Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde kontakt til kundeservice pga. ombytning af vare. De var hurtige til at svare og få ordnet mit problem. Så fuld tilfredshed fra mig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Utrolig positiv oplevelse med kundeservice. Har flere gange handlet hos fcbshop, og været glad for mine køb. Mit sidste køb var en jakke, som desværre gik i stykker efter kort tid. Jeg skrev til ku... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har virkelig kun positivt at sige om FCBSHOP. Jeg har bestilt flere gange til mig selv og min søn. Jeg har været så uheldig at modtage en trøje med hul i, og problemer med en lynlås i en dra... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kim is the MAN. EN HELT IGENNEM FANTASTISK GOD SERVICE. Det er sjældent man oplever en butik have så god en service, at man får lyst til at købe derfra alene af den grund. Jeg bestilte t-shirts til he... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Voetbalwinkel
  2. Sportwinkel

Info over FCBSHOP.dk

Geschreven door het bedrijf

FCBSHOP.dk er en dansk online butik, hvor vi sælger officielt licenserede FC Barcelona produkter. Butikken drives af passionerede Barca-fans med erfaring inden for sport og detailhandel, som gennem troværdige samarbejdspartnere har fået adgang til spændende Barca-produkter i forskellige kategorier.

Alle produkter på FCBSHOP.dk er officielle FC Barcelona produkter. Det betyder, at der for hvert eneste produkt er betalt licens til FC Barcelona for brug af klublogo, navn og andre elementer omfattet af klubbens ophavsrettigheder. Med andre ord støtter man FC Barcelona økonomisk, når man køber produkter på FCBSHOP.dk.

Vi gør meget ud af, at det skal være trygt og sikkert at handle på FCBSHOP.dk. Derfor foregår betalingen direkte gennem Danmarks største betalingsleverandør NETS, hvor man kan betale sikkert med Dankort, VISA, VISA electron, MasterCard og MobilePay. Vi trækker først pengene når varen afsendes.

Vi håber, at de mange danske Barca-fans vil finde nogle spændende og flotte Barca-produktter i vores shop. Visça el Barça!

Hilsner fra holdet bag FCBSHOP.dk.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Virkelig god service

Virkelig god service - vil til hver en tid handle hos dem igen! Super hurtige svar på e-mails og enormt hjælpsomme ved ombytning til ny størrelse. Varen af god kvalitet så alt i alt en fantastisk oplevelse!

25 december 2025

Super kundeservice

Super kundeservice, havde en trøje som var i stykker ved levering. De sendte med det samme en ny, og jeg kunne beholde den ødelagte.

1 december 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter køb af FC Barcelona drikkedunk i…

Efter køb af FC Barcelona drikkedunk i webshoppen.
Så alt ud til at være fint, men efter jeg ikke have modtaget en tracking på mail efter 5 hverdage.

Skrev jeg til deres kundeservice, og hold nu op! Efter hundredevis af køb på nettet, har jeg aldrig oplevet så effektivt og venlig en kundeservice.
Jeg skrev en mail til dem kl.01:30 om natten og 5 min efter fik jeg svar, det kalder jeg hurtig respond time :-O .

Derefter var servicen bare i top, de fandt ud af at stedet hvor pakken var landet, havde de glemt at scanne den ind.
Så de fik sendt mig screenshot af de korrekte oplysninger jeg skulle vise i butikken, og hvis det ikke virkede lovede de at sende en ny på deres regning.

Det kalde jeg service i verdensklasse.

Kæmpe stor anbefaling til at handle hos dem herfra :D .

6 december 2025

Lynhurtig service!

Opdagede at jeg havde bestilt i en forkert størrelse og de rettede lynhurtigt ordren til den rigtige størrelse inden pakken blev afsendt. Super service!

1 december 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Utrolig god kundeservice! :)

Jeg har virkelig kun positivt at sige om FCBSHOP.

Jeg har bestilt flere gange til mig selv og min søn.
Jeg har været så uheldig at modtage en trøje med hul i, og problemer med en lynlås i en dragt til min søn. Begge gange har jeg skrevet til dem, og de har samme dag svaret tilbage, og ydet en kanon god kundeservice. Indenfor 1 dag har de i alle tilfælde tilbudt nye produkter eller pengene tilbage, og afsendt det nye tøj med det samme.

Vi kan kun anbefale at købe FCB produkter her :)

28 november 2025

Fantastisk

Fantastisk, hurtig og flot kundeservice. Kan kun anbefale denne butik, som jeg har brugt flere gange. Varerne er af virkelig god kvalitet.

28 mei 2025
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.