Ze zijn zeer vriendelijk en behulpzaam alleen ging het niet echt goed met de bezorging. Heb het pakket niet kunnen volgen door een link die te laat was verstuurd en ook niet werkte, heb hierdoor lange... Toon meer
Johan van Hasseltweg 12A, 1022 WV, Amsterdam, Amsterdam-Noord, Nederland
- 020 244 0890
Heeft 25% van zijn negatieve reviews beantwoord
Fatdaddy
Electrische Bird bike viel om de km uit met melding dat communicatie tussen controller en batterij niet goed was. Met Fatdaddy gebeld of zij oorzaak konden vaststellen. Zij gaven aan dat dan de controller of de batterij kapot was. Vervolgens online afspraak gemaakt voor diagnose om vast te stellen welk onderdeel moest worden vervangen. Bij binnenkomst moest ik direct € 69 aftikken. Fiets werd opgehangen en trappers werden heel even rondgedraaid. Toen er op dat moment geen storing verscheen, was hun diagnose dat er niets mis was met de fiets en wilde ze het daarbij laten. Na protest werd er nog een rondje gefietst en daarbij bleek inderdaad dat de fiets uitviel. De foutcode die de fiets aangaf had de medewerker van fatdaddy niet geregistreerd. Maar voor hun stond vast dat de controller of de batterij kapot was, zoals vooraf reeds was aangegeven. Daarmee was de diagnose afgerond. Ik had niet eens meer zin om over de € 69 te gaan ruziën. Verlies gepakt en genoteerd dat Fatdaddy mij NOOIT meer zal zien en dat ik op basis van mijn ervaring iedereen zal waarschuwen voor dit bedrijf.
Altijd aardig en hulpvaardig
Altijd aardig, ik kom er al jaren inmiddels. Maken eenpraatje, leggen alles uit. Zoeken naar een voordelige oplossing… ontzettend fijn adres.
reageren nergens op
reageren nergens op, niet op mail niet op ingesproken berichten , bellen niet terug niks . Gewoon onbereikbaar, alle filialen
Blijf hier weg
Blijf hier weg! Verkoopafdeling is onbereikbaar. Werkplaats neemt wel op, maar weet van niets. Meerdere malen beloofd dat er teruggebeld wordt, maar dat wordt dus niet gedaan. Spreken ook geen Nederlands. Het lijken Spanjaarden die snel en gemakkelijk geld willen verdienen. Order annuleren is erg ingewikkeld; wordt continu ontweken.
Wees gewaarschuwd! Koop je fatbike ergens anders!!!
Rampzalige service
Rampzalige service. €49,50 betaald voor een stepreparatie die volledig is mislukt. Er is mij een refund binnen 5 dagen beloofd. Nu zijn we meer dan een maand verder en ik heb geen cent teruggekregen. Talloze keren contact opgenomen: bellen, berichten sturen — elke keer hetzelfde verhaal “we gaan het oplossen”, maar daarna complete radiostilte. Dit is geen service, dit is onbetrouwbaar en misleidend gedrag. Geld aannemen, niets leveren en niet terugbetalen. Absoluut afrader. Blijf hier weg.
WAARSCHUWING AAN IEDEREEN DIE OVERWEEGT OM NAAR FAT DADDY TE GAAN
Op basis van mijn recente ervaring is het geen ster waard en raad ik niemand aan om hierheen te gaan als je serieus bent over service, communicatie en betrouwbaarheid.
Ik had een afspraak gemaakt en mijn scooter is door Fat Daddy opgehaald op locatie. Mij werd verteld dat er onderdelen besteld moesten worden. Je zou verwachten dat je dan op de hoogte wordt gehouden, maar dat is totaal niet het geval.
Geen updates, geen telefoontjes, geen bericht—helemaal niets.
Ik moest elke keer zelf bellen om informatie te krijgen. En telkens kreeg ik ontwijkende, vage of tegenstrijdige antwoorden. Na meerdere dagen bleek zelfs dat er nog helemaal niets aan mijn scooter was gedaan en dat de onderdelen nog niet eens binnen waren.
Deze manier van werken is onprofessioneel en respectloos naar klanten.
Het geeft duidelijk aan dat service hier geen prioriteit heeft.
