Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hvis du søger en reparationsservice der kan levere til en pris og kvalitet der vil få dig til at komme igen, så prøv Fastfix. If you are looking for a shop that can deliver quality and service for... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De (Århus-butikken på Frederiksallé) har haft min iphone til reparation siden juli 2019 og når det endelig lykkes at komme i kontakt med dem så får man samme besked som sidst eller noget helt nyt. De... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter at have hældt (meget!!) kaffe ned i min MacBook pro var jeg overbevist om at computeren var død og alt indhold var gået tabt! Men takket være hurtig og effektiv hjælp og oprensning hos FastFix f... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Mobiele telefoon reparatiewinkel
  2. Mobiele telefoonaccessoire winkel
  3. Computerondersteuning en -services

Geschreven door het bedrijf

Hos Fastfix tilbyder vi økonomisk rentable kvalitetsreparationer af iPhone, iPad, Mac, Samsung, OnePlus og Huawei i Aarhus og omegn.

3,2

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Billig, hurtig og venlig service

Fik ordnet skærm på 2 telefoner på en time. Prisen var ca. det halve af hvad det koster andre steder.
Jeg har haft mange telefoner og MacBooks til reperation hos dem igennem de sidste år, og hver gang har det været hurtigt, billigt og med meget venlig service. Så jeg kan i den grad anbefale FastFix.

6 januari 2026

Jeg fik skiftet min skærm hos Fast Fix

Jeg fik skiftet min skærm hos Fast Fix. Kort efter begyndte den “nye” skærm at fejle, og jeg gik derfor tilbage i butikken efter to dage. Her fik jeg at vide, at min mobil var bøjet, og at det var grunden til, at reparationen ikke kunne udføres ordentligt. Jeg spurgte, hvorfor det ikke blev sagt, før jeg betalte for reparationen, men fik blot at vide, at det “var blevet sagt”, hvilket det ikke var.

Butikken nægtede at refundere mine 550 kr. og tilbød i stedet en “fuld løsning” for 1.100 kr.

Jeg kontaktede derefter en ven, der ejer flere mobilreparationsbutikker, og han hjalp mig ved at udskifte skærmen igen – det tog 7 minutter, og telefonen har virket perfekt siden uden problemer. Ifølge ham var skærmen, jeg havde fået hos Fast Fix, defekt, og min mobil var ikke årsagen.

Jeg gik tilbage til Fast Fix for at fortælle dette og blev mødt med en hånlig kommentar i stil med: “Ja ja, men jeg kan jo ikke vide, om du ikke har brugt den forkert”.

Jeg har derfor både betalt for en reparation, der ikke holdt, fået en forklaring, der ikke stemmer overens med realiteten, og samtidig blev jeg præsenteret for en ekstraregning, som viste sig ikke at være nødvendig.

Jeg kan på baggrund af min oplevelse ikke anbefale butikken og vil råde andre til at være meget forsigtige.

Jeg giver butikken en uge til at tilbagebetale de 550 kr. jeg betalte for den oprindelige, utilstrækkelige reparation – ellers overvejer jeg at gå videre med sagen sammen med andre, der har haft lignende oplevelser.

14 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Efter udskiftning af skærm virker…

Efter udskiftning af skærm virker skærmen kun periodisk. Butikken vil ikke fikse problemet men tilbyder en dyrere skærm uden rabat og uden refundering af betaling for den gamle skærm

10 november 2025

Virkelig god service

Virkelig god, hurtig og professionel service!

Min computer virkede pludselig ikke fra den ene dag til den anden. Tastaturet virkede ikke, så jeg gik ned med den til Fastfix. Samme dag blev jeg kontaktet, og fik at vide, at den var ordnet. Det vidste sig at være et kabel, der sad skævt.

21 juli 2025

NULFIX

"Professionelle reparationer i Silkeborg" står der på hjemmesiden.
Mine earbuds kunne de ikke reparere-foreslår at købe nye.Nixfix Samsung -det er for dårligt !

23 juli 2025

Betalte 750kr for noget der ikke virkede

Jeg fik en telefon af en veninde, med en ødelagt skærm. Jeg ville sikre mig, at den var værd at få fikset, så jeg tog den ind til Fastfix til en vurdering. Han fortalte mig at det var det værd, og satte en ny skærm på min telefon. Men skærmen løsnede sig efter et par uger og holdt op med at virke. Da jeg gik ind til FastFix med den igen, sagde han, at min telefon var skæv men at hans skærm var lige 🙄 Så jeg fik fixet en skærm for 750kr, der ikke virkede…

Jeg tænker, at et sted der fixer skærme bør vide, når en telefon er skæv, og ikke kan fixes… eller tage skærmen tilbage og returnere pengene.

15 mei 2025

Super god service!

Super god service!! Hurtigt og ærligt, vender helt sikkert tilbage næste gang jeg får problemer med min telefon! Tak ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

3 februari 2025

Fantastisk sted

Var inde for at få skiftet skærmen på min telefon. Det tog en time, så var den klar og fremstod som ny. Fantastisk service i Aarhus.

4 december 2024

THEY STOLE CHIPS!!

THEY STOLE CHIPS!!! DON'T GO HERE TO FIX YOUR COMPUTERS!!!

I had an extremely disappointing experience with this service. They returned the computer only after nearly two years of delays, during which they repeatedly promised it would be fixed "soon." Upon finally receiving the computer back—after I personally intervened on behalf of a friend—We discovered through a qualified technician that the critical chips responsible for charging the device had been removed.

"This is how the motherboard would look if someone would take a heating gun and put the chips in their pockets." The technician mentioned it was the first time he had seen someone steal from a client. This is unacceptable behavior, and it created significant inconvenience and frustration. I would caution anyone considering this service to think twice before trusting them with their device.

THEY ARE SNEAKY AS IT GETS!!!!

24 mei 2024

Fastfix i Silkeborg

Fastfix i Silkeborg. Fantastisk service, supergod betjening af en venlig og imødekommende mand, som giver os rådgivning og god pris. iPhone er som ny efter en times reparation. Topklasse.

3 juli 2024

Amazing service

I had an iPad Pro that I thought was beyond repair.. but the guy was able to fix it! And he was so kind and honest, as well. He could have charged me more for the extra work he had to do like cleaning the inside of it because it was totally messed up from a previous repair, but he didn’t. He just charged me the set price for a screen replacement and I couldn’t be happier with the customer service and the very quick repair time. And of course, the repair itself was done flawlessly! Thank you. Will absolutely recommend to others and use again in the future if needed

16 maart 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har fået sat to nye taster på mit computer tastatur hos Fastfix på Frederiks Allé i Aarhus. Super hurtig og effektiv betjening, kan anbefales!

30 januari 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg FRARÅDER på det kraftigste at repareret noget her

Min datter fik ødelagt sin telefons lyspanel i forbindelse med udskiftning af telefonens bagside. Ekspedient ville ikke vedstå sig skaden, fandt dækhistorier og beskyldte min datter for at lyve. Hun gik derfra med en ødelagt skærm og havde betalt 750 kr. for det.
Jeg FRARÅDER på det kraftigste at få repareret noget hos Fastfix

2 december 2023

Top god service

Efter første skiftning af kameraet på min iPhone, var linsen dsv begyndt at drille, men fastfix med deres hurtige og venlige personale, skiftede kameraet igen og uden problemer. Kæmpe anbefaling!

28 september 2023
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.