Fashionwebuy Reviews

TrustScore 4 uit 5

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

11 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Mijn "aankoop" bleek een abonnement

Mijn "aankoop" bleek een abonnement te zijn. Na mijn beklag hebben ze toegezegd het bedrag terug te storten. In de betreffende mail met die toezegging zat een link naar deze website. Ik heb het idee dat ik alleen mijn geld terug krijg als ik een review schrijf. Echter het is 1 grote oplichtersbende die ik nu al meerdere keren met verschillende leuke aanbiedingen van €2,- van de Lidl of Aldi of Decathlon op fora zie. Alle mensen die het aanprijzen zijn nog maar kort op die fora en hebben geen vrienden maar volgen alleen elkaar. Door deze review heb ik geen kans meer op geld terug maar waarschuwen voor deze praktijken is belangrijker. PAS DUS OP VOOR LEUKE ACTIES MET EEN PRIJS WAARVAN JE DENKT “die lol wil ik hebben”!

Mailtje gehad: als ik deze review verwijder krijg ik eerlijk waar mijn geld terug. Ik geloof er eerlijk waar geen snars van. Daarom blijft deze review staan en waardeer ik het bedrijf op -1 ster.

Info van creditcard maatschappij gehad waarbij bleek dat in juli respectievelijk €68 en €43 abonnementsgeld geprobeerd is te incasseren. Bij welke club heb je nu een variabel abonnementsgeld?

5 augustus 2025

inhalige, onbetrouwbare uitzuigers.

In plaats van een compleet niet gerelateerde online belofte word je in een abonnement voor online bestellingen geluisd. Support via chat is zinloos.
Na enkele maanden beloven ze het resterende tegoed terug te storten in ruil voor een positieve review. Wat denk je zelf.

4 oktober 2024

de firma lokt mensen met lage prijzen

de firma lokt mensen met lage prijzen. Bij de betaling krijg je foutmelding, waardoor je direct stopt, en de boel afsluit. 3 keer geld van mijn visa kaart gehaald door de firma. Onderzoek ingesteld voor oplichting, maar doordat ik geprobeerd had om een betaling te doen, konden ze me niet helpen en ben ik mijn geld kwijt. Ik kon niets anders doen dan mijn kaart blokkeren. Mijn raad? Koop niets bij die firma, als je dieper gaat zoeken is dit een fake opzet vanuit Cyprus! Ik ben alvast weer slimmer geworden

6 augustus 2024

Totale fraude

Totale fraude. Ik kreeg een mail dat ik voor een pakketje nog invoerrechten moest betalen, wist niet eens waarvoor. Ineens zat ik aan een inschrijving vast. Gelijk gecancelled, maar binnen paar dagen opnieuw 64 euro afgeschreven vanwege een of andere "top op" omdat ik dat niet had aangevinkt dat ik dat niet wilde. Voel me echt genaaid

24 augustus 2024
Reviews in alle talen tonen. (211 reviews)