Fashiontiger Reviews

TrustScore 4 uit 5

3,8

Ik kreeg het pakketje zeer snel daar va niet te klagen. Ik bestelde 2 rokjes en ontving er maar 1 ik stuurde meerdere mails maar kreeg geen antwoord dus 30 euro de vuilbak in.

Ik ontving helaas net dat ene topje met wat fabrieksfouten erin. Ik had hierover het contactformulier ingevuld en kreeg na een paar uur op zaterdagavond(!) al een mailtje. Nadat ik foto’s had gestuurd... Toon meer

Ik heb jullie een jaar geleden ontdekt en sindsdien hangt mijn hele kledingkast vol met jullie prachtige items. Een hele snelle verzending waardoor je snel je nieuwe item aan kan! Steeds als je denkt... Toon meer

Fashiontiger is mijn go-to webshop voor mode-items. Ze hebben altijd de nieuwste trends en de kleding zit mooi en comfortabel. De website is overzichtelijk en bestellen gaat makkelijk. Ook de klanten... Toon meer

1. Kledingwinkel

Fashiontiger is de online modeboetiek voor al jouw essentials. Wekelijks voegen wij de leukste nieuwe items toe aan onze collectie, zodat jij altijd met de trends mee kan.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 87% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

26 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik heb een item besteld en ben er super…

Ik heb een item besteld en ben er super blij mee, ziet er ook mooi uit en fijne stof! Zeker een aanrader om kleding te bestellen💕💕

Hi Isis,

Ontzettend bedankt voor het delen van jouw ervaring! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent. Om jou te bedanken willen we jou graag een persoonlijke kortingscode geven waarmee je 15% korting ontvangt op je volgende bestelling.

Zou jij ons willen mailen op klantenservice@fashiontiger.nl met een screenshot van jouw geschreven review en het email-adres waaronder jouw account geregistreerd staat? Dan sturen we jou heel snel de kortingscode toe!

We horen heel graag van je :)

Bestelling was erg snel binnen en valt…

Bestelling was erg snel binnen en valt allemaal precies op maat. Ook schijnen de witte kleren niet door 🫶🏻

Hi Jara,

Items helemaal goed

Items helemaal goed. Heel snel binnen. Retourneren gaat makkelijk

2 mei 2023

Hi Suze,

Winkelervaring

Een tijdje geleden in de winkel geweest, wel klein maar super leuke items. Ben nog steeds heel erg blij met mijn blouse!

21 april 2023

Hi Melissa,

Tevreden!!!

Super leuke items gekocht en heel veel variatie in de collectie. Ook hebben ze vaak kortingscodes!

Hi Kaylee,

Top service

Super leuke kleding en volgende al bezorgd. Echt top service

22 april 2023

Hi Makenzie,

Zeker bestellen👍🏻

Super leuke items en heel snel bezorgd🤍

3 februari 2023

Hi Ditte,

Heel leuk!

Heel leuk bedrijf, snelle en nette levering en beantwoord netjes mijn vragen.

Hi Lizzy,

Hele snelle levering

Hele snelle levering, de volgende dag al! En goede communicatie met de klantenservice

30 april 2023

Hi Ise,

We horen heel graag van je :)

Hele goede en snelle service

Hele goede en snelle service. De spullen zijn van goede kwaliteit en werden heel erg snel verzonden.

Hi Feline,

Super leuke bikini ontvangen

Super leuke bikini ontvangen! Zit super goed en bestel je eigen maat🥰

Hi Danielle,

leeg pakket

Mijn dochter heeft een lege doos teruggestuurd gekregen en krijgt geen reactie op mail en social bericht

22 april 2023

Antwoord van Fashiontiger

Hi Carina. Bedankt voor je berichtje. Wat balen om te horen dat jouw dochter een lege doos heeft ontvangen. Dit willen wij met alle liefde voor haar oplossen. Ik kan op jouw naam geen bestelling vinden. Nu ga ik ervanuit dat een van mijn collega's je al heeft geholpen bij jouw vraag. Mochten dit nog niet zijn opgelost, kun je jouw gegevens mailen naar klantenservice@fashiontiger.nl, dan zorgen wij dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost.

super positief!!!

twee keer besteld beide keren binnen een dag bezorgd! helaas een kapot item ontvangen in 1 van de bestellingen, na een mailtje te hebben gestuurd kreeg ik binnen twee dagen een mail terug met dat ik mijn volledige bedrag terug zou krijgen!
super tevreden en ik ga zeker nog eens bestellen!!!

10 april 2023

Hi Anna.

Ontzettend bedankt voor het delen van jouw ervaring! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent. Om jou te bedanken willen wij je een persoonlijke kortingscode geven waarmee je 15% ontvangt op je volgende bestelling. Zou jij ons willen mailen op klantenservice@fashiontiger.nl met een screenshot van jouw geschreven review en accountgegevens zodat we dit in orde kunnen maken?

We horen heel graag van je!