Ik heb inmiddels aangegeven dat ik geen gebruik meer wil maken van hun “service” en dat ik mijn scooter zelf ophaal. Dit zegt genoeg over hoe slecht dit bedrijf met klanten omgaat.
NIET TE VERTROUWEN!!!!
NIET TE VERTROUWEN!!!!! V20 langs gebracht omdat ik geen reactie meer kreeg tijdens het opladen. Ze beweerde dat het probleem aan mijn accu lag en ik een nieuwe moest bestellen (het duurste onderdeel van de hele fiets). Second opinion aangevraagd bij een ander bedrijf: het lag aan een schroef die de accu verbindt met de fiets. Kwestie van aandraaien. Fatdaddy vraagt een bedrag om onderzoek te doen naar je probleem. Ik heb hun benadert over het feit dat zij geen oprecht onderzoek hebben gedaan naar mijn probleem en mij hebben doen willen laten geloven dat ik een nieuwe accu moest aanschaffen. Ik eiste mijn geld terug: zij weigerde dit en kreeg er nog een grote bek bij ook. Ze beschuldigde mij voor het vervangen van de accu. Kortom: oplichters en niet te vertrouwen. Die €69 mogen jullie ergens steken waar de zon niet schijnt. Jullie durven wel tegen een vrouw! Daarnaast zullen ze je alles wijsmaken dat de fout bij een ander ligt. Ik heb met mijn eigen ogen gezien dat het een kwestie was van een schroef aandraaien om mijn probleem te verhelpen. Genoeg betrouwbare Fatbike winkels in de stad, bespaar jullie het geld om bij deze amateurs langs te gaan

They fixed my tire
They fixed my tire. Their were some problems first time but they fixed ir
Breng je fiets hier niet heen voor reparatie
Ik zou eigenlijk 1 ster moeten geven, maar omdat het personeel vriendelijk is, krijgen ze 2 sterren. Verder zou ik je fiets hier NIET heen brengen voor reparatie.
Ik bracht mijn fiets voor nieuwe remblokken en omdat de ketting doorsloeg (de fiets trapte door). Toen ik hem ophaalde, waren de remblokken en de ketting vervangen. De rekening was flink: €200,-. Maar zodra ik weg wilde fietsen, trapte hij nog meer door dan eerst. Volgens hen waren nu de tandwielen versleten.
Het bedrijf kreeg zelf geen contact met de fabrikant om de juiste onderdelen te bestellen. Toen ik vervolgens zelf één mail stuurde via de website van de fabrikant, kreeg ik wel meteen reactie en kon ik de onderdelen bestellen. De communicatie tussen mij, de fietsenmaker en de fabrikant liep hierdoor niet goed, waardoor er uiteindelijk maar één tandwiel geleverd werd terwijl er twee verschillende nodig waren (volgens hen).
De geleverde onderdelen zijn toen wel geplaatst, maar het probleem was nog steeds niet opgelost. Voor deze reparatie mocht ik opnieuw €70,- betalen. Het onderdeel dat volgens hen echt nodig was, bleek bovendien erg duur, en dat moest ik opnieuw zelf bij de fabrikant bestellen.
Inmiddels stond mijn fiets daar al drie weken en ik was het zat. Ik heb hem opgehaald en naar een andere fietsenmaker gebracht. Die stuurde mij twee uur later een bericht dat de fiets gemaakt was, zonder dat dure onderdeel, en de kosten waren slechts €35,-.
Tot slot vertelde deze fietsenmaker dat er ook nog eens hele goedkope remblokken op waren gezet.
Al met al voel ik me behoorlijk opgelicht door FatDaddy in Amsterdam, al denk ik dat het meer door onkunde komt dan door onwil.
Lang verhaal kort: breng je fiets hier niet heen voor reparatie.
Zeer slechte communicatie, nooit geleverd
Ik heb bijna twee weken geleden een bestelling geplaatst bij Fatdaddy met bestelnummer NL133615 en tot op heden niet ontvangen. Meerdere pogingen tot contact via telefoon en e-mail zijn niet beantwoord. De klantenservice lijkt onbereikbaar en er is geen enkele update over mijn bestelling. Zeer frustrerend en onprofessioneel. Ik raad iedereen af om hier te bestellen totdat ze hun communicatie en levering serieus verbeteren.

