Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Har bestilt et klatrestativ, men har aldrig fået en ordrebekræftelse, så har ingen anelse om hvornår det forventes at leveret. Pengene blev trukket med det samme, selvom man først må det når varen af... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ich habe selten so einen perfekten Service erlebt!!!!! Die Qualität ist 5*, die Aufbauanleitung für Laien umsetzbar (man sollte allerdings manchmal zu zweit sein, wegen Gewicht!), der Kundenservice e... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nemt at vælge og bestille på deres hjemmeside. Vi glæder os til at få legeplads/-tårn til vores børnebørn.

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God oplevelse med bestilling og pris! Har jo ikke modtaget endnu, men indtil videre fint 🥰

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Spellenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Leder du efter et flot legetårn? FATMOOSE Shop – overkommeligt, sikkert og fragtfrit!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nemt at vælge og bestille på deres hjemmeside.

6 april 2026

Antwoord van FATMOOSE

Tak for din feedback. Det glæder os meget, at du har haft en god oplevelse, og vi ønsker jer masser af sjove udendørs eventyr.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God oplevelse med bestilling og pris

4 april 2026

mange muligheder

29 maart 2026

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig nem og overskuelig hjemmeside…

Virkelig nem og overskuelig hjemmeside 😊 Vi har lige bestilt legetårn og diverse tilbehør

20 maart 2026

Antwoord van FATMOOSE

Vi bliver virkelig glade for at høre, at I kan lide hjemmesiden, og at I fandt det, I ledte efter. Rigtig god fornøjelse med jeres udendørs eventyr!

Nem og overskuelig hjemmeside

Nem og overskuelig hjemmeside. Fremstår professionelt. Venter på min ordre.

4 maart 2026

Antwoord van FATMOOSE

Mange tak for din feedback. Vi er meget glade for, at du er tilfreds. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med dit nye outdoor‑eventyr.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg synes jeg havde en god oplevelse…

Jeg synes jeg havde en god oplevelse med at samle legetårnet.
Det kan godt svare sig at sortere træ, tilbehør og skruer, så det er nemt at finde.
Jeg synes manualerne var gode og nemme at følge.

Det tog lidt tid at samle, og få det hele til at stå helt lige i alle retninger, men resultatet blev godt og ungerne elsker det. Især mudderkøkkenet bag på tårnet.

Der manglede nogle forskellige brædder, men dem var de hurtige til at eftersende, så det var ikke noget problem.

11 mei 2025

Super fint legetårn

Super fint legetårn. En god pris, dog vil jeg sige der virkelig manglede instruktioner og vejledning. Det var meget rodet og kaotisk at skulle samle, meget skulle man selv skære ud / lave fra bunden, det var lidt ærgerligt når man giver så mange penge. Ellers et super fint legetårn når det først kom op ☺️

5 juni 2025
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Nabolagets største legeplads

Nabolagets største legeplads.
Dog var der lang leveringstid. Træet var behandlet forskelligt (noget tryk imprægneret andet brunimprægneret). Vi malede det hele for at give det et langvarigt og godt look.
Det tog længe at bygge, og det var besværligt at klippe kanvas’ene til bl.a.. tagene. Der hvor der er tage er der ikke speciel højt, så børnene, der er over 110cm kan nærmest ikke stå der og kigge ud mere.
Udover det, er det en fin legeplads.

20 juni 2025

Vildt god kvalitet

Vildt god kvalitet, leveret til tiden! God service, nemme at kommunikere med og generel god oplevelse.

Man skal dog holde tungen lige i munden i forhold til manualen ;-)

Derudover er det ikke nemt at sende noget retur, så vi sidder inde med noget vi ikke skal bruge. Lidt ærgerligt.

3 september 2025

Børnene elsker det

Børnene elsker det, og det var ok nemt at samle. Det tog lidt tid, men glæden hos børnene gjorde det, det hele værd. Kæmpe anbefaling!

1 mei 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fin levering og kvalitet, men med enkelte mangler

Enkelte dele var desværre af dårlig kvalitet eller manglede.
Der manglede 1 stykke, ift. følgeseddel, samt et stykke som var skåret af en skal, altså rundinger med bark på, og så manglede der en strop.
Da vi ikke har designet det præcist som tegningerne fik det ikke betydning for os, men det burde ikke være et problem!

5 april 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Vi havde en rigtig god oplevelse

Vi havde en rigtig god oplevelse med Fatmoose. Den eneste grund til det “kun” bliver 4 stjerner er fordi leverancen kom en uge senere end først lovet, hvilket var lidt kritisk da det var en fødselsdagsgave.
Men produktet er super og vores datter er meget glad for at lege på legestativet. Jeg vil altid anbefale andre at købe hos Fatmoose.

12 juni 2025

Super legetårn

Jeg købte SecretShelter Spot XXL til min datter for nogle måneder siden.
Det blev leveret til tiden og var lige til at samle. Min datter er stadig glad for det!

9 oktober 2025

Virkelig godt legestativ

Virkelig godt legestativ. Var først skeptisk fordi det var billigere end mange andre, men det virker godt og det kan tilpasses som man har lyst.
Der manglede nogle ting i ordren, men det blev eftersendt uden noget besvær. Kan godt anbefale til andre og det har vi også gjort

14 april 2025
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.