Dropshipping, producten van alie express/Wish wat ze voor vele euro’s meer verkopen. Helaas hier zelf ook ingetrapt. Besteld>betaald> product nooit ontvangen. Eerste keer (na 2 x moeten mailen waar m’... Toon meer
Wij bestelden hier met enige aarzeling na alle reviews. Het product bleef lang weg dus we vreesden al het ergste. We contacteerden de klantendienst en kregen een deftig antwoord. Een grote week later... Toon meer
Fraude/oplichters
Geen bevestiging of mails over bestelling, niets ontvangen.
Al een lange tijd aan het wachten op het pakketje. Gemaild met favourite stuff, weliswaar snelle en nette reactie ontvangen. Paar dagen later kreeg ik melding van Postnl dat pakketje van Aliexpress geleverd werd. Niets daar besteld.. Uiteindelijke kwam het pakketje van favourite stuff binnen. Natuurlijk drie keer zoveel betaald dan op Aliexpress. Als je dan producten van deze site afhaalt, doe dan je best om te lijken alsof je het zelf verstuurd.. Ik voel me opgelicht!
Oops, ook ik ben erin gestonken. Een item besteld voor 12 euro, wat helaas direct vanaf AliExpress is gekomen (en daar voor 3 euro te koop is). Na 3 weken wachten voel ik me opgelicht. Helaas!
Dropshipping op en top! Eerst beloven dat het snel geleverd wordt. Op basis daarvan de aankoop gedaan, krijg je een bevestiging dat het 5 werkdagen duurt voordat ze de bestelling in behandeling nemen en 10 werkdagen voordat hun "leverancier" de bestelling verzonden heeft. Krijg een melding van postnl dat ik iets bij alie express besteld zou hebben. Nee dat heb ik niet. Maar was uiteindelijk wel het pakketje. Slechte service, hun arrogante mail dat ik geduld moest hebben viel al helemaal bij mij verkeerd. Oplichters zijn het
Erg tevreden met de service van deze shop. Bestelling was helaas kapot aangekomen en er werd zonder moeite een nieuwe opgestuurd die ook snel binnen was.
Vriendelijk in de mailwisseling.
Zou de zaak aanbevelen om wat te bestellen.
Troep van AliExpress welke op de website staat alsof het echt us, maar dat is het niet! Duurt weken voordat je de troep ontvangt en dan blijkt het dus te gaan om troep uit China en kun je zelf opdraaien voor het betalen van de retourkosten van de bende. Ik bestel hier nooit weer.
Pakje besteld... Werd me opgestuurd maar duidelijk Aliexpress!
Favourite stuff is dus enkel een tussenstop die wat extra verdiend aan je pakje uit China!
Belachelijk! Je krijgt gewoon een pakketje van Ali Express! 1 paar sokken voor eur. 8,95 en een halve kabouter waar je 3x voor moet kijken zo klein voor bijna eur. 30,00. NOOIT MEER bij Prul Stuff.
Goede service.
Fijne klantenservice, reageren gelijk.
Ik heb een artikel geannuleerd, kreeg meteen het bericht dat het geld werd teruggestort. Klasse. 👍
Muurcirkel besteld de betaling op het eind via Klarna wilde niet lukken. Ik kreeg een mail waar me verteld werd dat er een ICT probleem was. Ik kon het bestellen en de betaling gewoon achteraf via een factuur doen. De muurcirkel werd netjes binnen de termijn afgeleverd! Super goed verpakt. Kreeg nog een vriendelijk mail een dag erna. Tot nu toe gewoon tevreden.
Ali express spul! Lichten je op! Retourneren kost zoveel dat het niet de moeite waard is maar dat willen ze natuurlijk ook. Jammer!
Via my favourite stuff, 2 alpaca bakvormen besteld. Dit kon vanwege de corona tijd iets langer duren. Na een aantal weken waren deze er echter nog niet. Mail gestuurd waar ik binnen 1 dag antwoord op kreeg met excuses en uitleg en het verzoek nog 1 week te wachten. Na 1.5 week nogmaals gemaild. Wederom direct antwoord met excuses en een zeer passende oplossing. Vanwege het verbreken van contact met bedrijf welke de alpaca bakvormen zouden leveren zou ik mijn geld terug krijgen. Daarnaast zou ik de bakvormen mogen houden omdat er werd verwacht dat deze alsnog zouden komen. Dag later mijn geld al terug.