Slechte service
Slechte service, wordt geleverd zonder oplaad kabel, wordt niet op gereageerd per mail, niet telefonisch bereikbaar
Slechte service en onterecht geld ingehouden
Ik heb bij Fatdaddy een fiets online besteld bestelling #NL132703, maar heb de bestelling binnen de wettelijke bedenktijd geannuleerd. Volgens de regels voor online aankopen mag dit zonder kosten, zolang het geen maatwerk betreft. Toch hield het bedrijf 10% van het aankoopbedrag in, met als reden dat de fiets speciaal voor mij zou zijn geassembleerd. Dit komt neer op bijna € 200, terwijl het om een standaardmodel zonder enige personalisatie ging.
Op mijn e-mails kreeg ik ontwijkende reacties en de toon was regelmatig onprofessioneel. Er werden zelfs opmerkingen gemaakt die ik als klant niet gepast vond. Pas na meerdere pogingen en overleg met de Consumentenbond is een deel van het bedrag teruggestort. Het resterende bedrag wordt tot op heden geweigerd.
Dit is niet alleen klantonvriendelijk, maar ook niet in lijn met de wet. Ik raad anderen aan om voorzichtig te zijn bij een aankoop via dit bedrijf. Mijn klacht is inmiddels ingediend bij de Consumentenbond en als het nodig is, zal ik juridische stappen nemen.
Geen fatbike en geen reactie
Ik wacht nu al bijna een maand op m’n fatbike. Zou geleverd worden maar ik moest van het koeriersbedrijf horen dat ze de fatbike niet eens mee hadden gekregen. Niks gehoord van fatdaddy. Daarna kon de fatbike alleen in het zwart geleverd worden. Akkoord mee gegaan en weer werd de fatbike niet geleverd. Weer gehoord van het koeriersbedrijf dat de fatbike er niet was. Geprobeerd te bellen en dan word er niet opgenomen of ik wordt weggedrukt. De app wordt niet op gereageerd en mijn mailtjes ook niet.
Ik wil mijn bestelling annuleren maar daar krijg ik ook geen bevestiging van.
Hele slechte communicatie!
Helaas moet ik deze zaak een slechte…
Helaas moet ik deze zaak een slechte beoordeling geven. Spaken van de super 73 waren kapot, na goed telefoongesprek kon ik de fiets brengen. Helaas was de reparatie net iets meer werk dan gedacht. Dus of ik tot woensdag kon wachten (zaterdag gebracht). Geen probleem, goed uitgelegd en duidelijk verhaal. Keurig bericht gehad dat er nog meer spaken kapot waren, dus meerprijs, ook logisch. Bij het wegbrengen had ik een offerte voor spaken, uitlijnen wiel en een versnellingskabel. Bij afhalen een rekening van 210! Euro (10 spaken en uitlijnen). Nu bleek dat de versnellingskabel niet gerepareerd en niet geoffreerd was. Terwijl in de winkel mij een keurig lijstje gepresenteerd was. De eigenaar stond in de winkel, wat een ongelooflijk arrogante kerel, die totaal niet wenste mee te denken. Mijn probleem. Hij wilde alle spaken er wel weer uithalen. Ik heb betaald en kom nooit meer in de buurt van deze za(a)k. Dikke vette onvoldoende en hoop dat mensen mijn bericht lezen. Zoek vooral een andere dealer. Duur en onbetrouwbaar. Zie vooral andere reviews.

Antwoord van NVT - Nederland
Dramatische service en misleidende info
Vandaag langs dit bedrijf geweest omdat fietsenwinkel.nl, waar ik de fiets bij heb gekocht, dit als servicepartner heeft.
Ik word geholpen door iemand die al geen Nederlands spreekt en het programma waarin hij werkt niet begrijpt, want dat is namelijk in het Nederlands.
We gaan kijken waarom de fiets niet meer werkt, ik geef aan waarschijnlijk de accu die stuk is. De medewerker pakt een wel werkende accu van achter, en ja, de fiets doet het weer. Omdat dit gaat om een garantiekwestie moet ik weer naar fietsenwinkel.nl om dit probleem verder op te lossen.
