onze excuses voor het ongemak. Je kunt contact opnemen met onze klantenservice via https://fashiongirl24.nl/klantenservice.html, zodat we kunnen kijken naar een passende oplossing. Anne – Fashiongirl24.nl

Ik heb mijn pakket niet ontvangen en…

Ik heb mijn pakket niet ontvangen en krijg ook geen reactie meer

22 juni 2022
Logo FashionGirl24.nl

Antwoord van FashionGirl24.nl

hey renate

we hebben samen een paar keer per e-mail geschreven :) we volgen waar uw pakket is, ook al is het waar het op uw adres is afgeleverd. We hebben je vandaag ook een e-mail gestuurd

veel groetjes Anne

Top!

Vorige week de ponytail extensions besteld en de kwaliteit en service top! Super snelle levering!

16 maart 2022

Een prachtige mooie volle paardenstaart

Een prachtige mooie paardenstaart met krulslag in de kleur bruin. Makkelijk vast te maken en mijn haar ziet er fantastisch voller uit ook al heb ik al een paardenstaart. Dit is een hele goed oplossing voor mijn dunner wordende haar. Jammer dat alleen het haakje (waarmee je hem vasthaakt) aan de bovenkant aan 1 kant losliet na 1 keer gebruiken, maar door het lintje kan je hem toch nog goed vastzetten. Geweldig resultaat!

23 februari 2022