Hele slechte kwaliteit en dure verzending en retournering

Het begon als met de hele hoge verzendkosten van 5 euro. Daarna werd het pakketje wel snel verzonden en thuisgebracht. Maar wanneer ik de broek uit de verpakking haalde, was het al zo'n dunne slechte stof. En er hingen overal draadjes aan het losse stukje. Voor 40 euro vind ik het niet waard om een doorschijnende broek te kopen. Waarvoor je dan 7 euro moet betalen om hem te retourneren. Wat ik echt absurd vind voor een brievenbus pakje.
Ik ga hier nooit meer bestellen, wel leuke artikelen. Maar het absoluut niet de prijs en kwaliteit waard.

Antwoord van Fashiontiger

Hi Merel. Wat vervelend om te horen. We proberen ten alle tijden de beste prijs/kwaliteit verhouding te hanteren. Ook zijn wij op onze website transparant over de verzend-en retourkosten. Mochten we in deze situatie nog iets voor je kunnen betekenen, kun je ons bereiken via klantenservice@fashiontiger.nl. Een van mijn collega's kijkt dan met alle liefde mee naar een gepaste oplossing.

Hele hoge verzend- en retourkosten totaal 12 euro!!

productinformatie summier. Je weet wat niet waar de stof uit bestaat . Mocht je wat bestellen, let op dat je 100% zeker weet dat je het wilt houden, want verzendkosten zijn 4,95 , retourkosten minimaal 6,95. En dat voor een brievenbuspakket!!

Antwoord van Fashiontiger

Hi Roelofs. Mocht jij voor het bestellen van een artikel vragen hebben over de samenstelling, laat het ons dan weten. We helpen je graag met al jouw vragen. We balen om te horen dat je ontevreden bent over de verzend- en retourkosten. We zijn hier zo transparant mogelijk over, zodat je niet voor verassingen komt te staan. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen in deze situatie, kun je ons bereiken via klantenservice@fashiontiger.nl en helpt een van mijn collega's je heel graag verder.

Niets ontvangen

Niets ontvangen. En geen reactie op de mail. Onacceptabel!
Niets bestellen. Je bent gewoon simpelweg je geld kwijt. Niemand die reageert of te bereiken is. Pas op!

In de reactie schrijft fashiontiger nu dat ik ze via de mail kan bereiken. Dat heb ik minstens 6 keer geprobeerd!

27 maart 2023

Antwoord van Fashiontiger

Hi Wendy. Wat balen om te horen dat je jouw bestelling nog niet hebt ontvangen. Via deze review kan ik geen gegevens van jouw bestelling opzoeken. We zijn te bereiken via klantenservice@fashiontiger.nl. Via de mail helpt een van mijn collega's je zo snel mogelijk met alle liefde verder!

Rokje besteld

Rokje besteld, nog niks ontvangen, maar okee, een week onderweg, dus voordeel van de twijfel… Echter al een paar keer gemaild, maar geen antwoord ontvangen. Geen contact te krijgen met de verkoper.
Geen aanrader wat mij betreft

26 maart 2023

Antwoord van Fashiontiger

Hi. Wat balen om te horen dat jij het bestelde rokje nog niet hebt ontvangen. Ik zie geen naam of ordernummer gekoppeld aan deze review. Ik ga ervanuit dat een van mijn collega's je al heeft geholpen bij jouw vraag. Mochten we jouw mail over het hoofd hebben gezien, kun je jouw gegevens mailen naar klantenservice@fashiontiger.nl, dan zorgen wij dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost.

Retourbetaling

Ruim 2 weken geleden heb ik een jurkje retour gezonden. Helaas tot op heden geen retourbetaling ontvangen. Ook ontvang ik geen reactie op mijn email die ik verstuurd heb naar de klantenservice.

23 maart 2023

Antwoord van Fashiontiger

Hi Petra. Wat vervelend om te horen dat het geretourneerde jurkje nog niet is terugbetaald. Op het moment dat wij het jurkje binnen krijgen, kan het 14 werkdagen duren voor deze is verwerkt en jij het aankoopbedrag op jouw rekening hebt ontvangen. Daarbij ga ik er vanuit dat je dit inmiddels hebt ontvangen. Mocht dit niet zo zijn, kun je ons bereiken via klantenservice@fashiontiger.nl. In elk geval ontzettend sorry voor het ongemak!

Lege doos ontvangen

UPDATE: Goede klantenservice probleem was snel opgelost en had 4 dagen erna gratis een nieuw product ontvangen.

Gister een lege doos ontvangen. Levering is erg snel wat top is want had het topje een paar dagen later nodig, kreeg mn bestelling nog 24 uur na bestelling binnen helaas was de doos leeg. Het product dat ik besteld had zat er niet in, alleen een pakbon, hopen dat dit snel opgelost word.
Via dm werd er erg snel gereageerd maar nog geen reactie op mijn mail.

22 maart 2023

Antwoord van Fashiontiger

Hi Sanne. Wat balen om te horen dat jij een lege doos had ontvangen. We moeten een foutje hebben gemaakt bij het inpakken van jouw bestelling, sorry hiervoor. Gelukkig hebben mijn collega's dit snel voor je opgelost en had je de items alsnog in huis. Heel veel plezier van jouw bestelling! <3

Slechte kwaliteit

Slechte kwaliteit, ruikt als shein maar is dan 10 keer duurder en als je terug wilt sturen ben je ruim 10 euro kwijt aan verzenden (heen en terug) en illusie armer.

14 maart 2023