Bedrijfsgegevens

1. Textieldrukwinkel
  2. Promotieartikelenwinkel
  3. Werkkledingwinkel

Geschreven door het bedrijf

Skal din virksomhed, skoleklasse eller forening bruge tøj m/u logo eller spændende reklameartikler og tryksager, så giver vi gerne et bud på en løsning.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Gode priser og rigtig god service

Gode priser og rigtig god service
Morten svarer hurtigt på spørgsmål
Jeg kommer helt sikkert til at handle der igen 😊

24 juni 2025

Antwoord van Fast-Forward.dk

Tak for det Tina :-) og tak for dine ordre, der lander snart en mere til dig :-) Mvh Morten Kanstrup

Bestilte en lille ordre

Bestilte en lille ordre, men det gjorde ingen forskel på service - helt i top med hjælp til print og levering var upåklagelig. Helt sikkert en ordre mere!

1 juni 2025

Antwoord van Fast-Forward.dk

Hej Søren. Tak for de fine ord. Vi er altid glad for at kunne hjælpe. Du må i showroom næste gang :-)

Fremragende

Det var første gang jeg skulle have arbejdstøj til mit nye firma. Jeg kontaktede Morten, som hele vejen igennem har tilpasset, rettet, lavet udkast... Ja alt hvad jeg spurgt om, fik jeg svar på. Morten lavede flere udkast, hvor jeg kunne se logoet på arbejdstøjet, hvilket var ret fedt. Dialogen med Morten har været fremragende og svartiden var meget hurtig. Priserne er gode, selv for et lille firma, hvor alting koster i starten. Jeg vil klart anbefale Fast-Forward til stedet, hvor man køber sit arbejdstøj/firmatøj. Fra jeg godkendte antallet og designet og til jeg havde arbejdstøjet i hånden gik der 12 dage, hvor 2 af dagene var weekend og 1 af dagene var helligdag.
Jeg bestiller helt klart fra Morten igen.

20 mei 2024

Antwoord van Fast-Forward.dk

Hej Rasmus, tak for din anmeldelse , det sætter jeg pris på. Vi prøver at gøre os umage samtidigt med det også skal kunne være til og betale for kunderne. Håber du bliver glad for det - der er jo lidt mere på vej til dig :-) TAK

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super webshop med gode priser

Jeg havde en virkelig god dialog med Morten Kanstrup (ejeren) forud for min første ordre, og er meget tilfreds med købsoplevelsen. I øvrigt er webshoppen utrolig velfungerende, og noget af det bedste jeg har prøvet til dato. Har netop afgivet en ny ordre + returnering af enkelte varer fra forrige ordre, men det kører sikkert også helt problemfrit. Keep up the good work Morten :)

17 januari 2024

Hej M.E.
Tusind tak for handlerne - vi er glade for at kunne hjælpe tidligere og nu igen. Rigtigt god weekend Mvh Morten

Fantastisk kundeservice..😍

Fantastisk kundeservice..😍
Stod med et projekt jeg tænkte var umuligt at nå og komme i mål med.
Men god dialog og hurtig respons fra Morten, så nåede han det umulige. Og jeg har nu en meget glad gruppe unge mennesker, der fik deres alt for lækre t-shirts med eget design, til tiden.

Tak Morten..😍

1 november 2023

Hej Fie.
Tak for de fine ord, glad for vi kunne hjælpe selv om det var med så kort varsel :-) Endelig send et billede til os hvis du skulle have det på et tidspunkt af de unge mennesker.
mvh Morten Kanstrup

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tøj med og uden logo - TOP KVALITET.

Morten er professionel og dygtig. Du får tøj i top kvalitet både med og uden tryk.
Han hjælper dig hele vejen, hvis du har brug for hjælp med tryk, logo og design. Du kan få både til private og erhverv og han bruger de bedste leverandører af tøj.

Jeg vil klart anbefale Morten og Fast-Forward!

5 juni 2023

Service er i top.

Vi har haft mange bestillinger ved Fast-Forward og altid god service. Gode priser og stort udvalg.
Så 5 stjerner fra Gartner & co A/S

10 april 2023

Antwoord van Fast-Forward.dk

Hej Gartner og Co , tusind tak for de flotte ord, vi er glade for dem og glæder os til næste levering der er lige op over.

Højt niveau af service

Har handlet tøj med Morten flere gange, både med og uden tryk. Kan kun anbefale ham, for hans høje service niveau.

12 april 2023

Hej Mikael,
Tak og altid en fornøjelse og levere sportstøj til jer.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid klar med et smil og et godt tilbud

Morten møder altid en med et smil og en "special price for you my friend". Som så rent faktisk ER en special price.

21 maart 2023

Antwoord van Fast-Forward.dk

Tak Lars :-) husk du har Eterna skjorte klar til afhentning :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kanon service, fantastisk kvalitet og god behandling!

Vi har brugt Fast-Forward igennem vores personaleforening på arbejdet for at anskaffe en sports t-shirt til brug til diverse aktiviteter. Morten var hurtig på beatet og har leveret en helt igennem fantastisk service hele vejen igennem.

Kanon kvalitet af tøj. Fine tryk på tøjet. Fantastisk service. Kæmpe anbefaling herfra!

12 april 2023

Hej Hans
Tak for de flotte ord, altid en fornøjelse.
Husk endelig og send et team billedet af jer i tøjet :-)

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.