Nu komt het…
De 2 minuten die wij hebben gebruikt om een andere accu in mijn fiets te plaatsen om te kijken of hij werkt, is doorbelast. Voor de 15 minuten die ik heb moeten wachten om geholpen te worden, de 2 minuten die de medewerker heeft gebruikt om de accu te wisselen, is er 16,- in rekening gebracht die ik daar wel even mocht betalen. Werkelijk waar schandalig.
Los van dit is er in de winkel een misleidende foto van de recensie van Fatdaddy geplakt op de balie. Daarin lijkt het alsof dit bedrijf een 5 sterren review gemiddeld heeft. Terwijl ik dit nergens kan terug vinden op het internet.
Conclusie: ik kom hier nooit meer en ik hoop dat ik andere consumenten met deze review dit bedrijf kan laten vermijden

Teleurstellende Ervaring bij Fatdaddy Fietsenwinkel
Ik wil graag mijn ervaring delen met de dienstverlening van Fatdaddy Fietsenwinkel. Helaas was mijn recente bezoek niet zo positief als ik had gehoopt.
Bij binnenkomst werd ik meteen geconfronteerd met de suggestie dat er dringende vervangingen nodig waren aan mijn fiets, nog voordat ze deze goed hadden bekeken. Dit wekte bij mij de indruk dat er meer nadruk werd gelegd op verkoop dan op het bieden van een eerlijke beoordeling van de staat van mijn fiets.
Daarnaast duurde het onnodig lang voordat er aandacht aan mijn fiets werd besteed, wat mijn ongemak vergrootte en me het gevoel gaf dat mijn tijd als klant niet werd gewaardeerd. Bovendien sprak de monteur uitsluitend Engels, wat de communicatie bemoeilijkte en het gevoel van ongemak versterkte.
Toevoegend aan mijn onaangename ervaring, kreeg ik het gevoel dat de suggesties voor vervangingen niet gebaseerd waren op een eerlijke beoordeling, maar eerder op het proberen te verkopen van extra producten. Dit liet me achter met het gevoel van oplichting en verminderde het vertrouwen in de integriteit van de dienstverlening.
Ik voelde me ook niet goed behandeld tijdens mijn interactie met het personeel. Het leek alsof er weinig aandacht werd besteed aan mijn specifieke zorgen en vragen.
Volgens Fatdaddy zou het repareren van mijn fiets zo ongeveer 380 euro kosten. Uiteindelijk heb ik mijn fiets laten maken bij een andere fietsenmaker voor 45 euro. je word opgelicht waar je bijstaat.
Hierbij kun je ook zien dat ik vermeld dat ik denk dat het aan mijn remmen ligt wat ik niet zeker weet, vermeld niks over dat ik onderdelen wou repareren, maar graag mijn fiets weer werkend maken

Geen compleet product geleverd
Geen compleet product geleverd. De steuntjes passen niet op de super 73. Als je dan contact neemt met deze zaak wordt er gewoon gezegd. Loop even langs de bouwmarkt voor een sluitering . Ik vind dat het bij het product hoor te zitten … jammer een gemiste kans dit . Ik heb de steuntjes niet kunnen
Al 6 weken op een onderdeel aan het…
Al 6 weken op een onderdeel aan het wachten. Via mail regaeert niemand. Als ik bel geven ze steeds aan dat ze op een levering aan het wachten zijn van de fabrikant. Advies: zorg dat je onderdelen op voorraad hebt!! Controller van de fiets is stuk terwijl de fiets 1 jaar oud is en ik er echt maar hele korte afstanden mee heb gefietst. Ik plaats nooit slechte reviews omdat iedereen wel eens een foutje kan maken en iets mis kan gaan en ben ook zeker bereid om mijn review aan te passen als alles naar tevredenheid is opgelost. Dus los het aub op!
Inmiddels een reactie per mail ontvangen waarin ineens word aangegeven dat ze helemaal geen onderdelen gaan opsturen. Ik moet dus vanuit Maastricht maar even met de fiets naar Amsterdam om mijn fiets te laten checken zodat ze een claim kunnen indienen bij Fatdaddy om vervolgens weer te moeten wachten totdat de claim word goedgekeurd. We zijn dus 6 weken verder en krijg dan ineens een geheel ander verhaal te horen wat de situatie er niet beter op maakt. Super slechte service!!
Ben heel blij met de goede service van…
Ben heel blij met de goede service van Fatdaddy!
Groet Willem