Bedrijf zelf is top, levering ging soepel en snel. Dit is het eerste eiwitpoeder waar ik geen buik/darmklachten van krijg, heel fijn! Zelf heb ik wel moeite met de smaak en textuur (heb de vanille... Toon meer
Vegan shakes worden steeds populairder. Hoewel de kwaliteit goed is, valt er wel verbetering te behalen bij smaak en vooral de verteerbaarheid. Dat is bij Faunus goed voor elkaar. Fijne structuur, en... Toon meer
Op dit moment alleen nog de shake beker geprobeerd. Erg blij met hou de rvs mijn shake voor een lange tijd koel houdt. Na een klein defect direct een nieuwe opgestuurd gekregen, wat blijkt naar e... Toon meer
Hey, Faunus hier! Ik ben de god van de vee & landbouw en om die te beschermen tegen de huidige chemische voedselindustrie heb ik mijn eigen Biologische & vegan eiwit shake ontwikkeld. eentje zonder troep, hoog in eiwit en de beste in z'n klasse. Shake je mee?
Nederland
Zelf heb ik wel moeite met de smaak en textuur (heb de vanille variant). Zelfs als ik het mix in een smoothie bv. Vandaar de lagere review. Weet niet of ik zo snel nog een nieuwe zou bestellen, maar wel geweldig voor je lichaam! Als de smaak en textuur je beter ligt, is het zeker aan te raden!

Antwoord van Faunus Nutrition
Inmiddels mijn derde bestelling binnen 4 maanden tijd mogen ontvangen. Wat een enorm fijne eiwitpoeder die je kunt gebruiken in baksels, kwark en andere producten waardoor je eiwitinname word verhoogd. De shop is gebruiksvriendelijk en doormiddel van de kortingscode hoef ik geen verzendkosten te betalen.
Zelf ben ik iemand die veel te laat besteld, als de zak echt bijna leeg is. Gister besteld, vandaag geleverd (korter dan 24 uur). Echt, hoe dan! Onwijs blij, iedere keer weer :)!!!

Antwoord van Faunus Nutrition
Vooraf had ik informatie gevraagd over proteïne en creatine. Daar kreeg ik heel snel een antwoord op, wat resulteerde in een bestelling van creatine. Ik gebruik het nu enkele weken en ben er zeer te spreken over. Vooral het neveneffect van nauwelijks nog een droge huid -juist zo zichtbaar in de zomer met blote benen- is meer dan fijn.

Antwoord van Faunus Nutrition
Goede kwaliteit proteïnen! Prima service. Wat nog fijn zou zijn is afbreekbare verpakking.

Geen darmklachten meer😀!
Sinds ik de producten van Faunus nutrition gebruik heb ik geen opgeblazen gevoel meer en ook geen last meer van mijn darmen.
Dit vind ik nog veel fijner dan de snelle levering

Antwoord van Faunus Nutrition
Allereerst een hele fijne site.
Geen last van een opgeblazen gevoel van de eiwitpoeder van Faunus.
Echt een aanrader.

Antwoord van Faunus Nutrition
Overgestapt van normale proteïne poeder naar, vegan proteïne poeder. Nu geen last meer van buikkrampen en een opgeblazen gevoel. Met andere woorden een top product. (Prijs is wel wat aan de hoge kant)

Antwoord van Faunus Nutrition
Sinds een aantal maanden gebruik ik Faunus Protein Powder op aanraden van mijn gewichtsconsulente Sadhana (Gezond en Vitaal leven). Met Faunus krijg ik nu makkelijker mijn eiwitten binnen en mijn lichaam kan het goed verwerken. Faunus Protein Powder past perfect bij mijn nieuwe levensstijl en ik wil niet meer zonder!
Positief verrast !
Mijn darmen verdragen deze proteïne shake goed. Waa ik normaal heel gevoelig ben. Ik ben tevreden met de werking

Antwoord van Faunus Nutrition
Heerlijke producten en de volgende dag al in huis! echt een aanrader!
Fijne structuur en een goede smaak! Gehaald voor op kantoor zodat iedereen hiervan gebruik kan maken na het sporten. Bevalt zover enorm goed!
Het product is hoog in eiwitten en zeker kwalitatief. Voor de vegan lovers ideaal. Persoonlijk ben ik niet vegan, dus dit is voor mij heel droog om te verwerken in wafeltjes, cake... Drinken heb ik op heden nog niet gedaan.
Goede klantenservice.
Product is wel hoog in prijs en verzendkosten.

Antwoord van Faunus Nutrition
Goede plantaardige proteïne, ook nog goed verteerbaar dus geen opgeblazen buik meer! De vanille is lekker van smaak en de naturel goed te verwerken in gerechten.

Antwoord van Faunus Nutrition
Fijne shakebeker met mooi design. Het eiwitpoeder geeft me een veel minder zwaar buikgevoel dan andere Vegan eiwitten die ik geprobeerd heb:)

Antwoord van Faunus Nutrition
Ik was eerst een beetje skeptisch want... plantaardig... "hmm is dat wel zo lekker?" Nou en of! De eiwitshakes van Faunus Nutrition zijn echt overheerlijk! Ik gebruik ze niet alleen als shake maar ook om er mee te bakken of 's ochtends in mijn yoghurt of bij mijn havermout! De klachten die ik ervaarde met gewone Whey proteïne zijn dankzij Lars en zijn team van Faunus Nutrition volledig van de baan! Ik ben zo blij dat ik de stap gewaagd heb en voor Faunus heb gekozen. Vanaf nu is Faunus Nutrition voor mij HET merk dat ik boven alle andere verkies! 💪💪🌱🌱

Antwoord van Faunus Nutrition
Tot nu toe alleen de proteïne poeder getest en ik ben tevreden. Prima smaak en een grote aanrader voor mensen die dat opgeblazen gevoel willen vermijden!

Antwoord van Faunus Nutrition
Niet een hele overheersende vanille smaak zoals je bij andere gewend bent, maar dat vind ik er juist wel lekker aan! Totaal niet korrelig en na het consumeren ook geen opgeblazen gevoel. Een heel fijn product!