Super tevreden met het contact, de klantvriendelijkheid, snelle antwoorden en mooie oplossing! Dat gebeurt, zeker met internet bedrijven lang niet altijd!
Inderdaad oplichting in de puurste vorm. Alle onderstaande recensies hebben gelijk wat betreft AliExpress en de bijbehorende vraagtekens die daarbij geplaatst mogen worden. Met droge ogen verkondigen dat je met buitenlandse leveranciers werkt en dan doodleuk alles super cheap van AliExpress halen is vrij sneaky verzonnen met een gigantisch winstpercentage voor FavouriteStuff zelf. Jammer dat ik dit nu zelf ook moet ondervinden, want de kwaliteit van de producten is dus hetzelfde als die op AliExpress: pure bagger. Verschil is dat het op AliExpress nog goedkoop te verkrijgen is en FavouriteStuff hetzelfde product verkoopt voor een asociaal hoge prijs als je kijkt naar wat je krijgt.
Een keer maar nooit meer. Jammer dat dit bedrijf regelmatig langs komt op sociale media terwijl de producten niet eens van henzelf afkomstig zijn. Wanneer ik dit soort ads nog eens tegenkom op Facebook en Instagram zal ik dit in het vervolg ook daar melden om dit soort creatieve manieren van dropshipping onder de radar vandaan te krijgen.
Een item besteld dat maar niet geleverd werd. Ze hadden problemen met de leverancier. Mijn geld wordt teruggestort en mocht ik mijn pakketje überhaupt nog ontvangen, mag ik het houden. Prima opgelost!!
Dit is de laatste keer dat ik hier bestel, koop voor 33 euro, 3 kabouters en 1 kampvuur,voor in in de tuin komt het binnen, blijken ze niet groter te zijn dan een cm of 3, oplichters zijn het
Al een maand geleden besteld. Zou binnen enkele dagen komen. Nu zou het bezorgd zijn. Nou er is niets bezorgd. Zoek je het contact adres kan je niet eens telefonisch contact opnemen.
Ik wil mijn geld terug. Die kabouters zijn ws in rook opgegaan en nooit opgestuurd.
Oplichters! Of op zijn minst misleiders! Komt rechtstreeks via AliExpress. Tuinkabouter gekocht die op de foto’s zo groot lijken als je van een kabouter verwacht, in werkelijkheid 5cm. Op Ali €2, maar €9 betaald incl. 50% korting. Doen je dus geloven dat de reguliere prijs €18,- is. Trap er niet in!

Antwoord van Favourite Stuff
Tuinkabouters besteld, die volgens de foto's een "normale" hoogte hebben. In de realiteit echter amper 10 cm hoog. Zeer misleidend dus!
Vervolg: 24 mei een reactie ontvangen dat de afmetingen er toch echt wel bij stonden. Jammer voor jullie favouritestuff.nl, maar ik heb een screenshot bewaard, en op het moment van aankoop waren die absoluut nergens te vinden (zie ook review van J. dd 20 mei). Incasseer je slechte reviews en doe er wat mee, i.p.v. je kopers als lomp en blind te bestempelen!

Antwoord van Favourite Stuff
Vandaag is mijn bestelling bij Favourite Stuff binnen gekomen vanuit Ali Express! Dat is dus wat bedoeld wordt met externe leverancier. Voel me eigenlijk gewoon opgelicht maar goed, dit gaat me niet nog een keer gebeuren en door deze recensie een volgende potentiële klant ook niet. Mocht je iets willen bestellen kijk dan eerst bij Ali (of Amazon).

Antwoord van Favourite Stuff
Wat een ontzettende oplichters zijn dit! Ze halen alles van aliexpres af, zijn onwijs asociaal als je ze aanspreekt op hun oplichterspraktijken.